IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аеронавте,

то хубаво споделяш, ама този форум го превърна в "Искрено и лично"
    То лошо няма, и мен не ме дразни, ама списвай нещо за имотките, че да не те изтрие модито
    Сполай ти

Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Това мога да го направя. Аз обичам риба. Ще пробвам. Аз правя разделно хранене, ама много го нарушавам и на практика нищо не правя. И аз отдавна не тренирам, а с колата ходя идо тоалетната... Трябва малко пеша да почна и да не си търся само извинения защо не се движа пеша. Ама ако Ви запозная с приятелите ми - нема един трезвеник или немощен. Като се качим 4 човека у колата и гумите и при малка неравност бият в калниците. Ония ден 3ма човека изпихме 3 литра Узо (точно три литрови бутилки Сантали) и към 3 през ноща минахме на водка... Единият имаше рожден ден и се беше подготвил като все едно ще посрещаме Путин. Добре че бяха жените да ни спасят от ритуално самоубийство..... На другият ден бях 2.5 килограма по тежък (купих си от Практикер един от тея електронните кантари дето мрерят и грамове и са много точни), а вечерта като пих цял ден вода (знаете как е след тежко препиване) стнах с 5 килограма по тежък... После ме хвана срам...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      и аз да дам приноса си за диети-един ден във седмицата ядене само риба-за по-добър резултат морска-печена без мазнини/скара,туч/,може и варена ама на вкус дали ще я докарате/в никакъв случай пържена.Цял ден само риба -нищо друго -на следващия ден 1-1,5кг по-малко.6 дни ядене,пиене,мезене и колкото си натрупал с рибния ден го сваляш.
      Това мога да го направя. Аз обичам риба. Ще пробвам. Аз правя разделно хранене, ама много го нарушавам и на практика нищо не правя. И аз отдавна не тренирам, а с колата ходя идо тоалетната... Трябва малко пеша да почна и да не си търся само извинения защо не се движа пеша. Ама ако Ви запозная с приятелите ми - нема един трезвеник или немощен. Като се качим 4 човека у колата и гумите и при малка неравност бият в калниците. Ония ден 3ма човека изпихме 3 литра Узо (точно три литрови бутилки Сантали) и към 3 през ноща минахме на водка... Единият имаше рожден ден и се беше подготвил като все едно ще посрещаме Путин. Добре че бяха жените да ни спасят от ритуално самоубийство..... На другият ден бях 2.5 килограма по тежък (купих си от Практикер един от тея електронните кантари дето мрерят и грамове и са много точни), а вечерта като пих цял ден вода (знаете как е след тежко препиване) стнах с 5 килограма по тежък... После ме хвана срам...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Правиш си една КУПА (поне 2 кила) салата вечер. Започваш от нея с една( но не повтаряш) ракия и дъниш яко салатата....Като свършиш купата друго не ти се яде и към 11 да си заспал... щото...малий...глад....но 4 кила за 2 месеца
        и аз да дам приноса си за диети-един ден във седмицата ядене само риба-за по-добър резултат морска-печена без мазнини/скара,туч/,може и варена ама на вкус дали ще я докарате/в никакъв случай пържена.Цял ден само риба -нищо друго -на следващия ден 1-1,5кг по-малко.6 дни ядене,пиене,мезене и колкото си натрупал с рибния ден го сваляш.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Правиш си една КУПА (поне 2 кила) салата вечер. Започваш от нея с една( но не повтаряш) ракия и дъниш яко салатата....Като свършиш купата друго не ти се яде и към 11 да си заспал... щото...малий...глад....но 4 кила за 2 месеца
          Недей бе, че аз със 2кг. салата ще изпия 2 кила ракия. И тогава как ще ми търни главата от диетата, не е истина
          Хищен съм си и това е. Разчитам само на разхода. Все още ми казват, че съм здрав, а не приятно закръглен, макар, че съм си шопар. Напоследък мислех за колело което да си карам между два близки имота. После почнах да се оглеждам за скутери. Иначе в зала не влизам от доста време, въпреки че имам на разположение безплатна. Чат пат аеробика и от силовите само с тежеста на тялото-кофички, набирания. Само тези две упражнения покриват почти всички мускули на торса.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            . А много ми е чудно тези на салата как успяват. ...D

Коментар

Мани ги тия диети. Мини на повече разход. От друга страна тази белтъчната на Аткинс ми допада. А много ми е чудно тези на салата как успяват. Аз като видя салата, се сещам и за ракия. Като вкарам две ракии и почвам и да топя хляб в салатата и да се оглеждам за вълчо мезе /суджуче, бабек, пастърмичка/ . Абе свинска работа

Празна работа е белтъчната и вредна....

Коментар

Мани ги тия диети. Мини на повече разход. От друга страна тази белтъчната на Аткинс ми допада. А много ми е чудно тези на салата как успяват. Аз като видя салата, се сещам и за ракия. Като вкарам две ракии и почвам и да топя хляб в салатата и да се оглеждам за вълчо мезе /суджуче, бабек, пастърмичка/ . Абе свинска работа
                Същият съм... Не мога да се удържам а вече съм 105 кила. Вярно че по принцип съм едър ама......

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Не издържах и се наядох.. Намерих един пъпеш в хладилника. Беше тръгнал ама орязах меките места и стана. Намерих и едно бурканче течен шоколад и се наядох с пъпеш и течен шоколад... Преебах диетата, но утре ще си взема една салатка да имам в нас при подобни ситуации

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                    Е нали обещаваше ръст?

Дори твърдеше, че вече е започнал.

Какви са тези бъдещи дъна?

Изложи се мащабно с този пост.
                    Тоя па! Аз разглеждам всичко в дългосрочен план. Така правят истинските инвеститори. Разни палета и вчеращни немски студентчета, дато разглеждат ситуация от +/- една година въобще не ги отразявам. Особено такива които мислят водораслите и бърбъна за актив.
                    Та това си е нещо, което ще ти мине през черния дроб и дебелото черво. Егати актива!

Коментар

Ебем ти имотите. Кажете нещо интересно. Аз днес да се е... и простака реших да съм на диета и не си купих нищо за ядене с идеята че няма да вечерям и сега съм умрел от глад... Ако изляза, до нас има китайски, ще се наям като говедо и ми отиде диетата.. Просто немам идея какво да правя. Е това е проблем - недвижимите имоти, при положение че ни ще ги купуваме, ни ще ги продаваме са проблем на другите хора.........
                      Не издържах и се наядох.. Намерих един пъпеш в хладилника. Беше тръгнал ама орязах меките места и стана. Намерих и едно бурканче течен шоколад и се наядох с пъпеш и течен шоколад... Преебах диетата, но утре ще си взема една салатка да имам в нас при подобни ситуации

Коментар

Дори да има растеж през второто тримесечие, не се знае дали после няма да има ново дъно.
                        Е нали обещаваше ръст?

Дори твърдеше, че вече е започнал.

Какви са тези бъдещи дъна?

Изложи се мащабно с този пост.

Коментар

Мерси, мерси! А най-ми се услажда хапката и глътката след дълги преходи. Пък и малко сред природата ще приема по-философски спукването на балона на НИ

Дааа физическото натоварване е много полезно.... Ем вечер спиш хубаво. А то и на този климат... Родопите са най "топлата и приятна" планина. Няма я тази страховита мощ на Рила и Пирин... Имах един приятел дето пееше и беше от Чепелере. И като звънне на техните да закопаят (в специални ями) две агнета... И вечер като дръпнеше и като извиси глас и гласа се слива с ехото... Ей какви спомени ме налягат...

Коментар

Приятно изкарване ти пожелавам. Сега на планина е рай. Няма жеги. Седнеш вечер с компания и като палнете скарата и отворите тесте карти и допълните с каса бира......... Хлад, чист въздух - рай
                            Мерси, мерси! А най-ми се услажда хапката и глътката след дълги преходи. Пък и малко сред природата ще приема по-философски спукването на балона на НИ

Коментар

Аз пък утре заминавам за Родопите. Ще скитам с цялото семейство 5 дни по хижи, върхове и известни местности в компанията на още 20 души. Може и някоя запусната къщичка да харесам за покупка.
                              Приятно изкарване ти пожелавам. Сега на планина е рай. Няма жеги. Седнеш вечер с компания и като палнете скарата и отворите тесте карти и допълните с каса бира......... Хлад, чист въздух - рай

Коментар

• Аз пък утре заминавам за Родопите. Ще скитам с цялото семейство 5 дни по хижи, върхове и известни местности в компанията на още 20 души. Може и някоя запусната къщичка да харесам за покупка.

Коментар

Working...
                                X