IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Аха,

пак нямам отговор на въпроса си, а поредните шльоковици.

Неолиберализмът се е зародил в 20-те и 30-те години на миналия век и затова не съм сигурен дали Г.Ангелов е бил начело на четата, щот' ми изглежда биологически невъзможно?

Кат' за полицейска шапка важното е да си "в играта", демек да си ръсиш простотиите безспирно и неуморно с 15 годишната икономическа подготовка, както е модерно сега. Нищо, че е видно, че нямаш елементарни познания, но това едва ли учудва някого, предвид професията ти ...
    ..................
    Ще те попитам две неща, след което чистосърдечно ще си легна:
    1.Защо съдиш, че не знам откога се е зародил неолиберализма по това, че в моментната ситуация в страната се дикктува от подобни типове. Нали все пак трябва да пишем актуални неща, а не чиста история.
    2.Би било глупаво да измервам в проценти, по скоро в пъти значимостта на моята професия в сравнение с твоята. Интересното е че хем си бос в икономиката, хем ти се налага да работиш в областта на застраховането което е икономическа сфера, хем знаеш, че аз съм бил много години преди теб в застраховането. Изобщо не знам, с кой си решил да спориш реално и по какъв въпрос. Нали знаеш или усещаш, че си аматьор по всички линии.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      ..............
      Ждролче, къде ме хвърли ти бе в такива плитки води. Колко сложно се изказваш, пък за толкова плитки работи пишеш. Всеки уважаващ себе си икономист, ще признае че Рузвелт е преборил точно този вид рецесия с кейнсиянски методи към които не желаеш да ме връщаш. Точно Кейнс е измислил лечението, но неолайнарите начело с икономисти като Г.Ангелов и други педерони не вдеват как да се Управим. Виж Турция и няма да ти подсказвам повече, че ако бях хелветски преподавател няма да си изкараш и СДК-то. Айде лека нощ, че ме заболя челюстта от смях, като те чета
      Аха,

пак нямам отговор на въпроса си, а поредните шльоковици.

Неолиберализмът се е зародил в 20-те и 30-те години на миналия век и затова не съм сигурен дали Г.Ангелов е бил начело на четата, щот' ми изглежда биологически невъзможно?

Кат' за полицейска шапка важното е да си "в играта", демек да си ръсиш простотиите безспирно и неуморно с 15 годишната икономическа подготовка, както е модерно сега. Нищо, че е видно, че нямаш елементарни познания, но това едва ли учудва някого, предвид професията ти ...

Коментар

Вувузелка31,

тъй като си с 15 годишен опит в икономическата "сфера", мани го тоя Кондратиев ся, дет' го издири от друг форум по съвсем друг повод и го изкара от контекста на всичко да доказваш, че имам сестра, а па аз нямам - но както и да е ...

Кажи ми ся как ти се струват сегашните действия на родното правителство и в частност БаМкоФф, отнесено към икономическите школи на неолиберализма да кажем? Няма да те "пържа" за Чикагска, Фрайбургска, Лондонска икономически школи, а също ми направи паралел между тях и паричната политика на ЕЦБ към днешна дата, т.е. между тия школи, сегашната на ЕЦБ и родната, която наблюдаваме? Виж колко съм добричко - даже няма да те връщам до Кейнс да кажем

Всичко това само от гледна точка на инфлация, че ми стана интересно какви спецове сме имали по ведомствата, па аз да не съм подозирал.

По-стегнатичко ще помоля само, щот' ако си в час, ще успееш да ги коментираш с по 1 изречение само какви са разликите от гледна точка на инфлацията да кажем, на която ти си такъв върл фен?

Слушам те с интерес?
        ..............
        Ждролче, къде ме хвърли ти бе в такива плитки води. Колко сложно се изказваш, пък за толкова плитки работи пишеш. Всеки уважаващ себе си икономист, ще признае че Рузвелт е преборил точно този вид рецесия с кейнсиянски методи към които не желаеш да ме връщаш. Точно Кейнс е измислил лечението, но неолайнарите начело с икономисти като Г.Ангелов и други педерони не вдеват как да се Управим. Виж Турция и няма да ти подсказвам повече, че ако бях хелветски преподавател няма да си изкараш и СДК-то. Айде лека нощ, че ме заболя челюстта от смях, като те чета

Коментар

Някой беше казал прост народ, слаба държава.
          Ти му казваш, че от 15 години работиш в икономическа сфера, той ти говори небивалици.
          Ти кой цитира бе лъжльо освен Кондратиев. Аз когато учих за тоя, бях още в комунизма. Ама ти и сега си май. Колкото повече постове пишеш толкова по-смешен ставаш хелвецино. ХАА АХХА
          ....................
          Със сертификатите ти можеш да си забършеш покафявелия ти единствен полов орган
          Вувузелка31,

тъй като си с 15 годишен опит в икономическата "сфера", мани го тоя Кондратиев ся, дет' го издири от друг форум по съвсем друг повод и го изкара от контекста на всичко да доказваш, че имам сестра, а па аз нямам - но както и да е ...

Кажи ми ся как ти се струват сегашните действия на родното правителство и в частност БаМкоФф, отнесено към икономическите школи на неолиберализма да кажем? Няма да те "пържа" за Чикагска, Фрайбургска, Лондонска икономически школи, а също ми направи паралел между тях и паричната политика на ЕЦБ към днешна дата, т.е. между тия школи, сегашната на ЕЦБ и родната, която наблюдаваме? Виж колко съм добричко - даже няма да те връщам до Кейнс да кажем

Всичко това само от гледна точка на инфлация, че ми стана интересно какви спецове сме имали по ведомствата, па аз да не съм подозирал.

По-стегнатичко ще помоля само, щот' ако си в час, ще успееш да ги коментираш с по 1 изречение само какви са разликите от гледна точка на инфлацията да кажем, на която ти си такъв върл фен?

Слушам те с интерес?

Коментар

• Някой беше казал прост народ, слаба държава.
            Ти му казваш, че от 15 години работиш в икономическа сфера, той ти говори небивалици.
            Ти кой цитира бе лъжльо освен Кондратиев. Аз когато учих за тоя, бях още в комунизма. Ама ти и сега си май. Колкото повече постове пишеш толкова по-смешен ставаш хелвецино. ХАА АХХА
            ....................
            Със сертификатите ти можеш да си забършеш покафявелия ти единствен полов орган

Коментар

.............
              Не се Фали знам че лъжеш като дърт циганин. Швейцарски академии и прочее, кажи: НЕ СЪМ ДОУЧИЛ ЗАЩОТО.....Ако мислиш че не знам дали в Швейцария учат за Леонтиев, дълбоко се лажеш Толкова си жалък, че си мислиш че не знам всичко за тебе. Повярвай на дланта си ми
              Селтик,

мо'а ти кача и сертификатите, ама да не хабим кинтите за подслушване, затова викам да ти кажа напра'о, белким спастрим някой похабена кинта.

Кажи ся полицейска шапчице, какво учите по икономика 15 години, че ми е интересно?

Хилиш се за преразпределителни функции на инфлация, а има такива икономически школи - мога ти дам и имена да посричаш. После се хилиш за преразпределителни функции на дълга, а именно затова умните 'орица са го разделили на доста видове.

Та, взех да се пощя по Русата тиква кат' сте такива пчеларки по 15 години да учите, ко толкоз сте научили, че ме свива жлъчката да се хрантутят подобни особи дет' сякаш нищо не учат? Ти ще мяташ ли кинти за таквиз мискини, ако си на наше място? Ърмм ...?
              Last edited by marandi; 13.12.2010, 01:03.

Коментар

Шмати,

имам швейцарска академия във финансова сфера + още едни финанси от роден ВУЗ ( жалко, че не е от УНСС-ту, ама няма пълно щастие ), та ми е интересно родните куки какво толкоз учат, дет' да не сме го чувАли все още в икомомиката? - хихи

Стига си се усмихвал загадъчно кат' Мона Лиза, ами изкарай ноу-хау-то на тезгяха
                .............
                Не се Фали знам че лъжеш като дърт циганин. Швейцарски академии и прочее, кажи: НЕ СЪМ ДОУЧИЛ ЗАЩОТО.....Ако мислиш че не знам дали в Швейцария учат за Леонтиев, дълбоко се лажеш Толкова си жалък, че си мислиш че не знам всичко за тебе. Повярвай на дланта си ми

Коментар

Раздуй за 15 годишния икономически опит, т'ва е нещо ново за мИня?
                  ...................
                  Цялата икономика е нова for you, но аз не мога да ти разкривам подробности не само заради това че не можеш да ме разбереш, но и защото ми е пряко свързано с работата и инфото както се сещаш не е за форумни дилетанти
                  ................
                  Говори си не ми пречиш, но само не говори за икономика и имоти моля. Всичко друго ти е позволено- застраховки, статика, динамика, механика, математика 1,2,3 и т.н.
                  Шмати,

имам швейцарска академия във финансова сфера + още едни финанси от роден ВУЗ ( жалко, че не е от УНСС-ту, ама няма пълно щастие ), та ми е интересно родните куки какво толкоз учат, дет' да не сме го чувАли все още в икомомиката? - хихи

Стига си се усмихвал загадъчно кат' Мона Лиза, ами изкарай ноу-хау-то на тезгяха

Коментар

Аха и според тИбя няма как някой да е преквалифицирал в нещо друго, трето, пето и т.н. през това време - така ли?

Демек, ти ако си завършил училище за краставици в средното - оставаш краставичар за цял живот ли? Логиката ти цепи мрака напра'о
                    ................
                    Знаех си че си само със средно!!!!!!!!!! Изплю ли го най-сетне Толкова си личеше за тибя

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                      Не го взимай присърце, нямам конкретни оплаквания. Рядко пиша, повече чета. Поради естеството на работата ми, изкарвам доста време пред компа и понеже не мога да съм 100% продуктивен 8-9 часа на ден, трябва разтуха на всеки час два, или иначе казано сеир. Новините са тъжно четиво, щото все пак човешки съдби засягат, ама в темите за имотите винаги е весело и забавно. Единият ченге, другият корабостроител, третият брокер, четвъртият ЧСИ и всеки разбира от инфлация, дефлация, стагнация, динамика на паричното предлагане, цикли на Кондратиев, световният еврейски заговор и проекцията му върху динамиката на нарастването на предлагането в осми микрорайон на Люлин ... Та продължавайте по този начин, скоро може да се появите в Пълна Лудница или Аламинут. Успех!
                      Аха и според тИбя няма как някой да е преквалифицирал в нещо друго, трето, пето и т.н. през това време - така ли?

Демек, ти ако си завършил училище за краставици в средното - оставаш краставичар за цял живот ли? Логиката ти цепи мрака напра'о

Коментар

• Раздуй за 15 годишния икономически опит, т'ва е нещо ново за мИня?
                        ...................
                        Цялата икономика е нова for you, но аз не мога да ти разкривам подробности не само заради това че не можеш да ме разбереш, но и защото ми е пряко свързано с работата и инфото както се сещаш не е за форумни дилетанти
                        ................
                        Говори си не ми пречиш, но само не говори за икономика и имоти моля. Всичко друго ти е позволено- застраховки, статика, динамика, механика, математика 1,2,3 и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marandi
                          Та, да обобщим според тИбя: темата не е добре, коментарите не са добре, участниците във форума не са добре и т.н.
                          Не го взимай присърце, нямам конкретни оплаквания. Рядко пиша, повече чета. Поради естеството на работата ми, изкарвам доста време пред компа и понеже не мога да съм 100% продуктивен 8-9 часа на ден, трябва разтуха на всеки час два, или иначе казано сеир. Новините са тъжно четиво, щото все пак човешки съдби засягат, ама в темите за имотите винаги е весело и забавно. Единият ченге, другият корабостроител, третият брокер, четвъртият ЧСИ и всеки разбира от инфлация, дефлация, стагнация, динамика на паричното предлагане, цикли на Кондратиев, световният еврейски заговор и проекцията му върху динамиката на нарастването на предлагането в осми микрорайон на Люлин ... Та продължавайте по този начин, скоро може да се появите в Пълна Лудница или Аламинут. Успех!

Коментар

....................
                            КАК НЕ ТИ Е НЕУДОБНО ДА ПРОСЛАВЯШ ДЕФЛАЦИЯТА КАТО ПРОГЛУШИ УШИТЕ НА ВСИЧКИ И СЕГА КАТО ПРОЧЕТЕ НЕЩО УЧЕБНИКАРСКО ЗА ИНФЛАЦИЯТА ДА ГО ИЗТЪКВАШ?........ УЖАС МНОГО СИ ДОЛЕН!!!
                            ЧЕ ИНФЛАЦИЯТА ИМА ОЗДРАВИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЗА ИКОНОМИКАТА КОГА ГО РАЗБРА БЕ ПЕЙЗАН? АЗ ГО ПОВТАРЯМ ОТ МНОГО МЕСЕЦИ, ДОКАТО ТИ РЕВЕШЕ ЗА ДЕФЛАЦИЯ И СТАГФЛАЦИЯ БЕЗ ДА РАЗБИРАШ ПОНЯТИЯТА ЛУПЕНЯКО МИРИЗЛИВ. РАБОТЯ С ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ И МАТЕРИЯ ОТ 15 ГОДИНИ. ТИ ЛИ ЩЕ МЕ УЧИШ НА ИКОНОМИКА НЕДОУЧИЛ И ПРОПАДНАЛ КОРАБОСТРОИТЕЛ НЕОБРАЗОВАН
                            Панелка или вувузелка, както ти е по-'арно - така ще те наричам. Имотките могат да спихват и при инфлация, както е видно в последните 2 години.

Още ли ти е смешно за преразпредилителните функции на инфлацията? Ърмм ...? Демек, аха да кешираш в книжни пари, а па те взели, че спихнали. Или, аха се кефиш, че си завъдил наемател, а па той взел, че сбегал?

П.П. И нещо лично да те питам? Кат' пишеш с големи, черни букви по-добре ли се чувстваш или пак си пийнал и жена ти те е изгонила пред компютъра, за да не плашиш детето?

Раздуй за 15 годишния икономически опит, т'ва е нещо ново за мИня?

Коментар

Тая тема е уникална с простотията, която се изля в нея. Научих, обаче, две конкретни неща:

1. Със служители като Лендлорда в ШИС, скоро в Шенген нема да ни вземат.
                              2. С корабостроители като Марандито, ще гледам да избягвам български плавателни съдове ... Ще пътувам със самолети, надявайки си, че Лубриканта не е пилот, а Защончо не е стюардеса.

Поздрави.
                              ..............
                              Не ти се сърдя. Знам, че когато пипаш лайно няма как да не те наречат лайнар. За разлика от лайното. То ще търси сметка.

Коментар

Тая тема е уникална с простотията, която се изля в нея. Научих, обаче, две конкретни неща:

1. Със служители като Лендлорда в ШИС, скоро в Шенген нема да ни вземат.
                                2. С корабостроители като Марандито, ще гледам да избягвам български плавателни съдове ... Ще пътувам със самолети, надявайки си, че Лубриканта не е пилот, а Защончо не е стюардеса.

Поздрави.
                                Теб па ся ко не те кефи? Я, раздуй?

За Панелка31 е ясно, той вече ме чете в други форуми, а ме цитира в тоя за съвсем други неща "с връзка" и "без връзка" по темите.

Думай ся тИбя къде те стяга чепика, белким помогнем, че иде Коледа и е грехота да оставяме люде в подобна ситуация на депресивни изблици.

Та, да обобщим според тИбя: темата не е добре, коментарите не са добре, участниците във форума не са добре и т.н.

Кажи ни за твоите мечти и ще направим всичко възможно те да станат реалност, плийз!

Коментар

Working...
                                X