Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеОсвен, че разобличих лаконика, че е явно излъгал в точна дата и час, ще намеря и смешните изявления на Бота156, в които в началото на ковида каза, че нито един строеж няма да бъде довършен, а аз му посочих изкопи в моя квартал, които в момента са сгради с акт 16, тоест с разрешение за ползване.
Коментар
-
Освен, че разобличих лаконика, че е явно излъгал в точна дата и час, ще намеря и смешните изявления на Бота156, в които в началото на ковида каза, че нито един строеж няма да бъде довършен, а аз му посочих изкопи в моя квартал, които в момента са сгради с акт 16, тоест с разрешение за ползване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Докато му търсех мнението попаднах на една много умна негова мисъл
ПЕЧАТЕНЕТО ПРИКЛЮЧИ ПАРИТЕ ВЕЧЕ ИМАТ ЦЕНА
Въпроса е що като оня ден пак пуснаха печатницата забрави да ни каже следното
Печатенето ОТНОВО почна парите пак нямат цена
Нека си вярва човека. Той не успя да продаде, но е лаком и ще чака цената да скочи още.
Сещам се за една поговорка "Лакомо дупе, кръв сере."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
В темата за поскъпването!! Дата и час съм посочил ясно. Кой е лъжеца, също е пределно ясно!!!!
Печатенето ОТНОВО почна парите пак нямат цена[/QUOTE]
https://www.investor.bg/a/527-svyat/...zaradi-lihvite
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМоля, понеже възникна спор между мен и друг потребител, с цел да не се обвиняваме взаимно в лъжи, да се проучат въпросните постинги и да се произнесете кой прав, кой крив в интерес на аудиторията от потребители. Предварително благодаря за усилието!
Коментар
-
В темата за поскъпването!! Дата и час съм посочил ясно. Кой е лъжеца, също е пределно ясно!!!!
Печатенето ОТНОВО почна парите пак нямат цена[/QUOTE]
Цените падат и с лъжлива информация няма да успеете да ги вдигнете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеQUOTE=Laconic;n3958734]Здравейте продавачииии, ако не сте продали ще трябва да сваляте цените! Вече четвърта седмица и почивката започна да ми омръзва, но честно да ви кажа започнахте да ми липсвате!
Както се очертава, очаква се весела Есен и срив в цените на имотите, а спасител не се вижда на хоризонта!
Печатенето ОТНОВО почна парите пак нямат ценаLast edited by 6000; 06.06.2023, 21:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти си лъжец!!! На тази дата каза, че срива започва от есента!!!
Лъжец! Беше писал "до седмици", а се оказа, че е "очаква се весела Есен"!
Коментар
-
То да е само той
Трайчо обяви връх март 2022-ра и продаде
Кавръка обяви връх юни 2022-ра и продължи да гледа мача от близо
Лаконика на всеки лев крак го обявява
От 2017-та кой ли не се изреди да предрича крашове его на един пък му се привиждал 15г тренд само не разбрахме от коя дата го мери този тренд
Коментар
-
QUOTE=Laconic;n3958734]Здравейте продавачииии, ако не сте продали ще трябва да сваляте цените! Вече четвърта седмица и почивката започна да ми омръзва, но честно да ви кажа започнахте да ми липсвате!
Както се очертава, очаква се весела Есен и срив в цените на имотите, а спасител не се вижда на хоризонта![/QUOTE]
Това лъжеца го е писал в края на август, като визира есента!!!!!!Last edited by Bailor; 06.06.2023, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти си лъжец!!! На тази дата каза, че срива започва от есента!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Лъжец! Срив до седмици не съм писал!
Спадът в цените е налице и сривът няма да закъснее!
Коментар
Коментар