Първоначално изпратено от SEBULBA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПерфектно, цяла седмица ядене, пиене, красив, спокоен град.
Не се бъркаш, т'ва им е Парламента и го виждах точно както е на снимката
П.П. Макар, че лично аз предпочитам другия им Новотел в Буда, който е 5 дзвИзди, ама и тоя се ядваше.
Чиърс пак!
Аз чак сега загрях за снимката дето си я сложил долу, иначе си спомням че беше споменал, че ще минаваш транзит през София за Будапеща, ама точно кога не си спомням, та затова питах да не избързвам.
Градът Будапеща наистина е много хубав и доста повече ми хареса от Виена. Само от гледна точка на турист де, не на живущ
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеХе хе,
че ние от доста време си дотираме Западна Европа, по един или друг начин.
Виж БФБ-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЧиърс, бай МарАнди,
как беше в Будапеща, ако се не лъжа, или пък избързвам?
Не се бъркаш, т'ва им е Парламента и го виждах точно както е на снимката
П.П. Макар, че лично аз предпочитам другия им Новотел в Буда, който е 5 дзвИзди, ама и тоя се ядваше.
Чиърс пак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение======================
Бедните холандци- каква масова бедностНие българите богати всеки кара кола, а пък бедните холандци-всички на колела и градски транспорт. Защо да не вземем да им отпускаме помощи?
http://www.youtube.com/watch?v=2rETL...otation_489602Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПрез 2012г. мисля, че ще се приеме Евро-директивата точно в тази част и в БГ-стан, просто родните баМки я отложиха до последния възможен срок, по обясними причини. В нея ще се въведе таван, който за потребителските кредити щеше да е 1% - по памет, че отдавна го сричах това.
Да, върху главницата ти праскат наказателна лихва, че се издължаваш предсрочно.
Чиърс!
Ти май пак не си в час. Сричаш ли сричаш и не си надраснал сричането по всички въпроси. По потребителските кредити в момента няма такса за предрочно погасяване или по-точно е до 1%.
Твоята 2012 е всъщност 2008-ма.
Можеш ли да спреш за малко да плямпотиш поне когато усетиш че пишеш явни глупости ?Last edited by LANDLORD 31; 14.12.2010, 22:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнениеДжингиби, то така не може да се сваля от офертна цена без аргументи. Ако искаш ходи се пробвай няколко пъти и ела разправяй как е.
Броковците може да са прости, ама пазарлъците за имоти ги умеят
Имаш ли ги, разберат ли го, ти си силната страна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПрез 2012г. мисля, че ще се приеме Евро-директивата точно в тази част и в БГ-стан, просто родните баМки я отложиха до последния възможен срок, по обясними причини. В нея ще се въведе таван, който за потребителските кредити щеше да е 1% - по памет, че отдавна го сричах това.
Чиърс!
как беше в Будапеща, ако се не лъжа, или пък избързвам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеМи според мене от офертната цена първо вадиш 30% и оттам почва пазарлъкът колко да ти свалят още за скосените тавани и липсата на гараж
Броковците може да са прости, ама пазарлъците за имоти ги умеят
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМного ме учудва, защото това не е интерес на банката. По скоро трябва силово да са били принудени да имат такава клауза.
Иначе тази наказателна лихва 2-5% е проста лихва върху останалата главница?
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение======================
Бедните холандци- каква масова бедностНие българите богати всеки кара кола, а пък бедните холандци-всички на колела и градски транспорт. Защо да не вземем да им отпускаме помощи?
че ние от доста време си дотираме Западна Европа, по един или друг начин.
Виж БФБ-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=n-AbPav5E5M
ГЛЕДАЙТЕ ... за да видите с очите си какво пише колегата в долния пост
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor77 Разгледай мнениеБез да съм ипотекар мога да ти кажа, че е възможно да си върнеш кредита, описано е в условията и обикновено има някаква наказателна лихва (2-5%)...
Иначе тази наказателна лихва 2-5% е проста лихва върху останалата главница?
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor77 Разгледай мнениеА относно броя на закупените коли в Дания - сега се сетих, че докато бях там много рядко се случваше да видя кола на повече от 3 години. Стандарта им на живот е много висок и често си сменят колата явно...
не четеш Русото ко пише по-долЕ
Дания имат едни от най-ниските цени на автомобили в Европа ( обикновено са в топ5 ), но това е без данъците. За да ги получиш с данъците умножаваш х3.
Затова и автопарка им е доста опърпан, даже май Софето се представя по-добре оттам. Затова и мятат крачоли по вело-алеите, щот' им е скъпичко за нова колца.
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеДобър вечер,
някой от ипотекарите може ли да ми каже какво означава точно "предсрочно погасяване на кредит"?
Да кажем 20 годишен кредит на 5-тата година изплащаш което е останало от главницата без лихвите за останалите 15 години?
Ако е така, това не би ли трябвало да е описано в договора за кредит? Или има някакъв европейски регламент?
Коментар
Коментар