IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Точно това се случи с един приятел на 45 години,който живее в София.Разведе се и се притесняваше,че трудно ще си намери гадже.Наскоро го видях и каза,че за три-четири месеца е преспал с повече жени,отколкото преди да се ожени.И то повечето жени с кариера и добри финансови възможности.Били готови на всичко,за да имат мъж до себе си.Така че такива жени дал Господ.
    Друг въпрос е,че дори да купиш жилище по време на брака то се води.съпружеска общност и ако има деца,съдът почти винаги го присъжда на жената.А дори и да е купено преди брака,пак може да присъди жената и детето да живеят в жилището,докато детето учи.Включително и висше образование.
    Така че покупка на имот от мъж си е прецакване.Освен ако не е решил да остава стар ерген,или си намери много свястна жена.Ама такива са голяма рядкост.

С Евго,ще намерите чудесна тема за разговор

Коментар

Точно това се случи с един приятел на 45 години,който живее в София.Разведе се и се притесняваше,че трудно ще си намери гадже.Наскоро го видях и каза,че за три-четири месеца е преспал с повече жени,отколкото преди да се ожени.И то повечето жени с кариера и добри финансови възможности.Били готови на всичко,за да имат мъж до себе си.Така че такива жени дал Господ.
      Друг въпрос е,че дори да купиш жилище по време на брака то се води.съпружеска общност и ако има деца,съдът почти винаги го присъжда на жената.А дори и да е купено преди брака,пак може да присъди жената и детето да живеят в жилището,докато детето учи.Включително и висше образование.
      Така че покупка на имот от мъж си е прецакване.Освен ако не е решил да остава стар ерген,или си намери много свястна жена.Ама такива са голяма рядкост.

Да бе, ами ако го пишеш апартамента на фирмата ти, какво ше направи съда..

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ще видим то може първо да се избият.А за валутата си изпаднал в заблуждение...светът не изгаря от желание да купува от безспирна печатница.Дългът им отече на 30 трилиона.А това е началото.Аз съм казал до края на 2022 такова чудо ще гледаме че чак ще се изприщим..
        Голяма част от дълга на САЩ е вътрешен-към ФЕД,към пенсионни фондове и така нататък..В другите държави просто такъв не го отчитат.Външният правителствен дълг е не повече от 6-7 трилиона долара.
        И сега в тая криза яко се купуват долари.Щото р единствената сигурна валута.

Коментар

Ще видим то може първо да се избият.А за валутата си изпаднал в заблуждение...светът не изгаря от желание да купува от безспирна печатница.Дългът им отече на 30 трилиона.А това е началото.Аз съм казал до края на 2022 такова чудо ще гледаме че чак ще се изприщим..
          Понеже съм "царицата" на конспиративните теории да те попитам знаеш ли откъде идва 2022 г ? хихих

Коментар

• Първоначално изпратено от Whats_up Разгледай мнение

Има си и то не малко...
            Стой и гледай мача
            Такива си заслужават всичко което ще им се случи.Лошото е само това,че след като не знаят какво са правили ,така и не са били наясно къде да купуват.

Коментар

И на края като те изгони поредната и си примерно на 45-50 къде отиваш?Тоя номер минава веднъж два пъти после ше получиш ритник отзаде

Коментар

консерва, наполеон и патрон ... руска мъдрост за трудни времена
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

70 е множко Но 30-40%от върха като нищо.
                  .Според мен 20 макс 30% и то в продължение на две три години..Два милиона българи са навънка...Това му предстои да се прибере тука и трябва някъде да живее...По селата може къщите дори да поскъпнат...Щото сега е безобразие къщи по 10-20000 лева.

Коментар

САЩ ще са последната държава на света,която ще се разпадне.По простата причина,че цял свят дава мило и драго да им купува валутата.И могат да си печатат колкото поиска долари-купувачи винаги ще има.Нито юанът,нито пък еврото може да се конкурира с долара.Или пък йената.Другите валути изобщо не влизат в класацията.
                    Иначе наистина е хубаво,че спря либерастката пропаганда.И Грета се покри.Иначе пак щеше да протестира на априлският сняг с шапка,шал и дебело яке срещу глобалното затопляне.

Коментар

Не съм решил такова нещо... за заплатите и заетите.Но спад 70% няма да има.
                      70 е множко Но 30-40%от върха като нищо.

Коментар

Защо реши, че сегашните заплати са константа... Да не говорим, че маса народ ще СПРЕ да взима заплати... Спорихме с Песимиста миналата година дали може да се случи в БГ. Към днешна дата как мислиш? Може ли да спре заплатата за известно време или не?
                        Не съм решил такова нещо... за заплатите и заетите.Но спад 70% няма да има.

Коментар

И аз съм на същото мнение.Краят на либерастията и консуматорското общество дойде.Да сте чували за гейове ЛГБТУ и войни в последният месец.Ковид 19 еба мамата и на Американската армия.Следва бавно и мъчително отрезвяване....Това печатане на пари е последния пирон в ковчега на мъртвеца.
                          САЩ ще са последната държава на света,която ще се разпадне.По простата причина,че цял свят дава мило и драго да им купува валутата.И могат да си печатат колкото поиска долари-купувачи винаги ще има.Нито юанът,нито пък еврото може да се конкурира с долара.Или пък йената.Другите валути изобщо не влизат в класацията.
                          Иначе наистина е хубаво,че спря либерастката пропаганда.И Грета се покри.Иначе пак щеше да протестира на априлският сняг с шапка,шал и дебело яке срещу глобалното затопляне.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

виж цените в Анкара преди кризата под 500Е за много сносно строителство..ако че с дървено желязо
                            Не познавам Турция Анкара също.Не мога да кажа но познавам нашенският манталитет...

Коментар

Ами браво-искрено ви се възхищавам на тарикатите,които правят пари в бизнеса с недвижими имоти.Ама,за да има 10 тариката,съществуват и 200 балъка,които купуват жилища на тия цени.За да си вложили парите.И после жилището стои празно,вместо да го отдаде под наем и да избие част от парите.Или някой,наследил жилище от баба и дядо го държи празно,щото не искал да пуска чужди хора в жилището.А и тия,които купуват с ипотечен кредит на тия цени и те са не по-малки балъци.Един познат купи жилище 70 кв.метра за 200 бона с ипотека през 2008г.С ипотека е отишло сигурно двойно.400 бона за 70 квадрата апартамент.Ебаси.И то тоя беше ерген като го купи.Аз ако бях ерген в София нямаше да дам и един лев за жилище.В София е пълно с моми със собствени жилища.Лично познавам пет такива,и то не са някакви грозотии.Щях да хвана някоя такава и ще се нанеса при нея.Щяхме да създадем семейство и да си живеем в нейното жилище.Ако ме изгони-търся друга такава.Неомъжени и неоправени жени бол.Ама оня балък се набутал 400 бона за 70 квадрата.
                              Ето заради такива просперирате-в което няма нищо лошо.Вие не сте виновни,че рибетата сами се хващат на кукичката.
                              И на края като те изгони поредната и си примерно на 45-50 къде отиваш?Тоя номер минава веднъж два пъти после ше получиш ритник отзаде

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение

Не съм съгласен, че лихвите са били изкривени. Те бяха изкривени след количествените улеснения, когато бяха вкарани куп пари във финансовата система. Стигна се дотам, че лихвите станаха най- ниските в световната история, че и отрицателни. Консуматорството достигна върхове, спестовността се превърна в глупост. Не ми се мисли, какво ни чака, като само в САЩ раздадат 2,5 трлн. Това са истинските деформации. Живот назаем, страх и стрес. Но всеки има личен избор, дали да стане роб на банката доживот, или живее умерено и спокойно.
                                И аз съм на същото мнение.Краят на либерастията и консуматорското общество дойде.Да сте чували за гейове ЛГБТУ и войни в последният месец.Ковид 19 еба мамата и на Американската армия.Следва бавно и мъчително отрезвяване....Това печатане на пари е последния пирон в ковчега на мъртвеца.

Коментар

Working...
                                X