IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Penko

2-3% на месец след потъване от 30-40% нищо не е все още.В България няма да има поскъпване на жилищата , докато управлява Златев чрез Борисов, ще има поскъпване на бензина обаче гарантирано
    D.Y.F-091066

Коментар

• Скоро и у нас

Коментар

• Жилищата в САЩ са поскъпнали с 2,3% през юни

Коментар

• Eто печалбите на Лорда
          http://paper.standartnews.com/bg/art...article=422050

Коментар

• Мен ме караха още преди години да бутам една стара къщичка с довода "За кво ти е?"
            Потегнах я с много нерви, време и не толкова пари. Да съм вложил не повече от 5 бона в нея за ремонти. След това ми искара 42 К лева от наеми.
            В момента е празна и отново я ремонтирам. Правя си един работен кабинет вътре 14м2.
            После ще му мисля и за останалата част.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Даааам, тва с къщата не е лесна работа. Аз например мислех за декар два двор, обаче то тва нещо няма обработване Така че диря нещо с малка къщура, двор по-малък от декар, до 40км, задължително вода, никви цигани наблизо и с работлив местен, който да ходи за по 100 кинта месечно да пооправя малко и да нахрани кучето. Давам 5-6000 кинта
              Така де, за къв ой ми е втора къща за 50000 еврака. Както и да го смята човек - това са 100 седмици у странство с всякакви есктри
              Стига да си серйозен на 12 км от София,може при добро справяне и премия към стоте кинта но кучето трябва да се разхожда всеки ден.
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Някой ако си има такава къщичка от какъв зор да ти я подарява и даже дори и да напуска България.
                Че по твоята логика - защо дават на концесия залежите от петрол, а не си ги разработват сами???!!

И сам ще си отговориш - ами защото ще стане 500 долара барела.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Много даваш, намали на 2-3. И за кво ти е малка къща, вземи си фургонь с 200м. двор, тогава ще гониш цена 1-2000 кинта
                  Мнооо скъпи фургоните А 200 квадрата са малко

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Даааам, тва с къщата не е лесна работа. Аз например мислех за декар два двор, обаче то тва нещо няма обработване Така че диря нещо с малка къщура, двор по-малък от декар, до 40км, задължително вода, никви цигани наблизо и с работлив местен, който да ходи за по 100 кинта месечно да пооправя малко и да нахрани кучето. Давам 5-6000 кинта
                    Така де, за къв ой ми е втора къща за 50000 еврака. Както и да го смята човек - това са 100 седмици у странство с всякакви есктри

Много даваш, намали на 2-3. И за кво ти е малка къща, вземи си фургонь с 200м. двор, тогава ще гониш цена 1-2000 кинта

Коментар

• НАИВHИК

Някой ако си има такава къщичка от какъв зор да ти я подарява и даже дори и да напуска България.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        пич,

това, че има частни случаи не е важно ! важното е, че народа е пропищял от кражби. Една от причинте хората масово да си продават наследствени имоти за без пари е точно заради безобразните кражби.
                        Така е, купихме преди години къщичка с 1 декар двор в близко село, за няколко години мангалите обраха всичко - легла, печки.......абе останаха само тухлите, дори коловете и тела задигнаха от двата реда лози, накрая откраднаха и цялата телена ограда барабар с коловете........и НИЩО НЕ ОСТАНА!
                        Писна ми, продадох го за 1000лв, направихме си един хубав мохабет в кръчмата и се отървах от грижите.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                          Какви недомислици говорите? В едно село всичко се знае. Стига да има съсед с оръжие през някоколко къщи, никокой няма да смее в двора да влезе... Аз имам роднини с техника в къщи за повече от 20 бона и от 10 години една тесла не е изчзнала от двора... а дори не се заключваше в един период от време...
                          пич,

това, че има частни случаи не е важно ! важното е, че народа е пропищял от кражби. Една от причинте хората масово да си продават наследствени имоти за без пари е точно заради безобразните кражби.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            Като говорим за селски къщи и вили някак си изпускате най-важното - КРАДЕ се като за последно. Ако няма читав СОТ + огради + решетки смятайте, че всичко 'ценно' ( а това на село е всякаква техника и тн) става обект на местните пияници, калпазани и тн. Ако има и цигани в радиус от 20км смятайте, че е заминало всичко 'ценно', но не е задължително да са цигани. Във всяко село или вилна зона си има един контингент апапи които пропиват къде що сварят. Единственото решение е сот дето бие качествено..тогава кражбите са малко. Е има и друг вариант - спартанско обзавеждане, но не си е работа това.

Поздрави и успех
                            Какви недомислици говорите? В едно село всичко се знае. Стига да има съсед с оръжие през някоколко къщи, никокой няма да смее в двора да влезе... Аз имам роднини с техника в къщи за повече от 20 бона и от 10 години една тесла не е изчзнала от двора... а дори не се заключваше в един период от време...

Коментар

• Даааам, тва с къщата не е лесна работа. Аз например мислех за декар два двор, обаче то тва нещо няма обработване Така че диря нещо с малка къщура, двор по-малък от декар, до 40км, задължително вода, никви цигани наблизо и с работлив местен, който да ходи за по 100 кинта месечно да пооправя малко и да нахрани кучето. Давам 5-6000 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Ти пък какъв социален живот търсиш в балкана?! Нали човек отива там да разпусне от натовареното ежедневие в големия град. Ако и там не можеш да се отпуснеш, никой не може да ти помогне. А щом не си влагал ти а най-вероятно жената или някой роднина, значи, че никога не си имал голям мерак и не межеш да оцениш това място.
                                Говорим да стоиш по-дълго време бре, не да идеш за уикенда. Няма с кой една приказка да си кажеш, това е ок първите 5-6 дена, ама след това.....
                                Аз се отпускам, ама след това ми става скучно. Това е като лафа за Наполеон- е то фазан, фазан, ама сутрин фазан, на обед фазан, вечер фазан........

Сега ти се ходи, щото можеш да стоиш малко. После ще видиш, че нещата стават различни

Коментар

Working...
                                X