Първоначално изпратено от toto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Понеже няма какво толкова да се каже по темата, да ви копирам една лирика:
О, Сделка !
Три деня брокерите алчни
как платото в цените бранят .
Банкови резили
трепетно повтарят на кризата ревът.
Пристъпи ужасни! Дванайсетий път
цените как падат по кривата дива
фалити я стелят, банкрут я залива.
Бури подир бури! Бунак след бунак !
Строител безумний сочи върха пак
и вика: "Търчете! Тамо са вече цените!"
И ипотекари тръгват с викове сърдити,
га балона пукнат гръмовно въздуха разпра.
Върхът отговаря с други вик: Ха-ха !
И с нов дъжд от лихвений процент , надървьен
спекуланти наши, оплискани отзад с кърви,
пушкат и отблъскват, без сигнал, без ред,
всякой гледа само да бъде напред
имотец свой с печалба да изложи,
и един бунак в повече, с кредит да положи.
Сривовете екнат. Банките ревът,
брокери налитат и падат, и мрът; -
Идат кат експерти, бягат като мърди
и пак се завръщат; ирландци, московци
кат лъвове тичат по страшний редут,
не сещат ни жега, ни жажда, ни труд.
Щурмът е отчаян, отпорът е лют.
Три дни веч се бият, но помощ не иде,
от никъде взорът надежда не види
и новите кредити не фърчат към тях.
Нищо. Те ще паднат, но честно, без страх -
кат шъпа спартанци под сганта на Ксеркса.
Банкрутите идат; всичките нащрек са!
Последният напън вече е настал.
Коментар
-
---
http://www.tospitimou.gr/en/property...pertyId=468610
За там не е чак толкова скъпо , те са с 500 евро мин. пенсия.Това не е апартамент за богати хора..Last edited by supertrader; 16.06.2011, 22:40.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНякога бил ли си в Атина?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДобре , че е само от любопитство р на 50к. евро няма нищо свястно ако си забелязал.
Ето това е за 45 000 евро. Входа е супер лукс в сравнение със софийските. Мисля, че не е на последен етаж, но и да е там май не вали кой знае колко.
http://www.tospitimou.gr/en/property...pertyId=486625
Има много други оферти, но не ми се занимава да ги поствам.Last edited by Cleo; 16.06.2011, 21:19.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
Туй за "Бисери и вицове" бре...
Я ми кажи кои са тия столици... Отивам и купувам..
Леле даже не мога да повярмам, че го чета това... ХААХХАХАХАХАХАХА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКакто във всяка нормална столица, в Атина цените в центъра са по-ниски.
Туй за "Бисери и вицове" бре...
Я ми кажи кои са тия столици... Отивам и купувам..
Леле даже не мога да повярмам, че го чета това... ХААХХАХАХАХАХАХАМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеОт любопитство използвах този линк и пуснах търсене за апартаменти в центъра на Атина на цена от 30000 до 50000 евро. След като разгледах офертите разбрах че в София имотите наистина са надценени. Например, апартамент дори само 35-40 квадрата има винаги хол, стая, кухня и баня с тоалетна, може и тераса на нормален етаж. Да не говорим за състоянието, което се вижда по снимките. Тук търся в центъра на същата цена и ми предлагат боксониера уж 35 квадрата, а реално 20 и какви ли не други безумни неща.
Коментар
-
Cleo
Добре , че е само от любопитство р на 50к. евро няма нищо свястно ако си забелязал. Гърците на идея си нямаш какви са измамници.Освен това ги минаха на изкуствено дишане , сега ще им отпускат пари месец за месец докато без да искат ги изпуснат и вземат че фалират.Те се замерват с евра , пък сте тръгнали там да купувате , е няма начин просто данъка после да не е равен на годишен доход на работещ в София на този имот.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениеМнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеДа, на мен даже ми се вижда малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеТова, което ние предложихме и което считам за разумно бе - 7-8%.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекачественото е скъпо... гледах преди седмица разни готини вилички с по 500кв двор на халкидики и тези които ми харесаха бяха по мин 200К евра (с компромис иначе 300) ( двуетажна къща към морето с 500кв земя и рзп 120-150кв)
няма да съжалявам ако кризата ги натисне да свалят към 120К и ще си взема...пук нека ми е зле
поздрави
ПП говорих с гърци и според тях все още е скъпо, а ефтин кимизарник не ми трябва.
халкиди е скъпо в имоти нет има една тема за гърция по средата на която някъде горо и асен 1975 си говореха за парцели на халкидики с карти и други особености (като че може да строиш върху 8 декара земеделска земя без сложна прмяна на статута... иначе цифрите бяха от по 100 - 150к но е спетември миналата година мисля че сега трябва да са надолу нищо че брокера е малко ъпър...
http://forum.imoti.net/read.php?6,26...741#msg-296741Last edited by marketleverage; 16.06.2011, 15:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекачественото е скъпо... гледах преди седмица разни готини вилички с по 500кв двор на халкидики и тези които ми харесаха бяха по мин 200К евра (с компромис иначе 300) ( двуетажна къща към морето с 500кв земя и рзп 120-150кв)
няма да съжалявам ако кризата ги натисне да свалят към 120К и ще си взема...пук нека ми е зле
поздрави
ПП говорих с гърци и според тях все още е скъпо, а ефтин кимизарник не ми трябва.
Коментар
Коментар