Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи изопачаваш, като не ме цитираш в пълнота.
Написал съм, че засиленото предлагане на ипотеки + строителството ще доведат до засилен пазар. Това е прогноза, а не факт. Не бъркай двата щата. Прогнозата ми се обосновава на факти, които съм изброил, а ти като не правиш разлика между двете, връщай се в училище. Не е срамно на 40 да вземеш средно.
"Засиленото предлагане" на ипотеки може да е индикатор само за тяхното "засилено предлагане". Важно е дали се усвояват тези ипотеки.
Много ти е пожелателен поста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеИстината е,че и аз познавам хора,които не се поддадоха на подобен натиск,но пък банките са доста изобретателни и някои въведоха допълнителна компонента в начина на изчисляване на лихвитеNever underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеГаранция - Франция. Това с предсрочната изискуемост е лек блъф обаче - един колега има такъв кредит, викаха го, първо го уговаряха колко му е изгодно новото лихвообразуване, после го заплашваха с предсрочна изискуемост - той обаче не се поддаде и до днес си плаща по същата схема, по която е подписал договора за ипотечен кредит.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТъй,де,ама то и ножа и хляба в банката - ако не искаш да преподпишеш,те заплашват с предсрочна изискуемост на кредита и хората клякат.Каква е гаранцията,че и друг път не може да се случи подобно нещо?Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеТова може да стане само и единствено при преподписване на договора за ипотечен кредит. Като започна кризата, мнозина ипотекари бяха повикани и със заплахи бяха принудени да преподпишат при коренно различни условия - БЛП на банката или СБР като плаваща компонента вместо EURIBOR, допълнителна такса "Ангажираност" също с плаваща стойност и прочие благинки. Който откаже да преподпише, беше заплашван, че ще му активират клаузата за предсрочна изискуемост.. Такива ми ти работи.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТо колко кредити имаше преди 3-4 години,дето бяха обвързани с Юрибор,пък после като с магическа пръчка се отвързаха и се вързаха към някакви измислени базисни,банкови итн никому-неизвестно-как-изчислявани проценти.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеЛихвата по този кредит не е точно фиксирана - обвързана е с EURIBOR. Което не е лошо като оферта, въпросът е дали няма уловки в допълнителните такси. Щото ако има някакъв вид такса, която банката да може да си променя по свое усмотрение, тогава лихвеният процент по кредита е мнооооооооого далече от фиксиран.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСкоро ще почнат зверски покупки на зелено. Засиленото рекламиране на ипотеки /хазяйката ще се качи на градския транспорт според ДСК/, ведно със засиленото строителство /само в Редута изброих три дупки в 1кв.км./ ще доведат до засилен пазар.
Жилищен кредит перфекто на Алфа Банк- 10 години фиксирана лихва!Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Имам тук едни 100 000 лева, та се чудя кой имот да купя - на ландлорда ли, на мажоритаря ли ...
http://www.dnevnik.bg/pazari/finansi...ena_za_100_hil
по-добре да взема да си купя банка, че да пусна едни кредити и да им изкупят имотите и да станат те едни сривлювци и безимотни и да видят колко е гадно без имот и с яко кеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеНеверни факти изопачени от теб:
(не до засилен пазар, а до засилено предлагане)
Та не са проблем фактите, а тяхното тълкуване от теб или някой платен журналист.
Написал съм, че засиленото предлагане на ипотеки + строителството ще доведат до засилен пазар. Това е прогноза, а не факт. Не бъркай двата щата. Прогнозата ми се обосновава на факти, които съм изброил, а ти като не правиш разлика между двете, връщай се в училище. Не е срамно на 40 да вземеш средно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНе виждам смисъл в твоите постове! Кажи в моя пост дали има един неверен факт?
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение1.Скоро ще почнат зверски покупки на зелено.
2.засиленото строителство /само в Редута изброих три дупки в 1кв.км./ ще доведат до засилен пазар.
Та не са проблем фактите, а тяхното тълкуване от теб или някой платен журналист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИ ако с тези драсканици успееш да заблудиш даже и един човек, как ще се чустваш след 2 години? Непокист като много в този форум?
Изобщо какъв е смисъла на твоите постове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСкоро ще почнат зверски покупки на зелено. Засиленото рекламиране на ипотеки /хазяйката ще се качи на градския транспорт според ДСК/, ведно със засиленото строителство /само в Редута изброих три дупки в 1кв.км./ ще доведат до засилен пазар.
Жилищен кредит перфекто на Алфа Банк- 10 години фиксирана лихва!
Изобщо какъв е смисъла на твоите постове?
Коментар
-
Скоро ще почнат зверски покупки на зелено. Засиленото рекламиране на ипотеки /хазяйката ще се качи на градския транспорт според ДСК/, ведно със засиленото строителство /само в Редута изброих три дупки в 1кв.км./ ще доведат до засилен пазар.
Жилищен кредит перфекто на Алфа Банк- 10 години фиксирана лихва!
Коментар
Коментар