Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Колкото до САЩ-как точно ще придобиеш представа за живота от едно посещение?Естествено в повечето отношения са много по-напред от България, ама това не означава, че по всички показатели е така.Сестра ми като роди дете майка ми замина да й го гледа, щото там няма платен отпуск по майчинство. Престъпността е по-висока,данъците също.Не са някакъв рай,нито България е ад.Естествено по възможност за правене на пари и кариера нямат равни.
Въпросът е не толкова какъв е живота в САЩ, а че живота в България се изкарва някаква мизерия. Затова и правя сравнения,за да се види,че не е така.
А на въпроса ти защо не съм ходил до САЩ-ами нямам намерение да ходя да им се моля за виза и да ме разпитват все едно съм терорист.Преди 15 години исках да отида на лечение в САЩ,но някакъв пикльо в посолството ми отказа виза. И съм се зарекал ,че ще отида там единствено ако паднат визите.
В случая и нашите управници тиквеници са виновни, щом не са паднали визите все още.Най-важното условие е колко процента са отказите за визи и ако надвишават определен процент визите остават.Четох как в Полша са решили проблема-нарочно са кандидатствали за американски визи много хора, на които шанса да откажат виза е нисък. И така пада процента на отказите.
Коментар