IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Еми от второто и прераждане нито съм я обиждал нито съм я поставял в неудобно положение.
    Всичко е документирано. Дори съм казал добри думи за нея. сакън да не чуе някой
    Широко скроен човек си ти..... Така и трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
      Дай шанс на момичето... Не може да и се отрече че е мотивирана, начетена и възпитана... Макар че и аз и се бях разсърдил когато беше част от кликата изгонила професор Краси Петров от форума.....но всеки има право на втори шанс. На това се градят съвременните общества....
      Еми от второто и прераждане нито съм я обиждал нито съм я поставял в неудобно положение.
      Всичко е документирано. Дори съм казал добри думи за нея. сакън да не чуе някой

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение
        Е, точно PIMP не дава, ама иска По 1500 е/кв за партер от 1936 година. И като не му дават, обвинява хората, че нямали. А нали това е философията му, че може д аимаш, но защо да ги дадеш на измекяри?!
        Нали ще си Ъпкат цените, какво ви бъркат 1500Е/кв след 2-3 години ще са 2500Е/кв. Сега му е времето да ми лапните имотЯ

Ако трябва на две, три места ще бачкаш само да можеш да изплатиш кредита
        Last edited by PIMP; 20.12.2010, 15:45.

Коментар

Мене не ме интересува какво искаЛ ПИМП-а,

коментирах изказването му. Не ме карай да ти припомням къде беше преди година! Щото то много лесно да обърнеш лопатата/палачинката!
          И не си мисли, че толкова лесно ще бъде приет новия то образ - Джоан - сривльовката
          Дай шанс на момичето... Не може да и се отрече че е мотивирана, начетена и възпитана... Макар че и аз и се бях разсърдил когато беше част от кликата изгонила професор Краси Петров от форума.....но всеки има право на втори шанс. На това се градят съвременните общества....

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
            Ами да не ги дават бе! Къв е проблема? Аз продължавам да си харча парите само за алкохол и плюскане. Верно, няма да доживея до 100, ама пък мий кеф
            За какви 100 говориш бе, Вазелине!

Той Роувъров се оказа, че бил на 80 години, и ти ли бе Бруте/Вазелине ще ни изоставиш на само 89 години...

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение
              Е, що тогава иска по 1500 е/кв за партер от 1936 година? Или смята другите за балъци с пари, да му ги дадат на него сега, пък той да си купи за същите пари по-голямо и по-хубаво?
              Мене не ме интересува какво искаЛ ПИМП-а,

коментирах изказването му. Не ме карай да ти припомням къде беше преди година! Щото то много лесно да обърнеш лопатата/палачинката!
              И не си мисли, че толкова лесно ще бъде приет новия то образ - Джоан - сривльовката

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                Ами,те точно това и правят - не ги дават!Затова ъпарите реват
                Е, точно PIMP не дава, ама иска По 1500 е/кв за партер от 1936 година. И като не му дават, обвинява хората, че нямали. А нали това е философията му, че може д аимаш, но защо да ги дадеш на измекяри?!

Коментар

Ами да не ги дават бе! Къв е проблема? Аз продължавам да си харча парите само за алкохол и плюскане. Верно, няма да доживея до 100, ама пък мий кеф
                  Ами,те точно това и правят - не ги дават!Затова ъпарите реват
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Браво, по добро и точно мнение скоро не е попадало тук.

Браво пак, ПИМП-е!
                    Е, що тогава иска по 1500 е/кв за партер от 1936 година? Или смята другите за балъци с пари, да му ги дадат на него сега, пък той да си купи за същите пари по-голямо и по-хубаво?

И аз не си ги давам на измекяри, затова му предложих по 150 е/кв, а той рече, че съм била нямала пари

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                      В голямя грешка си бате, и имоти си имат сривльовците и кинти, но не им се дават на измекяри.

Коментар

Толкова си прост, че мязаш на простак. Верно е сбърках в бързината. Не е инвестиция купуването на дом
                        Това е гениално, в кавички, на изтрящял ъпър

Да взвма да го сложа това под всяко мнение, че да напомня колко са изтрещели някои?

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                          Ама защо сривльото иска имотите да се сгромолясат и какво печели от това? Стигнах до извода, че докато ъпърът се храни с алчност за по-високи цени, то сривльото се храни със злобата към имащия ... Битието му е лишено от радост и единствено прецакването на ъпъра Вуте е така бленуваният светъл лъч в работническо - пролетарското злободневие на сривльото.
                          Ето ти пример за сривльо, които не злобен.

Преди години приятел искаше да направи автосервиз. Аз малко му помагах, защото отдавна не живее в БГ. Избираме парцели в лоши квартали, на лоши места, без инфраструктура, абе най-лошите, защото не сме претенциозни. През единия минава електропровод, на втория не може да се строи повече от 2 етаж и т.н. подобни най-лоши парцели.

Пак повтарям преди години се случваше. Съответно цените над 150Е. Собствениците чули-недочули, че някой продал парцел за блок за толкова пари и те искат толкова. Ами хубаво смятахме, смятахме и се отказахме. Сметките не излизат.

Ето как високите цени спират развитието на бизнеса.

Основните неща за да сме конкурентни спрямо другите държави са: ниски заплати, ниски цени суровини и енергия, квалифицирана работна ръка, ниски данъци, ниски лихви, ниски наеми и цени на земя и имоти и т.н.

Да де ама ние нямаме нищо от тези, освен ниски данъци и то корупцията ги уравновесява в някой случай.

Еми няма как да стане. Затова нещо трябва да се промени или ще се влошава постепенно положението.

Ето ти друг пример аз имам апартамент, магазин 100 на голям булевард, офис и малко имоти и парцели в провинцията и пак смятам,
                          че цените са високи. Въпреки, че ако цените се качват уж печеля от поскъпването на имотите ми.

Да ама аз предпочитам да има условия за бизнес, а не като Ленлорда да ги дам под наем и да си харча парите и цял ден да гледам в тавана. Не че не може.
                          Last edited by javcho; 20.12.2010, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                            В голямя грешка си бате, и имоти си имат сривльовците и кинти, но не им се дават на измекяри. Аз лично искам цените да паднат още за да си купя по-добър апартамент и вилно място от колкото бих могъл преди 18 месеца например.
                            Тук сме на едно мнение Само не разбирам защо тогава смяташ, че на теб точно ще ги дадат, по 1500 е/кв за едностаен партер от 1936 година Или не е твое, а само разлайваш кучетата, или е твое и тогава се смяташ за голям тарикат, да продадеш на 1500 и да купиш на 750 за съпоставим, че и по-добър имот.

Е, не е престъпление човек да се мисли за тарикат, то като гледам, форумът е пълен с милионери, богаташи и бизнесмени

Успех с продажбата! Ако размислиш за 150 е/кв, обади се. Офертата е валидна 1 месец

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                              нищо няма да се промени докато в БГ продължава да има банков картел .
                              мен ми е кофти за хората , които се наиграха с кредити , защото не подозираха ,че БНБ и Комисията за защита на потрбителите си клати краката и бачка в полза на чуждите банкови институции . което е абсурдно. вместо да защитават българският гражданин , каквото фукнция и задължение имат , те работят против него . фактически работят против националния интерес , в полза на чужденци , било то физически или юридечески лица . май в поговорката българинът кла българина както никой друг има доста истина . с действията си пък банките спомагат за колосалната междуфирмена задлъжнялост .

нямаме държава , за това много хора ще страдат .
                              В случая държавата освен чуждите собственици защитава и една огромна група български граждани,за които ти май съвсем преднамерено "забравяш",а това са вложителите във въпросните банки.Далеч съм от мисълта,че банките са света вода ненапита,но тези,които са теглили кредити също е трябвало да използват това,което е на раменете им по предназначение,а не само да им крепи капите
                              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Мазен, отдавна съм спрял да ти обръщам внимание, ама пак ще ти отговоря в твоя стил. Толкова си прост, че мязаш на простак. Верно е сбърках в бързината. Не е инвестиция купуването на дом, ама ти кво каза с акото дето го изсра?
                                Имах предвид долното изказване и го повтарям защото съм абсолютно съгласен и многократно изказвал подобна теза:
                                А бе ,

щото ти си сбъркал в бързината и почваш да обиждаш?

Явно много ти се е насъбрало напоследък, особено срива на цените на НИ

Та да се върна на твоята теза: Ти като си се изакал вече връщане назад няма...
                                Last edited by X_Y; 20.12.2010, 15:32.

Коментар

Working...
                                X