Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХехехехе........ ех, тоя Джери-бой, бре........ хихихи.....
Ще кажеш, че папка не сиренце, ами хартийки!
Толкова го бленува и сънува тоа принтер!
Дай да му разпечатаме малко доларчета, да се кротне!
https://www.youtube.com/watch?v=XTxR...ssianAmericaTV
Не печатат ли? Не печатат ли?
Специално за теб от руско - американска телевизия.
Предай нататък.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Помните ли Стив Ханке...
Преди две години каза че тия които вземат ипотека е добър вариант НО ,голямо НО сега се оказа че са печеливши тези с ипотеки с ФИКСИРАНИ ЛИХВИ за целия период на кредита,такива има и в Щатите и в Западна Европа,познавам такива хора даже банките се опитаха малко преди увеличенията да ги хлъзнат на плаващи с рефинансиране
Ханке уточни че съвета му е с бележка че не познава нашия БГ пазар
но...какво от товапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То там добре, че имат личен фалит и фиксирани лихви за по 30 години, тук в същия случай цирка ще е много по- голям.
Преди две години каза че тия които вземат ипотека е добър вариант НО ,голямо НО сега се оказа че са печеливши тези с ипотеки с ФИКСИРАНИ ЛИХВИ за целия период на кредита,такива има и в Щатите и в Западна Европа,познавам такива хора даже банките се опитаха малко преди увеличенията да ги хлъзнат на плаващи с рефинансиране
Ханке уточни че съвета му е с бележка че не познава нашия БГ пазар
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМоже и така да е, но...... може и да не е!
Драмата на повишителите /поне в Щатите/ е, че бай Джером не е като оня градински охлюв Бернанке/Той най-вероятно е мулти-милионер /може би и милиардер/ и битката при него е за историята! Та не знам колко сериозен решаващ глас има в крайното решение ?!? Не съм търсил, но ако той се окаже представител по-скоро на частното лоби в частно-държавния микс, наречен 'ФЕД' .... ?!? кой знае .. ?
На колко % увеличение на лихвата залагаш, мишУенце?!
ако изблъска 0,5, ще ми се издигне в очите
и ще ме накара да мисля, че може и да си прав за него.
според мен това ще означава, че не му дреме за икономика и банки.
и ще влезем в криза
0,25 ще означава, че са готови да дадат задна
и на другото заседание ще има пас или обратен
обърнат ли, чака ни сериозна инфлация и последен бул рън
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
идва време да сложа новоро аватарче, знаеш го
Драмата на повишителите /поне в Щатите/ е, че бай Джером не е като оня градински охлюв Бернанке/Той най-вероятно е мулти-милионер /може би и милиардер/ и битката при него е за историята! Та не знам колко сериозен решаващ глас има в крайното решение ?!? Не съм търсил, но ако той се окаже представител по-скоро на частното лоби в частно-държавния микс, наречен 'ФЕД' .... ?!? кой знае .. ?
На колко % увеличение на лихвата залагаш, мишУенце?!Last edited by Julius_BG; 22.03.2023, 20:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе е точно така, колега.
Всъщност те купуваха, обслужваха 1-2 години заема и после продаваха. И то така си бяха структурирали ипотечните заеми, че плащаха ЕДИНСТВЕНО лихвата! Това тук няма как да стане! Те плащаха САМО И ЕДИНСТВЕНО ЛИХВАТА, която беше по-ниска от наема за същата къща, а главницата ИЗОБЩО не я погасяваха. По този начин минимизираха разходите. И после с продажбата на къщата - заемът се изплащаше, а те излизаха на печалба! Тая схема обаче е работеща САМО на растящ пазар!
При едно гмуркане - 'екуитито' пада под 'лайбилитито'............ и гледай цирк!
Иначе ти говориш за НИНДЖИ-те, нали?NINJA
Ноу Инкъм, Но джоб, Но Асет - заеми на калпак - и то на хора без работа и собственост.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Причината е, че повечето хора са с нисък интелект и това е основната причина да са бедни. Има и една друга група хора, която е малобройна.
Тези хора предпочитат да четат и да се образоват, респективно да изведат някакви изводи от прочетеното.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХехехехе........ ех, тоя Джери-бой, бре........ хихихи.....
идва време да сложа новоро аватарче, знаеш го
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеи на другото заседание - обратен завой + явно печатане
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Коментар
Коментар