IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това, което ние предложихме и което считам за разумно бе - 7-8%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнение
      Не знам дали знаете, византийците в момента масово емигрират към Австралия, разпродават здраво. А завърнали се от тази страна няма.

Да не съм съвсем извън темата, си мисля, че ние сме на дъното. От около месец натискаме няколко продавача за смъкване (разумно, държа да отбележа) на офертната цена и не поддават.
      Колко е според теб "разумната" отстъпка?
      Питам съвсем сериозно, не се заяждам.
      Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

От около месец натискаме няколко продавача за смъкване (разумно, държа да отбележа) на офертната цена и не поддават.
        Е колко да поддават бе, да та ехх в простия зарзават? Искаш да купуваш краставици по 10 ст. килото ли, по 100 тона? Да та ехх в тариката.

Ние тука за НИ говориме, не за зарзават.

Коментар

• Жилищната криза в САЩ надмина по мащаби тази от Голямата депресия

Спадът в цените на жилищата от 2006 насам е вече 33%, като според анализатор до края на годината те може да паднат с още 3%

Кризата на пазара на жилища, която започна през 2006 и наскоро навлезе в нова фаза, е вече по-лоша от тази по времето на Голямата депресия, показват данни на Case-Shiller, цитирани от CNBC.....

http://www.investor.bg/news/article/118543/122.html

Абе, байно, коя е точно тази нова ФАЗА?!?!?! Коя беше предишната ФАЗА? Тази в главите на тукашните Ъпъри ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            качественото е скъпо... гледах преди седмица разни готини вилички с по 500кв двор на халкидики и тези които ми харесаха бяха по мин 200К евра (с компромис иначе 300) ( двуетажна къща към морето с 500кв земя и рзп 120-150кв)

няма да съжалявам ако кризата ги натисне да свалят към 120К и ще си взема...пук нека ми е зле

поздрави

ПП говорих с гърци и според тях все още е скъпо, а ефтин кимизарник не ми трябва.
            Внимавай, че тук един си купи в Гърция и повече не чухме за него. Казваше, че бил болен, но в БГ кой ли не е болен.....

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
              пп за северна гърция съм срещал по скорошни постове (но незнам доколко да им вярвам) сделки на място за по 15 евра половин декар парцел на първа линия на които може да се бодне набързо една сглобяема къщурка и ето ти ваканционен имот на 300 км от София
              качественото е скъпо... гледах преди седмица разни готини вилички с по 500кв двор на халкидики и тези които ми харесаха бяха по мин 200К евра (с компромис иначе 300) ( двуетажна къща към морето с 500кв земя и рзп 120-150кв)

няма да съжалявам ако кризата ги натисне да свалят към 120К и ще си взема...пук нека ми е зле

поздрави

ПП говорих с гърци и според тях все още е скъпо, а ефтин кимизарник не ми трябва.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                Жилищната криза в САЩ надмина по мащаби тази от Голямата депресия
                написа:
                .. Цените продължават да падат въпреки лесния достъп до ипотечни кредити. В момента лихвата по 30-годишната стандартна ипотека е около 4,5% - малко над историческото дъно от 4,2% през октомври.

И нас ни чак нещо долу-горе такова.
                Проблемът е главницата, лихвите са просто екстри.

Коментар

• Жилищната криза в САЩ надмина по мащаби тази от Голямата депресия
                  .. Цените продължават да падат въпреки лесния достъп до ипотечни кредити. В момента лихвата по 30-годишната стандартна ипотека е около 4,5% - малко над историческото дъно от 4,2% през октомври.
                  И нас ни чак нещо долу-горе такова.

Коментар

• Искрено се надявам да последва още 30-40% спад на НИ, но се опасявам че банките ни няма да могат да го понесат, а кредитополучателите ще са на ръба на нервна криза. Току що изгледам един филм къмпани мен, не го пожелавам на никого да изживее ужаса на кризата, но това се случва и е реално. Лека вечер! Няма да е все така и един ден може би всичко ще се оправи и имотите ще поскъпват, но този ден не го виждам в близките 2-3 години.

Коментар

От около месец натискаме няколко продавача за смъкване (разумно, държа да отбележа) на офертната цена и не поддават.
                      Хайде да стигате дъното, че вече се затъжих за Joan.

Коментар

Не знам дали знаете, византийците в момента масово емигрират към Австралия, разпродават здраво. А завърнали се от тази страна няма.

Да не съм съвсем извън темата, си мисля, че ние сме на дъното. От около месец натискаме няколко продавача за смъкване (разумно, държа да отбележа) на офертната цена и не поддават.
                        Human Seasons
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Не знам дали знаете, византийците в момента масово емигрират към Австралия, разпродават здраво. А завърнали се от тази страна няма.

Last edited by Зарзаватчийски глас; 15.06.2011, 21:26.

Коментар

пп за северна гърция съм срещал по скорошни постове (но незнам доколко да им вярвам) сделки на място за по 15 евра половин декар парцел на първа линия на които може да се бодне набързо една сглобяема къщурка и ето ти ваканционен имот на 300 км от София
                            Тия имоти имат ли право за строеж? Защото ако нямат цената си е доста висока..
                            Обяви

Коментар

аз поглеждам от време на време

http://www.tospitimou.gr/en/index.jsp
                              А дали поглеждаш сайтове на гръцките ЧСИ? Очертават им се трудови години

Коментар

• пп за северна гърция съм срещал по скорошни постове (но незнам доколко да им вярвам) сделки на място за по 15 евра половин декар парцел на първа линия на които може да се бодне набързо една сглобяема къщурка и ето ти ваканционен имот на 300 км от София
                                Last edited by marketleverage; 15.06.2011, 15:57.
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X