Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Ганчо Юрдечков; 28.03.2011, 19:52.
-
.....
е тая спекула ако някой съумее да я изтълкува
ще се светне какво е състоянието на бг банките
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=362331
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosto Разгледай мнениеТака е, ама ние говорихме за малки градчета. Ти си забравил...Средец и Каспичан не съм ги виждал, но бъди сигурен, че има по-малки от София населени места, където се правят смислени работи и където има милионери и няма да изчезнат. Дори предлагат много възможности. Далеч по-интересни от заплата в София...
Ще съм истински зарадван ако наистина в България е останало поне едно малко градче под 100000 жители, което може да се похвали, че поне 75% от родените в него през 80-те години, все още живеят там и разбира се, с преобладаващ българския етнос.
Дай пример за такова що-годе оцеляващо градче, защото иначе написаното от тебе остава във въздуха.Last edited by Ганчо Юрдечков; 28.03.2011, 19:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнениеВ Средец и Каспичан наистина къщите с дворове са много повече от блоковете - спор няма. Голяма част от тях вече са безлюдни, след 15 години ще са още повече. В тези градове сигурно работещ басейн няма. ..
Ще извиняваш, но във Варна и Пловдив също далеч не се живее в 4 стайни къщи с дворове. 95% от къщите в централните части са със смешно малък двор, незаслужаващ споменаване.
Аз имах баба и дядо в Бургас живеещи на 10 метра от някогашният централен плаж и доста съм си поплажувал.Last edited by Kosto; 28.03.2011, 18:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosto Разгледай мнение- Къщите имат и двор по принцип. Болшинството хора имат къщи. Под 4 стаи се смята за много малко пространство- в София се смята за лукс. Който иска има и другите неща... не е скъпо...
В София се живее масово в блокове, а басейните са в скъпите квартали, където хората...пак са избрали да живеят в къща! Колко са тези % от софиянци знаеш...освен ако не смяташ в наскоро обсъжданите нови "видове" проценти
- Виж какво, и от Варна хората не ходят на Златни на хотел, както и от Банско на ски - защо? Сети се сам.. Иначе като деца всички са ходили повече отколкото ти ще ходиш цял живот някъде на море. Това да не е някаква тайна?
Ще извиняваш, но във Варна и Пловдив също далеч не се живее в 4 стайни къщи с дворове. 95% от къщите в централните части са със смешно малък двор, незаслужаващ споменаване.
Аз имах баба и дядо в Бургас живеещи на 10 метра от някогашният централен плаж и доста съм си поплажувал.Last edited by Ганчо Юрдечков; 28.03.2011, 18:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнениеСега кажи какъв процент от жителите на малките градчета разполагат със "разполагаема жилищна площ, собствен двор / земя за експлоатация, басейн, барбекю, близостта с морето".
В София има много повече басейни на глава от населението отколкото в Каспичан. Уж в София хората са страшно заети, но всеки 3-ри е активно каращ ски. В малките градчета ( изключая Самоков, Банско и Чепеларе ) 98% от населението никога не се е качвало на ски, включително и заможните хора.Last edited by Kosto; 28.03.2011, 18:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеАми по-често се случва,от колкото цяла София на ски. А и процентно варненци ходят повече на море,от колкото софиянци на ски,но това не означава,че трябва да живеем единствено и само във... Варна
Процентно много, много повече софиянци са ходили, ходят и ще ходят на море отколкото варненци са ходили, ходят и ще ходят на ски.
Тук е времето и мястото да кажа, че познавам варненци, които ме превъзхождат и са ми пример в много неща, включително и карат ски по-добре от мен. Но живеят в София. Не им се къпе в морето всеки ден явно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнениеДа бе, още малко ще ме убедиш, че от Владиславово всеки ден жителите се вдигат дружно и отиват да се плацикат на морето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеСките и във Варна не са популярни,защото нямаме ПЛАНИНА. За тебе природни дадености и местоживеене са май едно и също. А я ми кажи ти колко пъти ходиш на плаж в Софето. Защото аз-всеки ден,както и жителите на Обзор,Каварна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеСвършихме с доводите и минаваме към лични обиди,браво. Въобще не си повлиян от чалгата,ама никак
"Щом културата ти се изчерпва до Азис"
Не е ли опит за лична обида?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнениеНапротив. Моята култура НЕ ВКЛЮЧВА Азис и не се изчерпва само с интернет.Споменах го за теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнениеСега кажи какъв процент от жителите на малките градчета разполагат със "разполагаема жилищна площ, собствен двор / земя за експлоатация, басейн, барбекю, близостта с морето".
В София има много повече басейни на глава от населението отколкото в Каспичан. Уж в София хората са страшно заети, но всеки 3-ри е активно каращ ски. В малките градчета ( изключая Самоков, Банско и Чепеларе ) 98% от населението никога не се е качвало на ски, включително и заможните хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеЩом културата ти се изчерпва до Азис. А все пак има и Интернет,ама той Азис не го ползва нали.
И като имаш пари,имаш и кой да те кара на лекар. То и в София отнема поне 4ас да те докарат до болница.....
Коментар
Коментар