IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Абе може ли да се окаже накрая че голяма част от растежа на БВП идва от въртенето на едни пари в строителството и БНБ не се намесва с лихвите защото ако го направи и паднат имотите, БВП ше се среине ?
    На прав път си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
      Каква я мислехте, а каква стана! Румъния отново ни изпревари!

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...kata-ikonomika
      Световната банка отново понижи прогнозите си за българската икономика
      Абе може ли да се окаже накрая че голяма част от растежа на БВП идва от въртенето на едни пари в строителството и БНБ не се намесва с лихвите защото ако го направи и паднат имотите, БВП ше се среине ?

Коментар

• Каква я мислехте, а каква стана! Румъния отново ни изпревари!

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...kata-ikonomika
        Световната банка отново понижи прогнозите си за българската икономика

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Според мен "първака" от снимката вече не е наличен и трябва да се актуализира цената на имота
          много е забавна шегата, но това на снимката приличат на бутилки винен оцет, ябълков оцет и ...голямата изненада олио калиакра
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            Не знам що за гьон-сурат може да е човек .......... но аз не помня по-шумно гръмнал "балон" за годините в тоя форум!

= = = = =

Според мен "първака" от снимката вече не е наличен и трябва да се актуализира цената на имота

Коментар

• Гарванът грачи грозно, зловещо,
              псета и вълци вият в полята,
              старци се молят богу горещо,
              жените плачат, пищят децата.

https://www.investor.bg/a/540-danats...kam-evrozonata

Коментар

Преди стана дума, че в Португалия се канят да настаняват принудително наематели. Сега в Белгия са измислили това:
                In Belgio arrivano multe fino a 12.500 euro per aver lasciato una casa disabitata — idealista/news

Какво става с тази Европа бе ?
                Комунисти сър.
                властта им се изплъзва изпод краката. Всички са в страшна паника да не загубят не само топлите си кресла, ами и откраднатото, че и живота. И творят ли творят като кучето на нивата.
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Преди стана дума, че в Португалия се канят да настаняват принудително наематели. Сега в Белгия са измислили това:
                  In Belgio arrivano multe fino a 12.500 euro per aver lasciato una casa disabitata — idealista/news

Какво става с тази Европа бе ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80
                    Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                    Хахаха, моите имоти мога да продам дори за час, а къде са твоите? Няма ги
                    Да ти напомя ли как съм дал обява и на всеки 30 минути се явяват наематели?
                    ---------------------------------------
                    Като гледам каква е хигиената на имотите ти, вероятно наемателя ти е хлебарка, при това жива...
                    Пропускам ли нещо ? Някой знае ли къде и за какъв имот е тази вечна обява по която хората продължават да прииждат ?

Коментар

Всъщност маалко избързваш ... ситуацията е толкова абсурдна,че игнорираш факта , че си видял апартаментите, с които той си мисли , че може да се похвали. Един вид, би искал да притежава. Дали настина притежава дори и тях е друг въпрос.
                      Точно така колега, много си прав. Адмирирам! Само пожелателни са ми имотите, за да дразня публиката, е постигнал съм го. Такъв хейт и в най-смелите ми мечти не съм постигал.
                      Това е до момента в който не падат цени. Като тръгнат да падат, ти да видиш възторжени възгласи от хора, които пак....никога няма да купят дори и палатка.
                      Last edited by Bailor; 06.04.2023, 00:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80

Колега, след като видях какво имоти притежаваш, самочувствието ми рязко се повиши. Аз съм направо император в сравнение с теб! Ама не съм толкова кух да показвам публично какво притежавам! Не влизам във форума с цел хвалба...
                        Всъщност маалко избързваш ... ситуацията е толкова абсурдна,че игнорираш факта , че си видял апартаментите, с които той си мисли , че може да се похвали. Един вид, би искал да притежава. Дали настина притежава дори и тях е друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

не си добре, лордчето е общ любимец тук
                          само бездомните понижители не го харесват
                          защото ...не знам. по някакви техни си причини
                          Ратко, прави ли ти впечатление, че в темата на неудачниците, не пишат нашите интелигентни опоненти Бертрам и Кавръчето?
                          Явно и те виждат, че доводите и мненията на понижители от кол и въже, са толкова недалновидни, че са под нивото на всяка нормална дискусия за цените на имотите.

Коментар

• Абе, понижителите що са толкова спрели? Това ли им е идеята моите имоти, които не са мои хахаха, сега ще почвам да ем поствам снимки от ремонтите на моите, та да се пръскат като въшки, щом им е толкова важно...смешници!

Коментар

• Хахаха, моите имоти мога да продам дори за час, а къде са твоите? Няма ги
                              Да ти напомя ли как съм дал обява и на всеки 30 минути се явяват наематели? Хващам бас и представям жив свидетел-наемателя ми. Стиска ли ти бас? Пред нотариус, сериозен съм. Ако ти стиска. Басът трябва да е сериозно подплатен, примерно всичкото ти притежание- един наем + депозит.
                              Last edited by Bailor; 05.04.2023, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Нааали, виждам как се пръскат като въшки, искрено се забавлявам и нищо не продавам. Да се гънат, като червеи, това и заслужават
                                А добър ден!
                                Как ще продадеш, като имотите ТИ са НЕ продаваеми!
                                Ай, лека нощ!

Коментар

Working...
                                X