IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
    Държавата е налице. Законите - също. Обаче няма нито кой да ги спазва, нито кой да ги прилага.
    Ползата от един закон, който не се спазва
    е толкова, колкото от топлия пролетен ветрец
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      За това, което си писал е необходима държавна, добре планирана стратегия за развитие.
      Но ти не спираш да твърдиш, че държавата си е Ок, а гражданите й били проблем.
      Всъщност, Държавата развращава поданиците си, а не обратното.
      Държавата е налице. Законите - също. Обаче няма нито кой да ги спазва, нито кой да ги прилага.
      Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп Само едно оправдание имам за тебе - да имаш лошо пиянство.......(дано да е това...)
        Ама той от сутринта ли........?
        Сетих се селтиците почват заран на "облаци" от мента с мастика в кръчмата на мегданя, докато чакат понижение на цените на нивите. Жалко, че предстои ръст във всички сегменти на имотния пазар
        Last edited by LANDLORD 31; 29.06.2011, 09:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Ти луда ли си или ненормална?Или просто тъпа?Къде съм писал че държавата е Ок?!!!!!!!!!!!!Че то може ли прост народ да направи свястна държава?И недей така категорично да пишеш простотии които явно си извадила от едно място два пръста над задника ти.
          С този си пост ясно показа, че не може с този материал, да се направи свясна държава.....
          Да те пита човек и отговор да не иска !!! -какво ти става бе, овен селски ????
          В началото какви смислени и верни постове пишеше ...Защо се изроди толкова и нямаш мярка на обидите и квалификацииите ??? Какви са тези простотии към Сънито и защо ??? От разговорите с пъпеши и дини ли стигна до това падение....
          Бах мама му....в тази държава се сее много ГМО - селяните яко мутират.....
          Я пиши пак, къде учи отрочето ти в Германия, та да му препратим писаниците ти...Да се гордее !!!!!

пп Само едно оправдание имам за тебе - да имаш лошо пиянство.......(дано да е това...)

Коментар

За това, което си писал е необходима държавна, добре планирана стратегия за развитие.
            Ти луда ли си или ненормална?Или просто тъпа?Къде съм писал че държавата е Ок?!!!!!!!!!!!!Че то може ли прост народ да направи свястна държава?И недей така категорично да пишеш простотии които явно си извадила от едно място два пръста над задника ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
              че то разделение вече си има, ама си объркал леко. точно севера запада здраво и в бъдеще разликата север-юг ще се увеличава. погледни и данните от последното преброяване как градовете в севера западат с по 20%+ от времето на бай тошо... да не говорим пък за северозападнала българия....
              очертава се гръцки модел - 1 столица и 1-2 големи града - останалото гмеж.... в селата - човекоподобни, почти говорещи специмени, балкана - мистично пуст, родопите - сомалия (може и форма на пиратство да се зароди на подстъпите към роопите)...
              За съжаление си много прав. Но при нас проблема ще е още по голям от този на Гърците, защото те са много по-висок стандарт на живот (нали няма наивници които да си мислят че настоящите събития ще променят маляките) и не ги бори толкова имиграцията... При нас по 15 000 млади хора напускат всяка година. Демографската ни картинка е отчайваща - умират по 110 - 120 х. човека на година, раждат се по 70 000 деца от които 50% майчиният им език не е български (разбирате за какво говоря)... Подчертавам - млади...И не само ние, цяла Европа изчезва. В другата тема споделих за немощната старица, която назначават за шеф на МВФ. Това, без да ни обвинят в дискириминация говори че интелигентното население на ЕС застарява и ги заместват работници от тртият свят... Та ако не се намери правителство което целенасочено да проведе политика (най вече с икономически стимули) за насърчаване на раждаемостта при българите и възраждане на изостаналите региони, сме обречени да изчезнем.

Коментар

Не мога да разбера защо не се влагат никакви пари в Северна България примерно Монтана Враца Габрово Търново Русе Плевен Ловеч Добрич.Ще дойде ден ще разберете какво съм ви говорил.За българите идват тежки времена.Ако не спрат с тази простотия и масово оглупяване нищо добро няма да има.Източна Румелия ще се озове в Турско и самите хора няма да искат да са българи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                  че то разделение вече си има, ама си объркал леко. точно севера запада здраво и в бъдеще разликата север-юг ще се увеличава. погледни и данните от последното преброяване как градовете в севера западат с по 20%+ от времето на бай тошо... да не говорим пък за северозападнала българия....
                  очертава се гръцки модел - 1 столица и 1-2 големи града - останалото гмеж.... в селата - човекоподобни, почти говорещи специмени, балкана - мистично пуст, родопите - сомалия (може и форма на пиратство да се зароди на подстъпите към роопите)...
                  Не мога да разбера защо не се влагат никакви пари в Северна България примерно Монтана Враца Габрово Търново Русе Плевен Ловеч Добрич.Ще дойде ден ще разберете какво съм ви говорил.За българите идват тежки времена.Ако не спрат с тази простотия и масово оглупяване нищо добро няма да има.Източна Румелия ще се озове в Турско и самите хора няма да искат да са българи.

Коментар

Koлкото и да не съм съгласен за много неща с теб за жилищните имоти си абсолютно прав.Да това е истината пазара няма да се възстанови по тези територии докато те принадлежат на тази държава.Аз си мисля че ако я караме така до 20години или Третата Българска държава ще изчезне от политическата карта или ще загубим Източна Румелия.България ще остане на север от Балкана +Софийския санджак Пернишко Кюстендилско и части от Благоевградско.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      На статистиката им доверие нямам , факта че за да се поддържа валутния борд в условия на минимален икономически ръст в хазната трябва да има 7 милиарда евро ..то колко е паднала реалната икономика като виждаш с колко пари паддържат борда ?
                      За съжаление , колкото и невероятно да звучи цените на имотите - жилищата ще паднат точно като на загиващ пазар с 90%. Пазара на жилища в БГ е загиващ и той няма да се възтанови по тези територии до момента в който те принадлежат към тази държава.
                      Koлкото и да не съм съгласен за много неща с теб за жилищните имоти си абсолютно прав.Да това е истината пазара няма да се възстанови по тези територии докато те принадлежат на тази държава.Аз си мисля че ако я караме така до 20години или Третата Българска държава ще изчезне от политическата карта или ще загубим Източна Румелия.България ще остане на север от Балкана +Софийския санджак Пернишко Кюстендилско и части от Благоевградско.За съжаление тази простотия и липса на всякакъв морал ще доведе до голяма катастрофа.Ще се ударим челно с много голяма скорост в здрава бетонна стена.Умните и интелигентни хора ще напуснат този бардак щото е мъчение да живеят в такава среда.Тук ще останат само мангали пенсионери чалгаджии и простаци.
                      Last edited by Бате Пешо; 28.06.2011, 20:59.

Коментар

• съни(тя)

На статистиката им доверие нямам , факта че за да се поддържа валутния борд в условия на минимален икономически ръст в хазната трябва да има 7 милиарда евро ..то колко е паднала реалната икономика като виждаш с колко пари паддържат борда ?
                        За съжаление , колкото и невероятно да звучи цените на имотите - жилищата ще паднат точно като на загиващ пазар с 90%. Пазара на жилища в БГ е загиващ и той няма да се възтанови по тези територии до момента в който те принадлежат към тази държава.
                        D.Y.F-091066

Коментар

по-добре го питай....този спад с какви съпътсващи други икономически показатели го вижда, напр. БВП и нещо по-конкретно като средна работна заплата
                          Това също би било интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                            А това падане с 90 % как го виждаш във времето - колко години ще са необходими?
                            по-добре го питай....този спад с какви съпътсващи други икономически показатели го вижда, напр. БВП и нещо по-конкретно като средна работна заплата

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Цените на имотите ще паднат с 90% от върха си. Т..е. от 100к. на 10к. примерно , и ЧСИ са вариант на набутвация , те ще продадат ли нещо толкова евтино , а ще има ..ако няма някоя внезапна изненада с фалит на държави и обезценка на еврото.Тогава може да има хиперинфлация в евро и безразборно пазаруване.Засега тъпите банки си отстояват интересите , успяват да се маскират и сигурно ще разсрочат дълга на гърците.Не знам , тото си е всичко но мисля че ще ни държат в депресия докато сме живи.
                              А това падане с 90 % как го виждаш във времето - колко години ще са необходими?

Коментар

• Ох, веднага мога да ти покажа не 2 , а 20 такива оферти .

Даже съм попадал на случаи, когато собственика е съгасен на някаква цена, а брокера го разубеждава, щот било малко и "можело" да се вземе повече.

Първоначално изпратено от representjah
                                Имам пряко наблюдение над 2 имота в Благоевград. Бяха пуснати във вестник от частни лица веднага се свързах разпитах за цените.
                                1. 75 кв м - 65 000 лева обявена първоначално от собственика
                                СЛед 2 дни веднага по няколко агенции абсолютно същият имот - някъде на 71 500 лева, 68 000 лева, 70 000 лева. Същият е защото има снимки и съм бил лично на оглед
                                2. 46 кв - цена обявена от собственика - 43 000 лева.
                                След 2 дни се започна по агенциите - 48 000 лева, 46 000 лева засега е само на 2 места.
                                Лично за мен при тези условия брокера само пречи според мен. ВМесто да има сделки има само огледи. Тоя трябва да си печели от комисионната - 2-3 % а не да се прави да търгаш.

Коментар

Working...
                                X