Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Като говорим за селски къщи и вили някак си изпускате най-важното - КРАДЕ се като за последно. Ако няма читав СОТ + огради + решетки смятайте, че всичко 'ценно' ( а това на село е всякаква техника и тн) става обект на местните пияници, калпазани и тн. Ако има и цигани в радиус от 20км смятайте, че е заминало всичко 'ценно', но не е задължително да са цигани. Във всяко село или вилна зона си има един контингент апапи които пропиват къде що сварят. Единственото решение е сот дето бие качествено..тогава кражбите са малко. Е има и друг вариант - спартанско обзавеждане, но не си е работа това.
Поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеТова, дето го говорите с къщата в Балкана- и аз така си го мислех. Че ще идвам, ще ми е гот. Да така е, ама 5-7 дена. А като почнеш да прекарваш 30-40 дни там и се усещаш, че скуката ще те затрие. Със съселяните няма кво да си кажеш, те са и завистливи повечето. Има някакво кафене, ама там само високоинтелигентни типовеТри магазина има, ама само с евтини стоки, трябва да пазаруваш от града, които е на 15-20 мин с колата.
На час път ми е от София, ама да дойда да живея тука не- а има всички удобства, 2 метра дувари има, да не ми досаждат любопитни съседи. Баня с тоалетна на всеки етаж, 1 декар двор с райграс. Беседка и барбекю, Гараж , чист въздух, обзавеждането е съвсем прилично, ама няма социален живот. А парите, които е глътнало ............ (добре, че не са мойте)
А дори няма кадърни типове, да им плащаш за поддръжка, правят всичко през пръсти,макар че им даваш пари, които те не могат да изкарат иначе.Нали човек отива там да разпусне от натовареното ежедневие в големия град. Ако и там не можеш да се отпуснеш, никой не може да ти помогне. А щом не си влагал ти а най-вероятно жената или някой роднина, значи, че никога не си имал голям мерак и не межеш да оцениш това място.
Коментар
-
Това, дето го говорите с къщата в Балкана- и аз така си го мислех. Че ще идвам, ще ми е гот. Да така е, ама 5-7 дена. А като почнеш да прекарваш 30-40 дни там и се усещаш, че скуката ще те затрие. Със съселяните няма кво да си кажеш, те са и завистливи повечето. Има някакво кафене, ама там само високоинтелигентни типовеТри магазина има, ама само с евтини стоки, трябва да пазаруваш от града, които е на 15-20 мин с колата.
На час път ми е от София, ама да дойда да живея тука не- а има всички удобства, 2 метра дувари има, да не ми досаждат любопитни съседи. Баня с тоалетна на всеки етаж, 1 декар двор с райграс. Беседка и барбекю, Гараж , чист въздух, обзавеждането е съвсем прилично, ама няма социален живот. А парите, които е глътнало ............ (добре, че не са мойте)
А дори няма кадърни типове, да им плащаш за поддръжка, правят всичко през пръсти,макар че им даваш пари, които те не могат да изкарат иначе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеако я вземаш да има къде да ходиш уикенда,хубаво си направи сметка ,дали цялото семейство това желае-аз имам една на 100 на км-с голям двор,граничещ с река,а на другия бряг се издига Балкана-ама на мойте не им се ходи
преди време и аз бях полудял да търся нещо на природа. Обаче мойте хора обичат само с дистанционното под климатика. Като наплюмчих молива и направих малко сметки, оказа се че парите дето ще дам за закупуване, ремонти и подържане на имота, ще ми стигнат 20 години да ходя по два пъти в месеца на произволна къща за гости като си запазвам цялата къща. Викат ми: да ама имота щял да остане. За кого да остане? Като гледам как набързо продадохме и профукахме парите от нашето наследство смятате ли че нашите деца няма да се отнесат по същия начин?
Имотите са хубаво нещо за човек дето ги разбира, има време да се занимава и да може да попипва да си прави дребните и средните ремонти. За останалите ходете си на готови къщи: слагат ви, дигат ви и си гледайте кефа. Това с тузарските къщи на различни места е за богати хора дето са изкарали (откраднали) много пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПиетро, никога не съм твърдял, че няма по-хубави места. Просто си гледам бизнеса с градските имоти, а там цената е определяща, не релакса на селските имоти. Ти да не мислиш, че съм подценил какви вълшебни места има на село и в Балкана? Дълбоко се лъжеш. Даже съм ти казвал, че един ден и аз ще живея на село или в малкия Радомир, но ти си забравил. Щото къщата в Радомир е в центъра, а тази вила която описвам на 19км. оттам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТи от тази триетажна вила , апартаментите на Редута ли ще гледаш...?
Вила на 3 етажа.....Разрежи я на две......
Кенефа външен ........Нали знаеш 10 разлики между цигани и българи.....
Добри намерения, но дотам ......до красивите мечти.......
Продай един апартамент и малко злато и дай да ти ремонтирам вилата за 3 месеца....
Ти дюлгерин ли си? Знаех си предвид постовете които нижеш, но и аз съм дюлгерин. Яз също знам как се работи. Така, че ще си доставя удоволствието да си я направя сам и да си спестя апартамента за такъв по морето. Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаивникски, аз имам вила на 60км. До река и църква, между планински била. Уникална природа. Триетажна къща. Един етаж още не мога да потегна заради непрекъснатите ми ангажименти по градските имоти. Семейството си сака удобства, затова там съм планирал вътрешна тоалетна и канализация до реката. Ще създам всякакви удобства, но ще ги запаля да ходят и те /жената и щерката/. Вечер под звука на щурците и блесналото от едри звезди небе под импровизираната беседка между 6 бора и мъждукащата светлина на външния фенер и тихия ромон на реката е вълшебно! Не бих го заменил за нищо на света. Кръстил съм си вилата "paradise lost". Мястото кърти!
Най-евтиният, но най-ценен имот!
Вила на 3 етажа.....Разрежи я на две......
Кенефа външен ........Нали знаеш 10 разлики между цигани и българи.....
Добри намерения, но дотам ......до красивите мечти.......
Продай един апартамент и малко злато и дай да ти ремонтирам вилата за 3 месеца....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛордов ти се освести бе.да вярвам ли на очите си?Бах ти Редута имало и по убави места ако са по евтини
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаивникски, аз имам вила на 60км. До река и църква, между планински била. Уникална природа. Триетажна къща. Един етаж още не мога да потегна заради непрекъснатите ми ангажименти по градските имоти. Семейството си сака удобства, затова там съм планирал вътрешна тоалетна и канализация до реката. Ще създам всякакви удобства, но ще ги запаля да ходят и те /жената и щерката/. Вечер под звука на щурците и блесналото от едри звезди небе под импровизираната беседка между 6 бора и мъждукащата светлина на външния фенер и тихия ромон на реката е вълшебно! Не бих го заменил за нищо на света. Кръстил съм си вилата "paradise lost". Мястото кърти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМи той синковеца и сега много много не желае да ходи нейде с менА жената - ко ще
Ще си ходя сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеако я вземаш да има къде да ходиш уикенда,хубаво си направи сметка ,дали цялото семейство това желае-аз имам една на 100 на км-с голям двор,граничещ с река,а на другия бряг се издига Балкана-ама на мойте не им се ходиА жената - ко ще
Ще си ходя сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеДа е*а, тез брокери, 2000 евро ги нямат за пари.
Ей, затова ако някога купувам имот - без никакви брокери, посредници, риелтъри, маклери и прочее сволоч.
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...314&f1=details
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...587&f1=details
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеКато минавам оттам (не много често) не виждам хора и техника като за такъв голям обект.И темповете външна промяна са мнооооооого бавни.Затова и си мисля,че скоро няма да се напълни с новодомци.Няма ги балъците от 2006-2007-ма,на които да пробутват ,,на зелено'' на дебели цени,а банките да отпускат на ,,Данчо'' ,,много изгодни кредити''.
Коментар
Коментар