IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък не бих ползвал градски транспорт.

Какъв е шанса:

да срещнеш някой миризливец в колата

да ти кихне или да ти се изкашля някой в колата

да те настъпват и бутат в колата

да те преджобят в колата

и много много други

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
      Колко точно Инсигнии видя преди 5 години?
      Да, очаквах го този въпрос от някой умник. Казах от класа на Инсигния, за да се придобие представа какъв клас коли карат хората там.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Не съм в София, а в Люлин...
        причини:
        - С метрото аз пристигам до Сердика за 25мин, а жена ми до работата за 30 ( от врата до врата !!!) (Не знам как е от Люлин)- Нерви...преди месец тръгнахме за Велинград в 7ч. Още на тунела като се започна едно свирене и псуване между хората, все едно са карали часове и ще се стрелят...Когато имам работа на различни места в София и изминавам 50-60 км, вечер съм гроги. (не знам как е от Люлин, а и явно пътуваш доста из София)- Място за паркиране...стана ужасно с тази синя зона която обхваща половината център.. (Тук не е ли финансова причината - справка: Твърдението на Злобливия)- Разходи 23 лв на месец с карта...- преди тази тъпа синя зона - нормалното ми зареждане бе 20-30 лв на седмица ( карам на газ !!!, в противен случай , може и двойно)(Тук не е ли финансова причината - справка: Твърдението на Злобливия)
        - Разходи по поддръжка на колата ( вярно карам желязна японска кола), но те са само за консумативи.(Тук не е ли финансова причината - справка: Твърдението на Злобливия)
        - екология, разходка, здраве и т.н. (тук няма какво да кажа. Дания, Холандия, Германия )
        Ти направо ме съсипа да пиша....
        И относно синята зона - Безкрайно благодарен съм за нейното разширяване. Сега мога да си върша работата с колата, защото аз спирам за час и потеглям. Нямам нужда от постоянна стоянка за колата си.

Смятах, че си сериозен по поста на Злобливия, защото той е безкрайно прав по отношение на жилищата около метростанциите и фалшивото им ценообразуване.
        Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          .... останала поне 1 при4ина да я кара
          Карам я до вилата всяка седмица...И ми е гот - спокойно каране и тишина....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Изброй поне 3 (три).

П.П. Дано първата не е : Живея в София.
            Не съм в София, а в Люлин...
            причини:
            - С метрото аз пристигам до Сердика за 25мин, а жена ми до работата за 30 ( от врата до врата !!!)
            - Нерви...преди месец тръгнахме за Велинград в 7ч. Още на тунела като се започна едно свирене и псуване между хората, все едно са карали часове и ще се стрелят...Когато имам работа на различни места в София и изминавам 50-60 км, вечер съм гроги.
            - Място за паркиране...стана ужасно с тази синя зона която обхваща половината център..
            - Разходи 23 лв на месец с карта...- преди тази тъпа синя зона - нормалното ми зареждане бе 20-30 лв на седмица ( карам на газ !!!, в противен случай , може и двойно)
            - Разходи по поддръжка на колата ( вярно карам желязна японска кола), но те са само за консумативи.
            - екология, разходка, здраве и т.н.

Ти направо ме съсипа да пиша....

Коментар

Ааа, може да съм заблудил Злобливия, за което му се извинявам.

Изброй поне 3 (три).

а се 4удя дали от тия над 8 при4ини да не си кара колата му е останала поне 1 при4ина да я кара

а и държеше да под4ертае 4е комплекси не избива
              може пък да е съвестен 4овека и внезапно да е осъзнал 4е му е прекалено хубва колата
              и постепенно да е запо4нал да си поводи прерастващи в при4ини да не я кара за да не гъзарее и да не дразни другите
              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 15.12.2010, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Сериозно по темата,

никой ли не знае отговорът на този въпрос, или пък отговорът му е толкова страшен, че чак...

Аи, аз отивам до детската градина, с кракомобил, като се върна да сте ми отговорили
                От тоя ти въпрос направо ми се роди виц:
                По какво ще познаете неграмотен българин и неграмотен циганин в РБългария?
                По това, че единият дължи ипотечен заем, а другият ДДС.
                Last edited by anon6706; 15.12.2010, 17:50.

Коментар

• Аз имам един много по-важен философски въпрос.

Доста се коментира тука дали българинът е забогатял или обеднял последните години.

Ако един българин е теглил ипотечен кредит 100 000 евра, то той обеднял ли е или забогатял?
                  Сериозно по темата,

никой ли не знае отговорът на този въпрос, или пък отговорът му е толкова страшен, че чак...

Аи, аз отивам до детската градина, с кракомобил, като се върна да сте ми отговорили

Коментар

Защо да ползвам колата си за да отида на работа в центъра ???
                    Сещам се за 8 причини за да ползвам метрото..., но може и да са повече....
                    Комплекси не избивам...
                    4и4ка ще ме прощаваш ама аз като говоря
                    го правя като цяло, за това твойте 8при4ини
                    не влизат в уравнението защото пове4ето от тях са си твои при4ини

друг е въпроса 4е работни места в софия има не само в центъра

Коментар

• Ха-ха-ха, прочетох много готино дефиниране на последното QE на ФЕД: QE2.0

Коментар

Защо да ползвам колата си за да отида на работа в центъра ???
                        Комплекси не избивам...
                        Ааа, може да съм заблудил Злобливия, за което му се извинявам.

Изброй поне 3 (три).

Коментар

Ние си се шегуваме, но някои тук трябва да си записват.
                          Ако искат брокитата мога да им дам и по някое склонение на слънцето, да го включат като екстра

А иначе за управниците на града - ако тях имаш впредвид да записват - за съжаление надали си водят записки...

Коментар

• Защо да ползвам колата си за да отида на работа в центъра ???
                            Комплекси не избивам...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Тогава според брокерите покрай велоалеите имотите ще поскъпнат рязко.

Това означава според брокерите, че богатите карат велосипеди, а бедните - не
                              Ние си се шегуваме, но някои тук трябва да си записват.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                                що
                                да нямаш друга теория
                                я да я 4уем

да не искаш да кажеш 4е хората с висок доход
                                2000 3000 лева , които са единствените които изобщо имат шанс да бъдат кредитирани в момента,масово пътуват с метрото
                                аз казвам 4е пове4ето от тях си имат коли
                                Тогава според брокерите покрай велоалеите имотите ще поскъпнат рязко.

Това означава според брокерите, че богатите карат велосипеди, а бедните - не

Коментар

Working...
                                X