IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Жив и здрав

Дано само не чакаш срив та да купиш че момчето ще стане на 30+
    Не изключвам и този вариант!
    Аз купих за себе си на 31, така, че и в този случай пак ще по-добре от мен!
    Ако все пак аз не успея да купя ще се му наложи да се оправя сам (като го гледам няма да му е много трудно)!

Коментар

Жив и здрав

Само да не стане този сценарий:

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Не е малко, баш си е самостоятелен тийнейджър. Тъкмо докато го купя и обзаведа (ако няма някакъв форсмажор) и ще пълнолетен!
        Жив и здрав

Коментар

Предполага се че детето ти е още малко, а ти вече гледаш за имот който ще седи празен докато порасне и няма гаранция че ще го ползва след това щото може да отиде да живее в друг град или в чужбина

После се чудите що тъмните прозорци не сриват цените всеки си ги държи с някаква цел, а много и без цел просто от мисълта да продадат и да сложат парите в банка ги удря ток
          Не е малко, баш си е самостоятелен тийнейджър. Тъкмо докато го купя и обзаведа (ако няма някакъв форсмажор) и ще пълнолетен!

Коментар

Само да уточня, че аз не съм инвеститор, а разглеждам имота, като вещ, която ще се ползва! Търся имот, който е за детето ми, а не с цел препродажба!
            Велико уточнение! Пеперуда инвеститор в имоти, когато намериш равновесната цена да купиш за наследника, моментално излизаш от пазара и форума на инвеститорите в имоти, автоматично забравят за твоето съществуване. Знаеш ли какъв % си от масовката понижители? 99%.

Коментар

Само да уточня, че аз не съм инвеститор, а разглеждам имота, като вещ, която ще се ползва! Търся имот, който е за детето ми, а не с цел препродажба!
              Предполага се че детето ти е още малко, а ти вече гледаш за имот който ще седи празен докато порасне и няма гаранция че ще го ползва след това щото може да отиде да живее в друг град или в чужбина

После се чудите що тъмните прозорци не сриват цените всеки си ги държи с някаква цел, а много и без цел просто от мисълта да продадат и да сложат парите в банка ги удря ток

Коментар

Не са малко но ако крайният резултат е че ще седи празен и непродаваем като хиляди други във вади и ливади реално няма значение

Инвестирането в по малкото зло никога не дава добър резултат

Ако вярваш че лошата демография и презастрояването ще срине пазара то тогава трябва да помислиш да инвестираш парите другаде, а не да чакаш да купиш малко по евтино

Това е като да чакаш да купиш билет за Титаник с 30% отстъпка та като потъне да си по малко прецакан от останлите

Коментар

И така да е, все пак 30% от 200-250к не са малко?
                  Не са малко но ако крайният резултат е че ще седи празен и непродаваем като хиляди други във вади и ливади реално няма значение

Инвестирането в по малкото зло никога не дава добър резултат

Ако вярваш че лошата демография и презастрояването ще срине пазара то тогава трябва да помислиш да инвестираш парите другаде, а не да чакаш да купиш малко по евтино

Това е като да чакаш да купиш билет за Титаник с 30% отстъпка та като потъне да си по малко прецакан от останлите

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Даже и опитите ти за сарказъм са толкова слаби, че не си заслужават коментара.

Продължавай да спориш с Мика Зайкова - там ти е нивото.
                    Ти нямаш право да се обаждаш след...""дефлация?????"куку, ку ку. Все едно, аз да напиша, че икономиката на Италия е на основите на манифактурата, подобен архаизъм е и смотаната ти дефлация, дето никаква я няма от един век, хахаха

Коментар

Трайчо ти си обречен ако ще избираш най малкото зло

Значи ти си убеден че демографията в БГ отива на зле и че презастрояването ще срине пазра но си мислиш че ако купиш с 30% по евтино крайният резултат ще е много по различен
                      И така да е, все пак 30% от 200-250к не са малко?

Коментар

Нещо нервен ми се струваш явно скоро пак са ти индексирали наема с "дефлацията"
                        Даже и опитите ти за сарказъм са толкова слаби, че не си заслужават коментара.

Продължавай да спориш с Мика Зайкова - там ти е нивото.

Коментар

Защо всички повдигачи, като няма какво да кажете ставате агресивни и започвате да пишете все едно и също (наеми, индексации и т.н)?

Коментар

Продължавай да си мечтаеш аз да плащам наем! Защото това ти беше изказването.

п.п.
                            Щом елементарен текст не можеш да схванеш - смятай колко зле е положението!

А същевременно се напиняш и по-сложен текст да четеш! Къде си тръгнал бе, момче.

Коментар

Аз наемите си ги прибирам не ми е нужно да мечтая

я кажи си пак за дефлацията ние ще те слушаме внимателно
                              Продължавай да си мечтаеш аз да плащам наем! Защото това ти беше изказването.

п.п.
                              Щом елементарен текст не можеш да схванеш - смятай колко зле е положението!

А същевременно се напиняш и по-сложен текст да четеш! Къде си тръгнал бе, момче.

Коментар

Не пречи и за наеми да си мечтаеш!!
                                Аз наемите си ги прибирам не ми е нужно да мечтая

я кажи си пак за дефлацията ние ще те слушаме внимателно

Коментар

Working...
                                X