If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, ако все пак си успял да продадеш някой от мизерните ТИ имоти на цена до 20% надолу от офертната ще ти се извиня публично и ще стана повишител...
Качвам на 40% . Ако продаде на 40% под обявената цена, извинявам се + повишител + ще кажа , че има най яките екстри в къщата и му завиждам.
Е, ай сега не бъди скромен, всички разбрахме, че са баш твоите. Всички сме правили глупости на пияна глава, така че напълно те разбирам и подкрепям.
Дай ми цена в рубли на парцела с постройка в Редута и ще си стиснем ръцете...
Парцела ако не е в съсобственост, се интересувам и аз
Злобата на гастарбайтер, едва ли ти помага да понижиш цените на имотите в София. Трябва човек да е пълен дебил, за да си помисли, че представянето на примерни имоти, са точно неговите.
Имам всички екстри в този имот, за който в САЩ, би платил милиони и това те побърква от злост. Ако ще и 650г. да си работил в кравария, пак няма да постигнеш това и като вретено да се въртиш, най-много да усетиш, че това което се върти е че това си ти върху огъня на чевермето. Поздрави!
Е, ай сега не бъди скромен, всички разбрахме, че са баш твоите. Всички сме правили глупости на пияна глава, така че напълно те разбирам и подкрепям.
Дай ми цена в рубли на парцела с постройка в Редута и ще си стиснем ръцете...
Объркал си се, не ги притежавам. Това са примерни предложения на подобни имоти, като квадратура и местоположение. Примерно, моята нова къща в Редута е с 16 колони и грубият строеж е довършен 2002г. с изолация. В сравнение с тая, която съм постнал, ако умножиш цената по 2, би получил цената на този мой конкретен имот. Поздрави!
леле, тоя гастер чак от америика ли се включИ да ни дига данъците!?
Той не е инцидентен. През 2008г. имаше един Bulcan, същия глистосер. Имам подозрения, че тези гастари изчакаха цялата криза 2010-2014г. и потресени видяха, че цените тръгнаха отново на север. Това ги унижи, като психика и извади на показ най-долните им животински инстинкти.
Тоя ми е в игнора та не му виждам полюциите но сигурно трябва да го извадя да му се радвам Оше като постна обявите стана ясно , че човека не е добре. Тогава му предложих да кандидатства за безплатно обшинско жилище, поне да има къде да спи, но той още си живее с мисълта , че е инвеститор в имоти.
Най-вероятно повечето от понижителите плащаме по-високи данъци от него , но това е друга тема.
Злобата на гастарбайтер, едва ли ти помага да понижиш цените на имотите в София. Трябва човек да е пълен дебил, за да си помисли, че представянето на примерни имоти, са точно неговите.
Имам всички екстри в този имот, за който в САЩ, би платил милиони и това те побърква от злост. Ако ще и 650г. да си работил в кравария, пак няма да постигнеш това и като вретено да се въртиш, най-много да усетиш, че това което се върти е че това си ти върху огъня на чевермето. Поздрави!
След като видях какви коптори притежаваш е редно на теб да ти връщат данъци (ако си платил изобщо някакъв данък)...
трайчо, нема се изнервяш, че не падат цените
и не стават по 2 за 149евро имотиту
има хора тука от 2015 и 2017-та го чакат големото мяу
ти кога дойде да буташ цени, кога се отчая
айде малко по-ведро го давай, младеж
Коментар