Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Да, в България категорично няма райони с къщи и добри училища! Имам предвид, че младежа може сам да стигне от къщата до училището за не повече от 30мин. В България ако живееш в къща и искаш детето ти да учи в добро училище ще трябва ти или жена ти да сте такси!
Айде да видим как ще ме обориш?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИзлязох да пикая в 4 през нощта, виеха вълци и имаше пълнолуние, безценно.
С теб сме имали и спорове,но уважавам позицията ти на български патриот. В наши дни всеки гледа да плюе по България и ти прави чест,че не се включваш в този хор.Last edited by X_Y; 09.05.2023, 23:45.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако търсиш логика за достатъчно добър живот в умовете на хора, които с лека ръка са оставили камъка под който си тежат и са тръгнали да гонят дивото, все едно да спориш с радиоточка. Виж, че даже след 20-30 години се връщат, намръщени, неудовлетворени, недоволни на целият свят около тях.
Трите почивни дни си бях на вилата, край рекичка, в подножие на планина. Въпреки, че се счупих от физическа работа, флората и фауната, достойна конкуренция на тази в Амазония, много ме заредиха. Излязох да пикая в 4 през нощта, виеха вълци и имаше пълнолуние, безценно.
воя идва от квартири и децки стаипрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
С теб сме имали и спорове,но уважавам позицията ти на български патриот. В наши дни всеки гледа да плюе по България и ти прави чест,че не се включваш в този хор.
Такъв аргумент приемаш ли ? не е мое мнение.
https://ec.europa.eu/eurostat/statis...rience_of_lifeLast edited by segato; 09.05.2023, 21:40.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
С теб сме имали и спорове,но уважавам позицията ти на български патриот. В наши дни всеки гледа да плюе по България и ти прави чест,че не се включваш в този хор.
- 1 like
Коментар
� -
Е как-добре,че е той да ни отвори очите, че в България няма райони с къщи и добри училища.И да ни осведоми колко лош е живота в България и какви мизерници сме.
Айде да видим как ще ме обориш?
- 1 like
Коментар
� -
Опонирам ти на твърденията, че в България на малко места се живеело добре. Не смятам, че тези условия ги има само в града, в който живея,а в в почти всички областни градове са подобни условията.И съм изброил конкретно какво имам предвид. Ако смяташ,че много неща липсват и заради това в България се живее зле, представи аргументи .
сега и на черното ще каже розово, само и само да не излезе, че е сгрешилпрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако търсиш логика за достатъчно добър живот в умовете на хора, които с лека ръка са оставили камъка под който си тежат и са тръгнали да гонят дивото, все едно да спориш с радиоточка. Виж, че даже след 20-30 години се връщат, намръщени, неудовлетворени, недоволни на целият свят около тях.
Трите почивни дни си бях на вилата, край рекичка, в подножие на планина. Въпреки, че се счупих от физическа работа, флората и фауната, достойна конкуренция на тази в Амазония, много ме заредиха. Излязох да пикая в 4 през нощта, виеха вълци и имаше пълнолуние, безценно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Еми добре, какво искаш да ти кажа? Не знам в кой град си а и не ме интересува, важното е да ти харесва на теб. Ако пък искаш да се похвалиш та и други хора да дойдат, целия форум те слуша със затаен дъх.
Коментар
� -
В много райони на България не е лош живота.Аз примерно живея в град,в който има всичко необходимо за отглеждането на деца-добри детски градини и основни училища, езикова, математическа,икономическа гимназия, механотехникум. Има два големи парка със зеленина,люлки и пързалки за децата, луна парк,места,където се правят детски партита. За възрастните има добри ресторанти,нощни клубове ,кино,театър,плажове. Престъпността е ниска,аз лично живея и в къща,която съм си изградил по свой вкус.
Какво му е лошото на такъв живот?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
В много райони на България не е лош живота.Аз примерно живея в град,в който има всичко необходимо за отглеждането на деца-добри детски градини и основни училища, езикова, математическа,икономическа гимназия, механотехникум. Има два големи парка със зеленина,люлки и пързалки за децата, луна парк,места,където се правят детски партита. За възрастните има добри ресторанти,нощни клубове ,кино,театър,плажове. Престъпността е ниска,аз лично живея и в къща,която съм си изградил по свой вкус.
Какво му е лошото на такъв живот?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Моля, пак заповядайте.
П.С. Живота в България може да не е лош ... в някои райони.
Какво му е лошото на такъв живот?Last edited by mirodes; 09.05.2023, 20:20.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеСега парвенюто ще дава акъл от САЩ кога и кой да живее в къща в България.Last edited by X_Y; 09.05.2023, 20:07.
Коментар
� -
Е как-добре,че е той да ни отвори очите, че в България няма райони с къщи и добри училища.И да ни осведоми колко лош е живота в България и какви мизерници сме.Last edited by X_Y; 09.05.2023, 20:07.
Коментар
�
Коментар