Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
болен съм ти казах и не ми е до "сапуни", понеже не се чувствам добре.
Бързам да подготвя едни бързи препоръки за нашите, демек за БГ-то и да не страдат хората, държата, фирмите и сие.
После, ако успея ще шътна и 1 материал за "СвИтовната" криза, дет' па там тормозят хората, държавите се пощят к'во да правят и т.н..
Ако успея да смогна - ще се радвам и няма да вземе 1 ст. от никого за това.
П.П. Разбрах те още сначале и внимателно ти обясних, "Тристранката", както я наричате в БГ-то и демек ролята на синдикатите ( суша, вода и прочие ) сте ми последне проблем в момента. Виж на кое му викат "Тристранка", демек Правителство ( държава ), Бизнес и 'орицата ( демек синдикатите ).
Не ми е до това в момента, да те къткам, друсам на коляно, да ти пея песнички и да ти казвам колко си "велик".
Съжалявам за рязкия тон и предложих 1 малка водка за извинение!
Повече няма да има като оферта от моя страна :
П.П.П. Като си решил да си пазиш хляба и да ми "обясняваш" колко си в час по синдикатите, в частност морските и в частност в БГ-то - тва е твой проблем, а не е мой.
Приключих с обясненията, щот' не съм длъжен да се обяснявам! Но те харесвам и затова си позволих тия компроси, които рядко правя в реалния си живот.
Чиърс и целувки на сладурите ти! Моя милост в тоя живот дали ще я докара дотам, ще видим. Та, пази юнаците и ако има нужда от помощ за каквото и да е било, ще помогам. Само без "велики" фрази за "камбанарии" и коя била по-висока, плийз.
Коментар