IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Директно казано и двамата са бунаци - аз затуй писах,че няма да ги коментирам, а ти давам фактите каквито са ...от извора ....

И въпреки че на теория разсъждаваш икономически правилно,явно в БГ малко си търгувал или пък изобщо не си,за да си разбрал ,че нашенският търговец по скоро ще фалира отколкото да продаде на загуба и да анализира постфактум вече на трезва глава причините за провала (щото от една-две лоши сделки света не свършва)....За справка - питай БФБ-тъпаците и 98% от спамерите във форекс-темата .
    Гледай сега.......... философията на Българина е......... че земята и жилището = злато. Туй то....... може да фалира, може гладен да стои, но по евтино няма да продаде. Българина има в главата си някаква имагинерна и много висока цена, за какъвто и да е имот. Колкото и да се опитвах да убедя хората 2008-а година да си продадат имотите които са им в излишък......... никой не ме послуша. Казвах им " Абе хора тия цени са нереални, с тия пари ще си купите къща в Германия." ....... те не и не. Сега говорят друга мантра, че това било един вид временно и цените пак щели да скочат....... Ще скочат друг път....... населението на България намалява, икономическата активност също. От къде ще се появи тази внезапна нужда от имоти......... Това дето храната щяла да изчезне, също са бабини дивитини, човечеството има предостатъчно храна, след като Американците могат да си позволят 50% от царевицата да я правят на биогорива. Просто храната не се разпределя правилно в днешно време, а не че я няма.

Коментар

• SStoilov чадо,
      броя на сделките тепърва ще пада!!!
      А като няма с месеци кои да попита
      колко е цената има отрезвяваш ефект !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Е де , е де... за енергийните разходи е прав.

Я кажи колко струва парното на месец в хапартамент , щот аз се отоплявам със 100 лв/месец 80 квм къща , макс. 150 ако набича климатиците навсякъде.

Щот знам едни дето със 150 лв за парно мръзнат цяла зима.

Виж за транспортните разходи малко се е поизхвърлил трейдъра.

Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
        Така не съм се смял отдавна , дано някой ден заживееш самостоятелно , че и в къща извън града бъди сигурен , разходите са в В ПЪТИ по-високи от колкото в апартамент.

Коментар

• 6 месеца - едва ли , но в по дългосрочен план - да.

Вече изкачат изгодни оферти, ама наистина изгодни , поне там дето аз гледам.

Но все още има и хора хвърлящи по 150 бона за хапартамент и то взети назаем. А това задържа цената.

На банките едва ли точни ипотечните кредити за по 50 хилки са им проблема и ще държат до последно цените, щото започне ли се ...... ща има пинали вода фин.институции

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          ШАКАРИНО чадо,
          търгувал съм достатъчно дълго, по принцип си прав, но ти казвам,
          че те имат достаъчно време да го ОСЪЗНАЯТ, щото влиза бавно и полека,
          но затова е много болезнено.
          Всички дето са купували 2007-2008 са доста на загуба вече.
          Бамките стискат, но не се знае до кога. Когато на някои му потребват парички
          за да отвърже заветния хапартамент в обозрим срок, требе доста да свали
          цената. Ей тия горните неща ще свалят пазара с още 20-30% в следващите
          шест месеца.Айде със здраве

Коментар

Директно казано и двамата са бунаци - аз затуй писах,че няма да ги коментирам, а ти давам фактите каквито са ...от извора ....

И въпреки че на теория разсъждаваш икономически правилно,явно в БГ малко си търгувал или пък изобщо не си,за да си разбрал ,че нашенският търговец по скоро ще фалира отколкото да продаде на загуба и да анализира постфактум вече на трезва глава причините за провала (щото от една-две лоши сделки света не свършва)....За справка - питай БФБ-тъпаците и 98% от спамерите във форекс-темата .
            ШАКАРИНО чадо,
            търгувал съм достатъчно дълго, по принцип си прав, но ти казвам,
            че те имат достаъчно време да го ОСЪЗНАЯТ, щото влиза бавно и полека,
            но затова е много болезнено.
            Всички дето са купували 2007-2008 са доста на загуба вече.
            Бамките стискат, но не се знае до кога. Когато на някои му потребват парички
            за да отвърже заветния хапартамент в обозрим срок, требе доста да свали
            цената. Ей тия горните неща ще свалят пазара с още 20-30% в следващите
            шест месеца.Айде със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              ...
              имаш приятели дето са ,,, мека казано
              не ми изглеждат много умни !!!!! ...

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                Ох, леле мале Въхххх....

Станаха ли апартаментите по 200 евра квадрата.... ??
                Чакам ги ама нъц... Заделил съм малко кешец на безценица да ги взимам ама още са скъпи бре да го ева...
                Споко!!!!
                Хубавите работи на стават бръже !!!
                Балона се надуваше СЕДЕМ години
                и според мен СЕДЕМ ще се раздува.
                Ако се вгледаме назад годините имаше
                един СЕДЕМ годишен период в които
                цените в долари падаха !!
                Те така !!!!
                То не е за хубу де,,,,,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Никой не би повярвал , но цените на апартаментите ще са вече само надолу.. причината е че ще паднат транспортните разходи и всеки ще може да си ги позволи...освен това живеенето в апартамент ще стане скъпо , докато в къща много ог разходите няма да ги има - енергийните.Собствен покрив , собствени енергоизточници ...това е бъдещето.
                  Да цените ще са надолу.Но ти си най големия шегобиец във форума.

Коментар

• Ох, леле мале Въхххх....

Станаха ли апартаментите по 200 евра квадрата.... ??
                    Чакам ги ама нъц... Заделил съм малко кешец на безценица да ги взимам ама още са скъпи бре да го ева...
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Никой не би повярвал , но цените на апартаментите ще са вече само надолу.. причината е че ще паднат транспортните разходи и всеки ще може да си ги позволи...освен това живеенето в апартамент ще стане скъпо , докато в къща много ог разходите няма да ги има - енергийните.Собствен покрив , собствени енергоизточници ...това е бъдещето.
                      Баш пък днеска ли го написа това, когато пак дигнаха горивата по бензиностанциите.

Коментар

Така не съм се смял отдавна , дано някой ден заживееш самостоятелно , че и в къща извън града бъди сигурен , разходите са в В ПЪТИ по-високи от колкото в апартамент.

Коментар

Реде, чадо .... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                          ШАПКАРИНА чадо,
                          имаш приятели дето са ,,, мека казано
                          не ми изглеждат много умни !!!!!
                          Хапартаментите ще си падат още
                          поне 2-3 години със сигурност,
                          защото не се виждат фундаментални
                          фактори, които ще прекратят този спад !!!!
                          Една умна мисъл:
                          - продажбата на неликвидни АКТИВИ
                          винаги минава през фазата на отчаянието !!!!
                          ШАПКАРИНО чадо,
                          не забравяй, че ХОРА се раждат, живеят,
                          умират, имигрират и емигрират, а на повечето
                          просто им трябва пари !!!!!!!
                          Доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнение
                            Не ти се вярва ли?
                            Преди 2 години имах мерак да купя една къща в Родопите.
                            Не се разбрахме за цената.
                            Оставих телефон, ако размислят.
                            Това лято видях, че покривът вече е издънен.
                            Още не ми са се обадили.
                            Те тез много пари ще искарат от терена сигур !!!
                            Аз по време на бума разправях на някои ХОРА,
                            че след като се спука това което тогава се
                            раздуваше, че пущиняците ще станат повече,
                            а те скляпаха срещу мене със зомбясали
                            погледи

Коментар

• Никой не би повярвал , но цените на апартаментите ще са вече само надолу.. причината е че ще паднат транспортните разходи и всеки ще може да си ги позволи...освен това живеенето в апартамент ще стане скъпо , докато в къща много ог разходите няма да ги има - енергийните.Собствен покрив , собствени енергоизточници ...това е бъдещето.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнение
                                Не ти се вярва ли?
                                Преди 2 години имах мерак да купя една къща в Родопите.
                                Не се разбрахме за цената.
                                Оставих телефон, ако размислят.
                                Това лято видях, че покривът вече е издънен.
                                Още не ми са се обадили.
                                Е, и, къщите ли свършиха, парцелите ли или строителите? На мен много къщи ми пречат на хубавите парцели, а и мога да чакам
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X