IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Whats_up Разгледай мнение

Защо реши, че сегашните заплати са константа... Да не говорим, че маса народ ще СПРЕ да взима заплати... Спорихме с Песимиста миналата година дали може да се случи в БГ. Към днешна дата как мислиш? Може ли да спре заплатата за известно време или не?
    Не съм решил такова нещо... за заплатите и заетите.Но спад 70% няма да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

И аз съм на същото мнение.Краят на либерастията и консуматорското общество дойде.Да сте чували за гейове ЛГБТУ и войни в последният месец.Ковид 19 еба мамата и на Американската армия.Следва бавно и мъчително отрезвяване....Това печатане на пари е последния пирон в ковчега на мъртвеца.
      САЩ ще са последната държава на света,която ще се разпадне.По простата причина,че цял свят дава мило и драго да им купува валутата.И могат да си печатат колкото поиска долари-купувачи винаги ще има.Нито юанът,нито пък еврото може да се конкурира с долара.Или пък йената.Другите валути изобщо не влизат в класацията.
      Иначе наистина е хубаво,че спря либерастката пропаганда.И Грета се покри.Иначе пак щеше да протестира на априлският сняг с шапка,шал и дебело яке срещу глобалното затопляне.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

виж цените в Анкара преди кризата под 500Е за много сносно строителство..ако че с дървено желязо
        Не познавам Турция Анкара също.Не мога да кажа но познавам нашенският манталитет...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами браво-искрено ви се възхищавам на тарикатите,които правят пари в бизнеса с недвижими имоти.Ама,за да има 10 тариката,съществуват и 200 балъка,които купуват жилища на тия цени.За да си вложили парите.И после жилището стои празно,вместо да го отдаде под наем и да избие част от парите.Или някой,наследил жилище от баба и дядо го държи празно,щото не искал да пуска чужди хора в жилището.А и тия,които купуват с ипотечен кредит на тия цени и те са не по-малки балъци.Един познат купи жилище 70 кв.метра за 200 бона с ипотека през 2008г.С ипотека е отишло сигурно двойно.400 бона за 70 квадрата апартамент.Ебаси.И то тоя беше ерген като го купи.Аз ако бях ерген в София нямаше да дам и един лев за жилище.В София е пълно с моми със собствени жилища.Лично познавам пет такива,и то не са някакви грозотии.Щях да хвана някоя такава и ще се нанеса при нея.Щяхме да създадем семейство и да си живеем в нейното жилище.Ако ме изгони-търся друга такава.Неомъжени и неоправени жени бол.Ама оня балък се набутал 400 бона за 70 квадрата.
          Ето заради такива просперирате-в което няма нищо лошо.Вие не сте виновни,че рибетата сами се хващат на кукичката.
          И на края като те изгони поредната и си примерно на 45-50 къде отиваш?Тоя номер минава веднъж два пъти после ше получиш ритник отзаде

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение

Не съм съгласен, че лихвите са били изкривени. Те бяха изкривени след количествените улеснения, когато бяха вкарани куп пари във финансовата система. Стигна се дотам, че лихвите станаха най- ниските в световната история, че и отрицателни. Консуматорството достигна върхове, спестовността се превърна в глупост. Не ми се мисли, какво ни чака, като само в САЩ раздадат 2,5 трлн. Това са истинските деформации. Живот назаем, страх и стрес. Но всеки има личен избор, дали да стане роб на банката доживот, или живее умерено и спокойно.
            И аз съм на същото мнение.Краят на либерастията и консуматорското общество дойде.Да сте чували за гейове ЛГБТУ и войни в последният месец.Ковид 19 еба мамата и на Американската армия.Следва бавно и мъчително отрезвяване....Това печатане на пари е последния пирон в ковчега на мъртвеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

И какво предлагаш да направим ? Да не купуваме ? Да не отдаваме под наем ? Да не притежаваме ? Какви да ги вършим ?
              Има ли причина да не правим нещо от тези неща цените ще паднат. Истината обаче е неблагоприятна защото има толкова много желаещи да купуват имоти в София,че дори и аз съм учудена от това неистово желание и само високите цени спират хилядите купувачи на които не им достигат необходимите средства. Хайде ,да сме честни ако цените спаднат наполовина всички ще тръгнем да увеличаваме активите си в недвижими имоти ,нооо тогава пък няма да има кой да ги строи или да ни ги продава. Така се случи след 2010 г. и то само защото имахме изкривени лихви по депозитите в противен случай това нямаше да се случи.Веднага след фалита на КТБ ,всичко си дойде на мястото,лихвите спаднаха ,а цените се качиха и не се лъжи,че празните жилища имат нещо общо с това.
              Ами браво-искрено ви се възхищавам на тарикатите,които правят пари в бизнеса с недвижими имоти.Ама,за да има 10 тариката,съществуват и 200 балъка,които купуват жилища на тия цени.За да си вложили парите.И после жилището стои празно,вместо да го отдаде под наем и да избие част от парите.Или някой,наследил жилище от баба и дядо го държи празно,щото не искал да пуска чужди хора в жилището.А и тия,които купуват с ипотечен кредит на тия цени и те са не по-малки балъци.Един познат купи жилище 70 кв.метра за 200 бона с ипотека през 2008г.С ипотека е отишло сигурно двойно.400 бона за 70 квадрата апартамент.Ебаси.И то тоя беше ерген като го купи.Аз ако бях ерген в София нямаше да дам и един лев за жилище.В София е пълно с моми със собствени жилища.Лично познавам пет такива,и то не са някакви грозотии.Щях да хвана някоя такава и ще се нанеса при нея.Щяхме да създадем семейство и да си живеем в нейното жилище.Ако ме изгони-търся друга такава.Неомъжени и неоправени жени бол.Ама оня балък се набутал 400 бона за 70 квадрата.
              Ето заради такива просперирате-в което няма нищо лошо.Вие не сте виновни,че рибетата сами се хващат на кукичката.

Коментар

А,нека да ти отговоря аз Може да спре заплатата за известно време.Може да намалят заплатите и наполовина. Само едно не може, такива хора да купуват недвижими имоти
                Ба не може ти ако знаеш какви идиоти има.Един такив през 2006г купи две стаички в Плевен за 50000 евро ново строителство тотален заем...И ми каза в очите че нищо не разбирам щото след няколко месеца влизаме в ЕС и до 2010 заплатите са по 10000 евро....Аз какви идиоти съм виждал бедна ти е фантазията..

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Не само ще продаде ама и ще ми се молят. 2012-15 съм го преживял лично. И тука съм споделял.
                  А сега е 10 пъти по зле.
                  Де що има сива икономика вече я няма. Що се върнаха 200к гастари. и още толкова ще се върнат.
                  В София ще се появи нов голям работодател.
                  Усилено наема хора и на 200-300к ще спре някъде
                  2012 не беше чак толкова отдавна...На мен едни в Борово младо семейство тогава със сълзи на очи ми се молеха да им купя апартамента ама не отстъпиха от цената..и естествено сделка нямаше...Но това са еденици..Ще поживеем ще видим кой е познал аз твърдя че такъв спад какъвто ти прогнозираш няма да има.Не че не ми се иска но няма да се случи.Никой няма да ти продаде за 30000 евро дори и в блатата.Пак казвам аз няма да купувам не ми трябва и пак казвам по папуре бучумиши блата манастири витоши ливади вади кръсстове само идиот може да купи

Коментар

Е,това не е сериозно.Не може да има толкова луд народ
                    Има си и то не малко...
                    Стой и гледай мача

Коментар

Може, може - апарт единия - 90% ипотека и 20% потребителски (58к€+50к лева да бъда пунктуален)
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

АмчИ как?
                        Промо ипотечка за 80 % финансиране и два потребителски заема и после наемО плаща вноските
                        Маса инвеститори има по тая схема....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Бота да влезем в реалността.Фантазиите и мечтите са хубаво нещо,Но ако си мислиш че някой ще ти продаде на такива цени при заплати на сегашното ниво няма да стане.Не заблуждавай хората..
                          Не само ще продаде ама и ще ми се молят. 2012-15 съм го преживял лично. И тука съм споделял.
                          А сега е 10 пъти по зле.
                          Де що има сива икономика вече я няма. Що се върнаха 200к гастари. и още толкова ще се върнат.
                          В София ще се появи нов голям работодател.
                          Усилено наема хора и на 200-300к ще спре някъде

Коментар

АмчИ как?
                            Промо ипотечка за 80 % финансиране и два потребителски заема и после наемО плаща вноските
                            ох на ботааа, елате повечко таквиз.
                            Имам и бункер банк, и други бамккииии.
                            Колкото можах трупах …. (преебах са с гръчко) не мое сал убаво

Коментар

А,нека да ти отговоря аз Може да спре заплатата за известно време.Може да намалят заплатите и наполовина. Само едно не може, такива хора да купуват недвижими имоти
                              АмчИ как?

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение

Не съм съгласен, че лихвите са били изкривени. Те бяха изкривени след количествените улеснения, когато бяха вкарани куп пари във финансовата система. Стигна се дотам, че лихвите станаха най- ниските в световната история, че и отрицателни. Консуматорството достигна върхове, спестовността се превърна в глупост. Не ми се мисли, какво ни чака, като само в САЩ раздадат 2,5 трлн. Това са истинските деформации. Живот назаем, страх и стрес. Но всеки има личен избор, дали да стане роб на банката доживот, или живее умерено и спокойно.
                                Не си ме разбрал,написах,че лихви по депозитите от порядъка на 6-12 % са изкривени !

Коментар

Working...
                                X