If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Може и до концепцията за шерване на парче хляб да се стигне покрай радостта от евтините имоти на под себестойност..като забие икономиката и парите се обезценят не вярвам да има парички за адекватни заплати за нищоправене в разни службички и администрацийки.
Трейдъре, аз винаги съм работил на частно, освен това смятам скоро да се изнасям.
Ти да не тренираш да напишеш нещо подобно на "Одисей" на Джеймс Джойс - цял роман в едно изречение?
Може и до концепцията за шерване на парче хляб да се стигне покрай радостта от евтините имоти на под себестойност..като забие икономиката и парите се обезценят не вярвам да има парички за адекватни заплати за нищоправене в разни службички и администрацийки.
аз ви се радвам как от самосебеси стигнахте до концепцията за тайм шаринг жилищата... пазара в бг си се развива въпреки че цените се движат надолу 3-4 човека на партия ще ви излезе нищо пари може да си ги въртите дните
Временно е всичко ! Ти вярваш ли да се построят нови НИ талкова много , че и добри без пари.Строителството след удара от това спиране много трудно ще се възтанови та чак и да произвежда качествен продукт.Така , че до момента в който инфлация ще изяде тези такси ще е всичко и ще почнат да ги плащат понеже ще станат нищожни.В общи линии това са глупости за да не се направят истински промени убиващи волатилността на цените на имотите. Няма инфраструктура за новите сгради , чака се да я платят всички от такси , печалбата в строителството се прибира от собствениците на парцели за застрояване..тя целта е парите да останат там за да може да се лапат милиони от обществена земя , която по някакъв начин " законно" се застроява и става частна собственост.Тази криза е преодолима в съвсем кратки срокове , ако бяха променили правилата ..но за да останат старите правила търпим несгодите и.За какво са ни касови апарати в търговските обекти , които да препращат моментално информацията в НАП , при положение че може да има електронни карти и да се възпита потребителя да ги ползва , като му се възтановяват част от плаените такси..така всеки потребител на база личния си интерес ще котролира дали са му нанесени таксите в картата и ще защити обществения - парите които плаща да стигнат в НАП.И ако може и картата си да проверява по интернет , какво е състоянието и..
Да така е ! Фактически като влязат в сила тези изисквания и половинчато ще почнем да излизаме от кризата - цените на новите жилища ще отбележат повишение.Ще се каже - ето виждате ли има ръст на цените и търсене.Много фактори ще се насложат един върху друг , може и инвеститорите да започнат да изпитват отвращение към ценните книги на бюджетнодефицитните държави. Не може да се каже , кога пирамидата ще рухне и ще лъсне истината за организацията на финансите в ЕС.Там мръднат ли нещата към избистряне наистина ще тръгне инфлация обезсмисляща всякакви фалшиви такси за фалшиви технически паспорти..в смисъл тези 500 лв. да ги наречем инфлацията ще ги стопи до стойността на 50 в момента.И така..Вярно е че има повечко време , но не се знае откъде ще ни изненадат.
...Като казахете недвижими имоти - мисли ли сте да си вземете по едно малко апартаментче, за да водите там чужди булки и само от иконо ията за хотели на практика ще върнете кредита/ а може да го полззвате и за други неща.........
Ето ти два сценария, защо съм против:
1.Взимаш го на кредит. Всичко върви нормално до момента, когато оставаш без работа. Пари за чужди булки няма - нямаш кой да водиш, обаче вноската по кредита върви.
2.Ходиш по чуждо, обаче жена ти разбира и се развежда с тебе. Понеже апартамента е придобит по време на брака, взима половината. Най-много ако е гадна, да поиска да се излиза за няколко часа, докато си води гаджетата там. А масрафа пак ти го плащаш.
всеки "пинчер", може да е расова немска овчарка.... Е хората пишейки у форума за три месеца купуват тристаен апартамент. Други за по 200 х. евро акции имат и търсят инвестиционни съвети у форума. Големи сме...
Теб какво те притеснява. За някои хора това е нормална цена. За сега цените са доста нагоре. Само времето ще покаже накъде ще отидат. Само че като гледам празните блокове не знам какъв сценарий трябва да се случи че да се напълнят. Засега държавата играе за собствениците. То е разбираемо защото на строителния бизнес се крепеше цялата бутафорна икономика и ако паднат имотите ще се срине всичко. Само че докога ще работят тези изкуствени стимули не знам.
Ако си спомняш имаше времена когато имотите бяха по 300$ квадрата.
Бяха и по 150 долара (2000 г.). Вярно и долара беше друг.
Душевна че.... Звучи гордо. Аз му викам словестна полюция. Ама вярно стана много странен форума. Като напишеш каквото и да било по темата (по която и да е тема), дори не ти отговарят. Единственият начин да убиеш време е да теглиш дна майна на някой "безделник, платен писач или трол" и после 5 часа да си мерите "сабите", което също е загубена кауза при положение че форума е анонимен, всеки "пинчер", може да е расова немска овчарка.... Е хората пишейки у форума за три месеца купуват тристаен апартамент. Други за по 200 х. евро акции имат и търсят инвестиционни съвети у форума. Големи сме....Като казахете недвижими имоти - мисли ли сте да си вземете по едно малко апартаментче, за да водите там чужди булки и само от иконо ията за хотели на практика ще върнете кредита/ а може да го полззвате и за други неща.........
Е как да не си направя душевна чек*ия с някой, който твърди че нормалната цена на НИ е 190 Евро квадрата.... Смехххххх...
Теб какво те притеснява. За някои хора това е нормална цена. За сега цените са доста нагоре. Само времето ще покаже накъде ще отидат. Само че като гледам празните блокове не знам какъв сценарий трябва да се случи че да се напълнят. Засега държавата играе за собствениците. То е разбираемо защото на строителния бизнес се крепеше цялата бутафорна икономика и ако паднат имотите ще се срине всичко. Само че докога ще работят тези изкуствени стимули не знам.
Ако си спомняш имаше времена когато имотите бяха по 300$ квадрата.
Коментар