Я, пак.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
.....
аноне например когато дойде момент в който
се сравняват производствените цени с потребителските за да се установят пе4албите на компаниите само последния месец ли се гледа и се смята между 2та индекса
или се сумира от 2та последни месеца и тогава се смята?Last edited by zloblivi_podritvaniq; 15.12.2010, 19:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сабулба Разгледай мнениеВчера се излюпи, и вече и вече почна да гониш , гиди наглец такъв...
Май не ти изнасят няколкото солени истини, дето Лорда ги написа, Гаврошчо... ...а за изпростяването на форума и спаменето имаш основна заслуга
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеUS DATA REACT: Jefferies notes in CPI data the "Big Three
components were mixed. Housing components (42.7% of CPI) were
unchanged, Transportation components (17.2% of CPI) rose 0.3%% and the
Food and Beverages component (15% of the CPI) rose 0.2%."
САЩ са далеко и манипулират данните ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениекредитирането движи една икономика
а имотите ги движи в още по голяма степен
питам сега аз
как тези които използват метрото ще се доберат до кредит за да купят този по скъп имот
за да стане това трябва хората с висок стандарт
да се откажат от колите си за да ползват тъпото метро/не забравяйте 4е колата е и гъзария/
или на тези със среден и нисък доход които ползват метро /много голяма 4аст от хората/банките
да по4нат да отпускат кредит
А пък ако си намериш един хубав имот на разстояние над 500м от метростанция ще искаш по-ниска цена, аргументирано
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тук не става дума само за спестени пари бе хора !!!
Тук става въпрос за удобство.......и спестено време - за поне 1 час на ден...!!!
Качваш се в колата, става топличко, пускаш си хубава музика, не бързаш, защото си станал по-рано от МЕТРОчаса, гледаш по пътя си чакащите "пингвини" на спирките, (жалко, че няма и велосипедисти ), както се казва "Оправя ти се денят", нали сме си шопи..... какво по-хубаво от това??!!!
П.П. 30 минути гледане пингвини на спирките ме зарежда поне като 3 часа дълбок сън.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение1. Финансовата страна е след 3 позиция..
2. Метрото очевадно ще повиши цените на имотите в радиус от 400-500 м от спирките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе бе, човек, няма заяждане.
Твърдението беше следното: Брокерите/продавачите вдигат цените около метростанциите, но дали потенциалните купувачи могат да платят тези цени?! Защото се предполага, че те точно като теб си правят (а и аз си правя) сметките. Щото, ако платиш 10К евро повече за едно жилище близо до метрото, задава ли си някой въпроса кога ще се избият чрез спестени пари от НЕупотреба на автомобил.
Тук не става дума само за спестени пари бе хора !!!
Тук става въпрос за удобство.......и спестено време - за поне 1 час на ден...!!!
Коментар
-
.....
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИзвинявам се за спама по темата ...
Забравих, че тук пишат само собственици на комплекси в полите на Витоша, мажовци на фирми с паркоместа в центъра и шофьори, които ги вземат от именията в 9,30ч за да имат зелени вълни по улиците на София...
За пари не говорим - трезорите са им пълни....
живи и здрави
пп. И раздумката тръгна от извода - ...защо пък то4но метрото да е решаващия фактор след като се предполага 4е пътуващите с метрото са по слаби финансово - на тях ли ще отпуснат кредит за жилище то4но сега....
според мен на теб банка няма да ти отпусне кредит защото имаш не достатъ4но висок доход на този етап
оттук следва върпоса -въпрки 4е ползваш метро каква ти е ролята в ценообразуването на имотите около метрото
и само не ми казвай - може пък да си имам 50000 евро заделени за имот
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
а идеята беше да избистриме малко реалността около тая спекула с цените в близост до метрот
2. Метрото очевадно ще повиши цените на имотите в радиус от 400-500 м от спирките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИзвинявам се за спама по темата ...
Забравих, че тук пишат само собственици на комплекси в полите на Витоша, мажовци на фирми с паркоместа в центъра и шофьори, които ги вземат от именията в 9,30ч за да имат зелени вълни по улиците на София...
живи и здрави
пп. И раздумката тръгна от извода - ...защо пък то4но метрото да е решаващия фактор след като се предполага 4е пътуващите с метрото са по слаби финансово - на тях ли ще отпуснат кредит за жилище то4но сега....
Твърдението беше следното: Брокерите/продавачите вдигат цените около метростанциите, но дали потенциалните купувачи могат да платят тези цени?! Защото се предполага, че те точно като теб си правят (а и аз си правя) сметките. Щото, ако платиш 10К евро повече за едно жилище близо до метрото, задава ли си някой въпроса кога ще се избият чрез спестени пари от НЕупотреба на автомобил.
П.П. От горните ти твърдения, мога да потвърдя поне едно - имам си парко-място на 20 метра от Бул. Витоша (не живея там) в подземен, отоплен гараж. Но пак ми е кофти да бича пеш из центъра в определено време на годината.
Ето, че не си валлат.Last edited by anon6706; 15.12.2010, 18:47.
Коментар
-
Извинявам се за спама по темата ...
живи и здрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКарам я до вилата всяка седмица...И ми е гот - спокойно каране и тишина....
а идеята беше да избистриме малко реалността около тая спекула с цените в близост до метрото
но пак казвам - всеки изхожда от себе си
Коментар
Коментар