If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Поредните простотии на пишман-анализатори с цел да се разклати "крушата", та белким падне някой "плод" на земята.
За 2010 г. бях дал прогноза в края на предната година, че основния кахър ще е липсата на ликвидност през тази. Та, всичко, което излиза по медиите са поредните побългарени ПР-акции и платени публикации.
По принцип е нормално, когато се поема риск друг да плаща за него ( визирам Никиту - Барборино, както го бяха кръстили варненци ).
Банкерчетата за съжаление продължават с неадекватните си изказвания, но е нормално, когато си чиновник на хранилка и то добре "промит" по обученията колко велика е твоята баМка.
За чисто пазарни механизми, ако няма форс-мажори като война, запазване на ЕС и прочие, ще трябва да се гътнат поне 2 поколения и чак тогава да се задействат.
Дотогава ще си предъвкваме клишетата за имотна мафия "уж" от цигани, "бедни" рожби на магистрати, политици и т.н. по веригата.
Подобни дисбаланси трайно съсипват имотния сегмент като цяло, щото в цял свят те гледат какво правиш, а не какво казваш.
Тия нашенски локуми са за местна употреба и никъде другаде не фърфят. Другата тъпня е, че в природата си има карма и преди векове се е предавала през поколение, ся нещо взе да се случва веднага и затова т.нар. нашенски бизнесмени трудно доживяват 40-ка.
Демек с хитреене и прецакване на човешки съдби не става. Трябва градивност, трайна визия за бъдещото, вяра, традиции, национална идентичност и прочие и прочие ...
Чиърс на бебетата!
П.П. Мисля да направя забележка на собствениците на инвестора, защо нямат емотикон за наздравица?
Има БГ сортове вина на 2500 г. до наши дни, от какво се "срамуват"? - хихи
Виж какво идиоти колкото искаш с всякакви тези. Аз винаги се опитвам да пазя тона доколкото е възможно. Ама последно време има триумф на простотията в България и колкото са по-тъпи толкова повече реват.
Виж какво идиоти колкото искаш с всякакви тези. Аз винаги се опитвам да пазя тона доколкото е възможно. Ама последно време има триумф на простотията в България и колкото са по-тъпи толкова повече реват.
да съгласен съм че трабва да сме по умерени ама злобливия си е е преде аз си му хгаресвам постовете такива и такива хора ни трябват
а те брокитата като си правеха майтап с това че сривльовциоте са безимотни нещастници на които никои не искал да отпусне кредит? по човечно ли беше ?
Очаквайте вълна от разпродажби на ипотекирани недвижими имоти от страна на банките заради рецесията и ръста на лошите кредити.
Тези думи не са на някой анализатор, а на министър и неговия заместник, участвали в управлението на България - царистът и бивш министър последователно на икономиката, транспорта и държавната администрация в кабинетите "Сакскобурготски" и "Станишев" Николай Василев и дясната му ръка в кабинета на царя Никола Янков.
"Вълна от разпродажби обаче може и да няма, не заради друго, а защото вероятно няма да има достатъчно купувачи."
Владимир Каролев, съсобственик на "Балканска консултантска компания" http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/06...jelaniiata_na/
Коментар