Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеКаква я мислехте, а каква стана! Румъния отново ни изпревари!
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...kata-ikonomika
Световната банка отново понижи прогнозите си за българската икономика
- 1 like
Коментар
-
Каква я мислехте, а каква стана! Румъния отново ни изпревари!
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...kata-ikonomika
Световната банка отново понижи прогнозите си за българската икономика
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Според мен "първака" от снимката вече не е наличен и трябва да се актуализира цената на имотапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе знам що за гьон-сурат може да е човек .......... но аз не помня по-шумно гръмнал "балон" за годините в тоя форум!
= = = = =
- 5 Харесвания
Коментар
-
Гарванът грачи грозно, зловещо,
псета и вълци вият в полята,
старци се молят богу горещо,
жените плачат, пищят децата.
https://www.investor.bg/a/540-danats...kam-evrozonata
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеПреди стана дума, че в Португалия се канят да настаняват принудително наематели. Сега в Белгия са измислили това:
In Belgio arrivano multe fino a 12.500 euro per aver lasciato una casa disabitata — idealista/news
Какво става с тази Европа бе ?
властта им се изплъзва изпод краката. Всички са в страшна паника да не загубят не само топлите си кресла, ами и откраднатото, че и живота. И творят ли творят като кучето на нивата.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Преди стана дума, че в Португалия се канят да настаняват принудително наематели. Сега в Белгия са измислили това:
In Belgio arrivano multe fino a 12.500 euro per aver lasciato una casa disabitata — idealista/news
Какво става с тази Европа бе ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахаха, моите имоти мога да продам дори за час, а къде са твоите? Няма ги
Да ти напомя ли как съм дал обява и на всеки 30 минути се явяват наематели?
---------------------------------------
Като гледам каква е хигиената на имотите ти, вероятно наемателя ти е хлебарка, при това жива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Всъщност маалко избързваш ... ситуацията е толкова абсурдна,че игнорираш факта , че си видял апартаментите, с които той си мисли , че може да се похвали. Един вид, би искал да притежава. Дали настина притежава дори и тях е друг въпрос.
Това е до момента в който не падат цени. Като тръгнат да падат, ти да видиш възторжени възгласи от хора, които пак....никога няма да купят дори и палатка.Last edited by Bailor; 06.04.2023, 00:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80
Колега, след като видях какво имоти притежаваш, самочувствието ми рязко се повиши. Аз съм направо император в сравнение с теб! Ама не съм толкова кух да показвам публично какво притежавам! Не влизам във форума с цел хвалба...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
не си добре, лордчето е общ любимец тук
само бездомните понижители не го харесват
защото ...не знам. по някакви техни си причини
Явно и те виждат, че доводите и мненията на понижители от кол и въже, са толкова недалновидни, че са под нивото на всяка нормална дискусия за цените на имотите.
Коментар
-
Хахаха, моите имоти мога да продам дори за час, а къде са твоите? Няма ги
Да ти напомя ли как съм дал обява и на всеки 30 минути се явяват наематели? Хващам бас и представям жив свидетел-наемателя ми. Стиска ли ти бас? Пред нотариус, сериозен съм. Ако ти стиска. Басът трябва да е сериозно подплатен, примерно всичкото ти притежание- един наем + депозит.Last edited by Bailor; 05.04.2023, 22:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Нааали, виждам как се пръскат като въшки, искрено се забавлявам и нищо не продавам. Да се гънат, като червеи, това и заслужават
Как ще продадеш, като имотите ТИ са НЕ продаваеми!
Ай, лека нощ!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар