Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Пловдив си е град със стил, нема мноу общо със изглеждащата като след пряки попадения на "Томахоук" София. Теа двата хотела, дет си бил, са жива легенда от соца до днес... Тази старинна аристократичност която имат некои квартали, малко градове я имат.
За имотите - дълъг спад, неизбежно обезценяване на стандартните стари жилища панел, ЕПК и тухла, смятам, че плана със санирането няма да успее по финансови причини и защото реално нема кой да го осъществи..Абсолютно прав си, тва не се прай ударно, на юруш...........Ако паспортизацията се изисква след време при продажба на имот много имоти ще имат стойност близка или равна на (0) .
Изобщо като цяло следващите години тоя пазар няма да се подчинява на никакви математически и логически зависимости и търсещите математическо или статистическо обяснение рискуват да сбъркат тотално - Андрешко решава колко ша струва неговия коптор с плевнята, а не НСИ, тва е....а на колко ракии е бил кат си е писал обявата, само он знае.......Задържането на офертните цени комбинирано с нарастващите лоши кредити и тяхното необявяване от страна на банките е бомба със закъснител майна, която набира тротилов еквивалент.....Когато съм фалирал, но крия от другите тва не ме прай по-малко фалирал. Колкото по-късно разберат всички които са ми дали или им дължа нещо, толкоз повече бой мое да ям..........
П.П. Виждам, че ма имитираш и ша са впрегна и ша го завърша тоа осми клас.....
Коментар