IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Дефлация има ли? Много ще се радвам, ако има дефлация, при повишения ми доход! Това означава, че покупателната ми способност,както и на другите чиляци ще нарастне!!!
    Има, при имотите! НСИ го отчете в предходните месеци, макар и с минимален %.
    Чакаме да видим какво ще се случи когато банките затегнат кранчето?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

при НИ в краткосроечн план гледат само брокери, кредитни, строители и спекуланти, а да и балъци.
      Ти не ги ли гледаш, щото струва ми се, само това гледаш, както и nradev. Каква е тази фиксация върху недвижимостите, като ги мразите? Има ли смислено обяснение??
      Аз знам защо се фокусарате, щото НИ е кралицата на инветициите.
      Last edited by Bailor; 13.09.2023, 21:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Според тях развитието на пазара в средносрочен план до голяма степен зависи от лихвените проценти на местния пазар.

Хората са аматьори и не разбират!

Къде са форумните спецЯлисти да до'ат да им обЯснят, че лихвите не играят на тоа пазар!
        Дефлация има ли? Много ще се радвам, ако има дефлация, при повишения ми доход! Това означава, че покупателната ми способност,както и на другите чиляци ще нарастне!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от iceto Разгледай мнение
          Поне цитирай цялото

В краткосрочен план не се очаква голямо понижение на цените на имотите, тъй като търсенето все още изпреварва предлагането и в същото време ипотечните лихви все още не са се повишили значително“, смятат анализаторите от Deloitte.

Ицето, благодаря за бележката, но съм в движение и ми е трудно през телефона! Затова давам само заглавието пък вие сте грамотни хора и може да си правите съответните заключения от цялата статия!

p.s Добре, че ме допълни и посочи кой е източника на тази информация (анализаторите от Deloitte), а не любимите на всички повдигачи - брокери и строители.

Коментар

• Първоначално изпратено от iceto Разгледай мнение
            Поне цитирай цялото

В краткосрочен план не се очаква голямо понижение на цените на имотите, тъй като търсенето все още изпреварва предлагането и в същото време ипотечните лихви все още не са се повишили значително“, смятат анализаторите от Deloitte.
            при НИ в краткосроечн план гледат само брокери, кредитни, строители и спекуланти, а да и балъци.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Поне цитирай цялото

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
              Студен фронт се задава и на жилищния пазар в България
              Страната ни е първенец по брой жилища на глава от населението в Европа, показва ново проучване

https://www.economic.bg/bg/a/view/st...ar-v-bylgarija

Коментар

Според тях развитието на пазара в средносрочен план до голяма степен зависи от лихвените проценти на местния пазар.

Къде са форумните спецЯлисти да до'ат да им обЯснят, че лихвите не играят на тоа пазар!
                Остави лихвите...изтеглянето на ликвидност е фактор номер 1

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
                  Студен фронт се задава и на жилищния пазар в България. Страната ни е първенец по брой жилища на глава от населението в Европа, показва ново проучване

Коментар

• Студен фронт се задава и на жилищния пазар в България
                    Страната ни е първенец по брой жилища на глава от населението в Европа, показва ново проучване

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                      https://www.capital.bg/politika_i_ik...riia_e_tvurde/

Евро ли?Шенген ли? ХА ХА ХА ХА

Нидерландия все още смята, че България е твърде корумпирана и престъпна за Шенген Макар да се опитва да даде положителни сигнали към Брюксел, служебният кабинет на Рюте все по-малко вероятно ще вдигне ветото за страната ни
                      това е НАЙ-ХУБАВОТО което може да ни се случи. Само да имахме топки за ответни мерки. Примерно свиленградската митница. Румъния направи интересно предложение за балкански шенген
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Не мога да разбера защо се радвате на инфлацията.Кел файда че имота по офертна е поскъпнал 10% за година ,като мастиката поскъпнала с 20%
                        Не е ве. Вчера гледах 7-че за 8 кинта. Единственото което не е поскъпнало е алкохола и цигарите. На всичко друго търгашите пробваха ДВОЙНА цена
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Абе, не съм още толкова спрял, че напук на всички централни банки, да си въобразявам, че има дефлация, че и да лъжа студентите ми, че има такава!!
                          Не мога да разбера защо се радвате на инфлацията.Кел файда че имота по офертна е поскъпнал 10% за година ,като мастиката поскъпнала с 20%

Коментар

• https://www.capital.bg/politika_i_ik...riia_e_tvurde/

Евро ли?Шенген ли? ХА ХА ХА ХА

Нидерландия все още смята, че България е твърде корумпирана и престъпна за Шенген Макар да се опитва да даде положителни сигнали към Брюксел, служебният кабинет на Рюте все по-малко вероятно ще вдигне ветото за страната ни

Коментар

Вече взе и да кукаш ли?

Точен час познаваш ли?
                              Абе, не съм още толкова спрял, че напук на всички централни банки, да си въобразявам, че има дефлация, че и да лъжа студентите ми, че има такава!!

Коментар

... куку, ку ку. ...
                                Вече взе и да кукаш ли?

Точен час познаваш ли?

Коментар

Working...
                                X