If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Любчо, на детето си купих апартамент в нова кооперация, дори два. А аз съм си в къщата. Те, младите, не искат да метат двор и да садят цветя в градината, да режат асмите....
Бодни един басейн на двора /ама истински/ малко раиграс едно барбекю и им кажи ако искат да идват с приятелчета след работа да пият бирички и да си правят "цър пър" на басейна и няма да можеш да ги разкараш младите от там цяло лято осбено ако им е близо Една идея трябва да се продава
.................
Роувъра не ми е никакъв, но изглежда е културен човек за разлика от теб дето почна да го нападаш безпричинно само защото не отрича инвестицията в НИ.
На мен ми харесва да се забавлявам с клошарите и да ги виждам как се връзват заради това че са безимотни /българинът поначало е пословичен със своята завистливост/ но на него може да му идват в повече разни безпочвени твърдения и обиди от страна на вечните чергари-клошари и безимотни влогари които са твоята черга.
На мен пък ми е забавно да се занимавам с клошари, дето имат една панелка на 31 години и се мислят за инвеститори в НИ
.................
Роувъра не ми е никакъв, но изглежда е културен човек за разлика от теб дето почна да го нападаш безпричинно само защото не отрича инвестицията в НИ.
На мен ми харесва да се забавлявам с клошарите и да ги виждам как се връзват заради това че са безимотни /българинът поначало е пословичен със своята завистливост/ но на него може да му идват в повече разни безпочвени твърдения и обиди от страна на вечните чергари-клошари и безимотни влогари които са твоята черга.
....................
Меките китки са тези които не са закупили никога и няма изглед да закупят. Те без жилище не могат и да създадат нормално семейство и затова си остават меки китки
Това, че когато ти е неудобно изместваш темата е ясно на всички.
Но да не забравиям, я разкажи все пак как мина срещата ти с меките китки купили през 2008?
....................
Меките китки са тези които не са закупили никога и няма изглед да закупят. Те без жилище не могат и да създадат нормално семейство и затова си остават меки китки
............
Ами как няма да се кискам- фалирал лубрикант
Това, че когато ти е неудобно изместваш темата е ясно на всички.
Но да не забравиям, я разкажи все пак как мина срещата ти с меките китки купили през 2008?
................
Ами то зануляването му все ще дойде като е закупил преди 11г.наближава времето да се изплати. При теб зануляването е трайно- имоти 0; в джоба 0 и ко прайш-ревеш против ъпа
Хе хе хе,
кефят ме такива малоумници, дето и при фалит се кискат
Амин
как е?
Смяташ ли колко остава до зануляване на имотята дето си ги купил във Варна 1999г?
Колко остава?
Взел съм едно шампанско специално за случая
................
Ами то зануляването му все ще дойде като е закупил преди 11г.наближава времето да се изплати. При теб зануляването е трайно- имоти 0; в джоба 0 и ко прайш-ревеш против ъпа
..............
Абе знаех си че и двамата с Маранди сте преплували на левия бряг
Безимотен клошар хубаво, но безимотен клошар-пе-----з, това вече не е добре
Той затова ника му "лубрикант", дето се вика, смазка си требе...
..............
Абе знаех си че и двамата с Маранди сте преплували на левия бряг
Безимотен клошар хубаво, но безимотен клошар-пе-----з, това вече не е добре
Знаех си, че ще провокирам лево-меките ти наклонности.
Не се притеснявай, да знаеш на колко много купили през 2008 са им омекнали китките?
Бегай там в техния клуб да се успокояваш
Коментар