IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Kosmonavta чадо,
    кой те псува бе !!!
    Last edited by X_Y; 02.06.2011, 12:19.
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

    Коментар


    • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Космо , не си контролираш нещата и затва береш ядове ...ВеСеКатата са безлихвенни - кви са тия 207 лв дето си изтеглил ..Някак си , странна е сумата ...Нещо те гъбаркат , да знаеш ...И не забравяй - или ние тях ,или те нас !
      Абе по скоро ние тях. Вчера като полудях и като ги увиках и ги заплаших, че ще ги съдя и да видиш как за 5 минути цъфна някаква главна счетоводителка, да ми се обяснява - бил съм взел преди години 1 500 лв., ама след това обявили за незаконно автоматичното събиране на вноските от заплатите (противоречало на един куп правила и много народ ревяли от това) и аз от тогава не съм се сетил доброволно да погася... Абе не ми се рови това лайно, защото хората не разбират действията ми позитивно (е гледай що псувни отнасям у форума от хора дето дори не се познаваме, така е и във службата), и ще натрупам излишни негативи. Скоро и без това ме мъмриха че съм купил 5 от тия мултифункционалние машини Ксерокс (дето са ем принтер, ем ксерокс, ем скенер) без да направя обществена поръчка. И съвсем се изпокарахме - дограмата на офиса ми тече, духа през нея - смених я, сега защо само мойта съм сменил, така не можело на експертно ниво такива решения да се взимат, имало цялостна визия (разбирай 20 паразита отдел маркетинг) за брандиране на офисите, били сме под наем, а идиотите от Минисдтерството пуснали жалба срещу мен че майсторите за дограмата съм ги пусакл с моя пропуск в охраняван обект... Абе честно вече ми писна и с тия идиоти не ми се спори...Направи добро и изяш лайно. Да се е.. и да гният.

      Айде че пак живеещите у форума ще бучат че пишем off topic. И тия пичове не ги разбирам, ама всеки сам си взима решения за живота.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        ... След острото ми възмущение се оказа че това била някаква вноска (207 лв.) останала от някакъв вътрешен кредит (ВСК) който съм ползвал преди 3 години и решили да го изчистят...
        Космо , не си контролираш нещата и затва береш ядове ...ВеСеКатата са безлихвенни - кви са тия 207 лв дето си изтеглил ..Някак си , странна е сумата ...Нещо те гъбаркат , да знаеш ...И не забравяй - или ние тях ,или те нас !
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Zashtontcho
          Как почвам да се дразня на непрестанните пациенти, космонавти, онъри, не знам си какви, които пишат ли пишат глупави постове в темата, само и само да има нещо ново в нея и да генерират посещения. Инвестор, не е на хубаво това, от доста време го повтарям, поне някои по-интелигентни модератори да пишат, с тия ботове е много гадно. Супертрадера и космонавта са пълни олигофрени, поне върнете някой от предишните палячовци маранди или ландлорд, те да пишат глупости по 2-3 пъти на ден да оживяват темата, като толкова искате да има нови постове.

          И вместо всички ботове да коментират на тоя космонавт простотиите и паркирането, я коментирайте тия цени И колко има мегдан за падане
          Ами така е , пази боже да случи на корумпиран ЧСИ /50/50/ може и съвсем без пари да излезе. Тази година трябва да почнат вече да излизат присъди срещу ЧСИ

          Коментар


          • Абе къде е Ландпора ?
            Вчера го зърнах в железарията да си купува 3 метра конопено въже и питаше за сапун
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
              Тъй е Грую, скъпо е туй апартамент от ЧСИ. Ама понеже долното тъпо космонавт и тъпо модератор искаше да види дали има хубави имоти от ЧСИ.

              За 800-те евро и панелната джунгла си прав, не е изгодно. Виж обаче номера на търга или запомни адреса на апартамента и следи колко ще падне, преди да го купят. Ще видиш как и на такива апартаменти цената им пада стабилно и за дълго, и накрая си става изгодна.
              ок, ще следя. А космонавта е нова фигура - веселяк един такъв
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                whyasker-a, че кое му е евтиното на тоз хапартамент, ва - 800еврарки квадрата с общите части в неква панелна джунгла в Емил марков, ама не е ясно точно къде и колко са му големи стаите, щот няма скица. Може да е три стаички по 10, 10 и 20 квадрата, 10 квадрата коридор и килерче и 5 квадрата баня с кенеф и останалото да е общи части и тераси - тогава идва на бая пари квадрата, нали? И то трябва да ги извадиш накуп тези 90К евро.
                Тъй е Грую, скъпо е туй апартамент от ЧСИ. Ама понеже долното тъпо космонавт и тъпо модератор искаше да види дали има хубави имоти от ЧСИ.

                За 800-те евро и панелната джунгла си прав, не е изгодно. Виж обаче номера на търга или запомни адреса на апартамента и следи колко ще падне, преди да го купят. Ще видиш как и на такива апартаменти цената им пада стабилно и за дълго, и накрая си става изгодна.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Zashtontcho


                  И накрая ето един типичен имот от ЧСИ: http://www.sales.bcpea.org/?q=node/27448 Всеки да си преценява дали си струва или не да се купува от ЧСИ.
                  whyasker-a, че кое му е евтиното на тоз хапартамент, ва - 800еврарки квадрата с общите части в неква панелна джунгла в Емил марков, ама не е ясно точно къде и колко са му големи стаите, щот няма скица. Може да е три стаички по 10, 10 и 20 квадрата, 10 квадрата коридор и килерче и 5 квадрата баня с кенеф и останалото да е общи части и тераси - тогава идва на бая пари квадрата, нали? И то трябва да ги извадиш накуп тези 90К евро. Нали видя колко народ има кинти в банките - без финансиране няма сделки за хапартаменти, за това и ЧСИ-тата предлагат такива цени- прИмоционални, ама не за всеки
                  Last edited by X_Y; 02.06.2011, 14:04.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • 2048г.
                    След като цялата държавна администрация е преместена в Перник, а селскостопанския и икономически потенциал на страната покрива равномерно територията й. София вече е провинциален град със затихващи функции. Гъсто заселени са само крайните квартали изкупени на безценица от бачкатори пътуващи всяка сутрин с метрото до Перник. София възвръща традиционния си облик отпреди 200г. - купи със сено, бали люцерна, кал. Баби реститутки в несвяст грабят жълти павета, с които застилат курниците изградени във вече освободените от коли междублокови пространства.
                    Мечтата на Кобурга за смяна на "чипа" е осъществена. Близо 20годишната акция на Камен Донев под наслов "Боят изгражда, той не разгражда" дава резултат - българинът е с ново мислене.
                    Цените на жилищата в големите градски центрове държат високи цени, непосилни за голяма част от гражданите. Живеят основно заможни граждани, бивши и настоящи партийни величия. Цветан Цветанов продължава да залага на инвестиционната формула " по 6 ". Той е накупил по 6 кооперации във всеки голям град със заеми от приятели и роднини.
                    Останалата част от населението живее по крайградските села превърна ли се в модерни предградия от американски и канадски тип. Евтиния и удобен масов и личен транспорт дава възможност на българина лесно да стига до работното място, а вечер да се прибира в обширната си къща. Населението на страната започва постепенно да се увеличава. Чрез системни действия Камен Донев най-накрая набива в главата на българина, че притиснат в малките бетонови кутийки той не само има недостатъчно жизнено пространство, но й постепенно загубва желанието и възможността за възпроизводство.
                    Цените на масовите жилища са стабилни с откъслечни повишения и понижения.
                    Френския чуждестранен легион е предислоциран в Нигерия. След успешните мисии в Индия и Китай, елитната част от български брокери начело със Симеон Дянков е изпратена да приложи българския модел в борба със застрашително нарастващото население. ООН се обявява твърдо против този икономически терор и заплашва Франция със санкции.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение
                      Останалите 95.2% от населението или 4 560 049 души държат спестявания в обем от 9,232 милиарда лева или 2025 лева на човек!
                      Тоест 90% от населението имат "спестявания" колкото за едно скромно погребение!... Абе вие къде сте тръгнали да инвестирате? Какъв растеж очаквате? От къде ще дойде?
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

                      Коментар


                      • Под 5% от домакинствата държат 68% от депозитите у нас

                        Според което 4.8% от 4 789 967 трудоспособно население = 229 918 души; държат 68.0% от 28,85 милиарда лева = 19,618 лева или 85 326 лева на човек спестявания.
                        Останалите 95.2% от населението или 4 560 049 души държат спестявания в обем от 9,232 милиарда лева или 2025 лева на човек!

                        т.е. 230 000 са с 85 000 лева спестявания, останалите 4,5 милиона са с едва 2000 лева на калпак!!!!!

                        Е кой ще купува жилища и ще плаща ипотека на банките!!!! та цените да растат на горе??????
                        Socialism -- You Make It, They Take It.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                          Май ти не вдяваш. Като ти споменах за застоелия кашкавал , имах в предвид че надценените имоти стоят непродаваеми и накрая цената им пада . Точно като на застоял кашкавал Фантастико

                          Извинявай, не съм те разбрал. Безспорно си прав. Следейки обявите има някои дето се продават от 1 година и цените им паднаха между 10 и 30%. Очевидно продавачите са обезверени и под натиск от Банките.

                          Радвам се че поговорихме. Пожелавам Ви лек ден. Утре пак живот и здраве.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Все ми е тая. Не пазрувам във Фантастико. Не хвана логиката на написаното а тя е (дори и скорпио да разбере, щото обичайно трудно вдява) - Да изкараш 5 обяви от съдя изпълнител на разни кофтори, оставени от собствениците и прибрани от Банките не дава никаква, ама дори най малка представа за пазара на имоти. За да стигне един имот до публична продан значи е лишен от всякаква ликвидност. И макар че и аз (добре го знаеш) съм песимист за цените на недвижимите имоти, не виждам нещо доказващо в разни обяви на имоти с много ниска ликвидност. Сигурно и на НДК има някое скосено, течащо таванче дето е обезпечение по кредит 100 х. евро в ДСК и в момента цената му е 15 х. евро. Това не значи, че апартамент на НДК със същата площ струва 15 х.евро (пречупете го ако искате през плаощ и цена на кв.м.)
                            Май ти не вдяваш. Като ти споменах за застоелия кашкавал , имах в предвид че надценените имоти стоят непродаваеми и накрая цената им пада . Точно като на застоял кашкавал Фантастико
                            ПП - А какво им е на имотите при Съдия изпълнителите? Същите са като на обикновения пазар. Разликата е в цената - при ЧСИ е реална,а в обявите на Имоти.бг и други сайтчета е смешно висока
                            Last edited by skorpio; 01.06.2011, 14:09.
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                              Направи си тема за паркинги и гаражи и там си спами наволя!!!!
                              За Фантастикото,като застои на щанда и го пускат по 4 лв. Капиш???
                              Все ми е тая. Не пазрувам във Фантастико. Не хвана логиката на написаното а тя е (дори и скорпио да разбере, щото обичайно трудно вдява) - Да изкараш 5 обяви от съдя изпълнител на разни кофтори, оставени от собствениците и прибрани от Банките не дава никаква, ама дори най малка представа за пазара на имоти. За да стигне един имот до публична продан значи е лишен от всякаква ликвидност. И макар че и аз (добре го знаеш) съм песимист за цените на недвижимите имоти, не виждам нещо доказващо в разни обяви на имоти с много ниска ликвидност. Сигурно и на НДК има някое скосено, течащо таванче дето е обезпечение по кредит 100 х. евро в ДСК и в момента цената му е 15 х. евро. Това не значи, че апартамент на НДК със същата площ струва 15 х.евро (пречупете го ако искате през плаощ и цена на кв.м.)

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Няма да ти отговарям. Под достойноството ми е.

                                Кажи сега отритнато от форума, защото пише глупости човече : Какво да коментираме на тоновете дебилни обяви от съдя изпълнители, които вадиш. Все едно да ти покажа една снимка на кашкавал от Женският пазар по 5 лв. и една от Фантастико за 11 лв. и да искам да коментираш.... Стига си ни спамил. На мен ми липсва Ети - беше доста справедлива с теб ама....

                                А моят паркинг ми е сто пъти по-важен от всички сделки с недвижими имоти от цялата 2010 г. защото е моят паркинг.
                                Направи си тема за паркинги и гаражи и там си спами наволя!!!!
                                За Фантастикото,като застои на щанда и го пускат по 4 лв. Капиш???
                                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                                私は最高のトレーダーだ

                                Коментар

                                Working...
                                X