IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Докога няма да продават
    Докато почнат да падат покривите ли
    Реде, чадо .... Юрдечков и Хиксмена са напълно прави . Сделки йок и накрая ситуацията ще заприлича като след взрив на неутронна бомба - сгради без хора . Под 700 - 800 евро цените няма да паднат ако ще и Земята да се завърти наобратно . В момента се дигат наемите , ама и то е довреме щото те не могат да компенсират липсата на покупко-продажби , а отделно и хорицата са тотално каталясали . Но в навечерието на националния крах всяква трезва мисъл е напълно изключена .

ПС: През последните 3 месеца двама мои познати - единият купи за 750 евро с Акт 15 един боклук до езерото в Дружба , а малко след това е видял оферта на същата цена в района на 4-ти км (но с по-голяма квадратура) . Другият - продава и не смъква , за 800 евро 100 кв.м, коптор-панеляк в Младост около Окр.болница и ми разправяше че на ден по 2-3 брокери му се обаждат и го молят да свали щото "имали реални клиенти " ...Туй от послеписа са само факти, без коментар от мен .
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Докога няма да продават
      Не ти се вярва ли?
      Преди 2 години имах мерак да купя една къща в Родопите.
      Не се разбрахме за цената.
      Оставих телефон, ако размислят.
      Това лято видях, че покривът вече е издънен.
      Още не ми са се обадили.
      Last edited by Ганчо Юрдечков; 19.10.2011, 19:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
        Сделки може и да няма, но и продавачите са желязо........... и не свалят цените, заканили са се че няма да продават докато цените не стигнат нивата от 2008-а година.
        Докога няма да продават
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

В СОФИЯ ХАПАРТАМЕНТИТЕ РИПАТ !!!!!

Сделките в София намаляват с 19% спрямо периода юли - септември 2010 г. Сравнението с 2007 г. очаквано говори за още по-огромен спад на пазара. През лятото на 2007 г., когато цените на жилищата бяха стигнали върха си, са изповядани 10 972 сделки. А за същия период на тази година бройката е 3971. Сривът е близо три пъти.
          Има още много тренд нагоре.......... да рипат, да рипат........

Много са на далавера в момента........ купувай народе, че свършиха .

Сделки може и да няма, но и продавачите са желязо........... и не свалят цените, заканили са се че няма да продават докато цените не стигнат нивата от 2008-а година.
          Last edited by Xman1; 19.10.2011, 18:03.

Коментар

• В СОФИЯ ХАПАРТАМЕНТИТЕ РИПАТ !!!!!

Сделките в София намаляват с 19% спрямо периода юли - септември 2010 г. Сравнението с 2007 г. очаквано говори за още по-огромен спад на пазара. През лятото на 2007 г., когато цените на жилищата бяха стигнали върха си, са изповядани 10 972 сделки. А за същия период на тази година бройката е 3971. Сривът е близо три пъти.
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• http://www.energyconversiondevices.com/hydrogen.php
              D.Y.F-091066

Коментар

• В e bay има такива съдове , съхранява се абсорбиран в металната решетка на метали - алуминии..Проблем е производството му по скоро , клетките са скъпи много.За стационарно приложение това е добър вариант , за автомобили става но да се осигури малък пробег например в града - 30- 40 км. няма за е безбожно скъпо. Цените на тези неща ще паднат , те в момента не се прилагат комерсиално а експериментално и това не са цени от серийно производство.
                Last edited by supertrader; 18.10.2011, 01:03.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Дано не си прекалил с тока в кофата , че като ти дойде сметката от ЕОН ..лошо.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Supertrader, и аз съм фен на тези нови технологии и с най-голям интерес се образовам за всичко ново което излиза.
                    Водорода е хубаво нещо, ама нали знаеш основния проблем за съхранението му.
                    Втечняването при какви градуси става или компресията колко атмосфери е.
                    Дай поне някакъв линк да почетем това що за чудо е.

Коментар

• art-lubitel - безопасни съдове за съхранение на водород от който може да се извлича когато е необходим.В един оловен акумулатор с капацитет 60 ампера за час и напрежение 12 волта се съхраняват едва 720 вата - 0.72 киловата енергия. Няма никакви перпетомобилета , има възтановяеми източници на енергия - светлина , вятър..проблема е съхранението и понеже производството и не е постоянно , фотоволтаиците които проидвеждат ток от светлина през ноща не произвеждат..акумулаторите не са вариант защото имат кратък живот и малък капацитет..дори и най съвременните неоловни литиеви.Просто технологиите дърпат напред и скоро ще има технологичен скок по отношение на енергетиката.
                      Last edited by supertrader; 18.10.2011, 00:25.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от MRP Разгледай мнение
                        Саксии ми, аз в кофа по-малко от мегават не слагам ...

И аз бях боднал една фаза в разсада с доматите, та като го поливах се тресях ....

Еййй, голям веселяк се оказа супера.....

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
                          А, хич не е смешен трейдъра , ами си е супер (supertrader).
                          Виж къв интерес предизвика с едно бегло загатване само.

Бате Пешо, със сигурност не са кофи щото са - 15 х 30 см, по-скоро някакви саксии за разсад (на киловати )
                          Саксии ми, аз в кофа по-малко от мегават не слагам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Ма направо ма разби с този съд.Това ще са някакви поцинковани кофи или туби.Сипваш и 6 киловата от слънцето денем а през нощта изсипваш в мрежата.Мрежата завършва с един голям бидон в който се сипват киловатите.Трейдър смешен си.
                            А, хич не е смешен трейдъра , ами си е супер (supertrader).
                            Виж къв интерес предизвика с едно бегло загатване само.

Бате Пешо, със сигурност не са кофи щото са - 15 х 30 см, по-скоро някакви саксии за разсад (на киловати )

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Пешка мерси за съвета , доволен съм от това което съм си изкарал с труд без да съм бил в БСП..Не знам защо ме пробутващ за комунист , не си падам по селкия живот като тях.Ние гардове наистина нямаме , те са полугета в най добрия им вариант и села нямаме ..е има ли какво да се строи в БГ ? Надявам се да си достроя строителствата , при мен проблем с пари за довършване няма , но няма смисъл да се бърза защото едно е сега да го включа за стотици хиляди към еон , друго е да си купя с тези пари малка централа която от светлина да го захранва. Нямаш си на идея как се развиват технологиите , един българин произвежда съдове в които 6 киловата се съхраняват в съд с размери 15 на 30 см. !!!! и има неограничен брой цикли заряд и разряд и внуците ще го ползват на този който го купи.Цените на тези технологии никой дори не си представя колко драстично ще паднат. В България има един проблем - той се нарича обществен ред и манталитет..ако се промени , което ще означава да си забравиш чантата на гарата някъде и да престои цял ден..да се върнеш и да я намериш където си я оставил - БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ НАЙ БОГАТАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА !ПРОСТО ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО !
                              Ма направо ма разби с този съд.Това ще са някакви поцинковани кофи или туби.Сипваш и 6 киловата от слънцето денем а през нощта изсипваш в мрежата.Мрежата завършва с един голям бидон в който се сипват киловатите.Трейдър смешен си.

Коментар

• Трейдъре, за Стефан Маринов ли говориш?
                                http://neshtoto.com/%D0%B5%D0%B4%D0%...D%D0%B8%D0%B9/

Коментар

Working...
                                X