Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
А това, че съм благословен всяка вечер го знам, двете малките като ми скочат едната на гърба, другата на шията, а голямата ме гледа в очите и чета голяма обич...
Целият спор започна (не знам дори защо) когато ти казах, че не може да се сравняват международни миньорски (ако има) и моряшки синдикати ( да кажа ITF, че хавлията да не ми се озъби) по отношение на това, как могат двете организации да влияят върху работодателите и че докато на море ITF има възможности, то надали международен миньорски синдикат ще се намеси в БГ - не казвам, че си казал, че ще се намеси.
Съжалявам, ако това, което съм писал ти се е сторило, че синдикатите са на върха и решават всичко. Или нещо не съм се изразил правилно, или ти не си ме разбрал. Все пак и аз по същия начин си помислих, че казваш, че иншурънса е на върха - може би си се изразил неправилно или аз не съм разбрал.
Айде, аз подавам ръка, ако искаш приеми я, да се здрависаме
Относно някоя история с курва има много по моретата, истории и смешни и тъжни.
Ама ако искаш може да предоставим Хавлията да ни разкаже една, като знак на помирение/коректност или както и да е. Все пак е още пресен-пресен, таман е слязал от кораба, мирише още на сол и на други работи (нежни разбира се)
Коментар