Първоначално изпратено от Бай Сачо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има не повече от 1,2 милиона български граждани в чужбина.Щото от разлика между раждаемост и смъртност населението е намаляло с 1,1 милиона от 1989г досега.А тогава бяхме 9 милиона.От тия 1,2 милиона емигранти 400 хиляди са турци в Турция,поне 200 хиляди цигани.Остават 600 хиляди българи,част от които никога няма да се върнат.Може да се върнат стотина хиляди бачкатори,ама те няма да тръгнат да купуват жилища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеДа, нема да се върнат. Те над 250к вече се върнаха, ако не си разбрал. Гладни и жадни роби в собствения си дом!
Само във Великобритания 150 хиляди бяха подали документи да останат след Брекзит.А за един самолет с 100 човека стана голям скандал.
Last edited by mirodes; 01.04.2020, 18:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
.Според мен 20 макс 30% и то в продължение на две три години..Два милиона българи са навънка...Това му предстои да се прибере тука и трябва някъде да живее...По селата може къщите дори да поскъпнат...Щото сега е безобразие къщи по 10-20000 лева.
Коментар
-
Точно това се случи с един приятел на 45 години,който живее в София.Разведе се и се притесняваше,че трудно ще си намери гадже.Наскоро го видях и каза,че за три-четири месеца е преспал с повече жени,отколкото преди да се ожени.И то повечето жени с кариера и добри финансови възможности.Били готови на всичко,за да имат мъж до себе си.Така че такива жени дал Господ.
Друг въпрос е,че дори да купиш жилище по време на брака то се води.съпружеска общност и ако има деца,съдът почти винаги го присъжда на жената.А дори и да е купено преди брака,пак може да присъди жената и детето да живеят в жилището,докато детето учи.Включително и висше образование.
Така че покупка на имот от мъж си е прецакване.Освен ако не е решил да остава стар ерген,или си намери много свястна жена.Ама такива са голяма рядкост.
- 1 like
Коментар
-
Точно това се случи с един приятел на 45 години,който живее в София.Разведе се и се притесняваше,че трудно ще си намери гадже.Наскоро го видях и каза,че за три-четири месеца е преспал с повече жени,отколкото преди да се ожени.И то повечето жени с кариера и добри финансови възможности.Били готови на всичко,за да имат мъж до себе си.Така че такива жени дал Господ.
Друг въпрос е,че дори да купиш жилище по време на брака то се води.съпружеска общност и ако има деца,съдът почти винаги го присъжда на жената.А дори и да е купено преди брака,пак може да присъди жената и детето да живеят в жилището,докато детето учи.Включително и висше образование.
Така че покупка на имот от мъж си е прецакване.Освен ако не е решил да остава стар ерген,или си намери много свястна жена.Ама такива са голяма рядкост.
Коментар
-
Ще видим то може първо да се избият.А за валутата си изпаднал в заблуждение...светът не изгаря от желание да купува от безспирна печатница.Дългът им отече на 30 трилиона.А това е началото.Аз съм казал до края на 2022 такова чудо ще гледаме че чак ще се изприщим..
И сега в тая криза яко се купуват долари.Щото р единствената сигурна валута.
Коментар
-
Ще видим то може първо да се избият.А за валутата си изпаднал в заблуждение...светът не изгаря от желание да купува от безспирна печатница.Дългът им отече на 30 трилиона.А това е началото.Аз съм казал до края на 2022 такова чудо ще гледаме че чак ще се изприщим..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Whats_up Разгледай мнение
Има си и то не малко...
Стой и гледай мача
Коментар
-
И на края като те изгони поредната и си примерно на 45-50 къде отиваш?Тоя номер минава веднъж два пъти после ше получиш ритник отзаде
Коментар
-
Ще видим то може първо да се избият.А за валутата си изпаднал в заблуждение...светът не изгаря от желание да купува от безспирна печатница.Дългът им отече на 30 трилиона.А това е началото.Аз съм казал до края на 2022 такова чудо ще гледаме че чак ще се изприщим..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Whats_up Разгледай мнение
70 е множкоНо 30-40%от върха като нищо.
Коментар
-
САЩ ще са последната държава на света,която ще се разпадне.По простата причина,че цял свят дава мило и драго да им купува валутата.И могат да си печатат колкото поиска долари-купувачи винаги ще има.Нито юанът,нито пък еврото може да се конкурира с долара.Или пък йената.Другите валути изобщо не влизат в класацията.
Иначе наистина е хубаво,че спря либерастката пропаганда.И Грета се покри.Иначе пак щеше да протестира на априлският сняг с шапка,шал и дебело яке срещу глобалното затопляне.
Коментар
-
Не съм решил такова нещо... за заплатите и заетите.Но спад 70% няма да има.Но 30-40%от върха като нищо.
Коментар
Коментар