If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За имотите и цените им нищо не съм писал.
Пиша единствено за лихвите по кредитите и за безработицата.
Цените на имотите в България до голяма степен зависят от парите в сивата икономика.Доста пара се набутва в имоти.Сега се чакат пари от Плана за възстановяване и развитие както и освобождаване на валутният резерв при вливането в еврозоната.
И голяма част от тия пари ще се набият в имоти.
И държа да подчертая,че не съм повишител и тая ситуация не ми харесва. Но съм реалист.
Ти не си писал, ама Юлката е безимотен професор, който темата му тежи, като дамоклев меч, също, като на другия безимотен професор от Охайо...
Демек вие сте топ-капацитетите на тема Имоти и цени?
Еваларка!
Е, ти си топ капацитета по дефлацията, според който, съществува такова животно, докато всички централни банки водят неистова борба с инфлацията. Ти си за нобелова награда, "професор", който убеждава целокупното население, че съществува дефлация, при рекордна инфлация с която всички централни банки водят неспирна война с инфлацията вдигайки лихвите цяла година и не могат да я преборят
Демек вие сте топ-капацитетите на тема Имоти и цени?
Еваларка!
За имотите и цените им нищо не съм писал.
Пиша единствено за лихвите по кредитите и за безработицата.
Цените на имотите в България до голяма степен зависят от парите в сивата икономика.Доста пара се набутва в имоти.Сега се чакат пари от Плана за възстановяване и развитие както и освобождаване на валутният резерв при вливането в еврозоната.
И голяма част от тия пари ще се набият в имоти.
И държа да подчертая,че не съм повишител и тая ситуация не ми харесва. Но съм реалист.
Аха, България е остров на стабилността, нали така?
В България населението е пестеливо и трупа депозити в банките. Заради демографският срив намаляват потенциалните кредитополучатели, както и има недостиг на работна ръка.Поради което не се очаква нито висока безработица, нито недостиг на пари в банките.
А и кредитите са на едно от най-ниските нива в ЕС.
Така че няма никакви предпоставки за вдигане на лихвите по кредитите .
Т.е доказателства НУЛА.В чужбина не ме интересува.
Един приятел, една жена каза и така, такива са целокупните аргументи, абе кажи си за твоите, всички знаем, че имаш две-три ипотеки, за Трайчо пиша, там какво се случва....?
Не разполагам с такъв, а и не съм търсил. Информацията я имам от колега с ипотека в ПИБ, който ми се оплака, че са му вдигнали лихвата, не е с много, но е вдигната. Кредита е теглен преди няколко години.
Миналата седмица се видях с приятел, който живее в чужбина и има ипотека, та на него за 1 г. вноската по ипотеката му се е вдигнала с 40%!!!
И ти си мислиш, че в Бг лихвите ще са вечно ниски, включително и твоя потребителски? Продължавай да мечтаеш!
Т.е доказателства НУЛА.В чужбина не ме интересува.
Прати ми линк,в който официално да се заявява,че ПИБ вдигат лихвите по старите кредити.
Може и статия по въпроса.
Не разполагам с такъв, а и не съм търсил. Информацията я имам от колега с ипотека в ПИБ, който ми се оплака, че са му вдигнали лихвата, не е с много, но е вдигната. Кредита е теглен преди няколко години.
Миналата седмица се видях с приятел, който живее в чужбина и има ипотека, та на него за 1 г. вноската по ипотеката му се е вдигнала с 40%!!!
И ти си мислиш, че в Бг лихвите ще са вечно ниски, включително и твоя потребителски? Продължавай да мечтаеш!
Писах ти, че нямаш необходимата информация, за да правиш верни заключения! След месец, два ще излезе и официална информация, а до тогава тегли кредити и се наслаждавай на сладки лихви! Наивник!
Ехааааа, след месец-два пък сега, нали тоталния срив беше стартирал от есента на 22-ра....пак отлагаме Годо..
ПП Така както го пишеш, все едно, че ти получаваш инфо свише, но по начина ти на изразяване, нищо чудно да си пазаруваш хартиен :строго секретно"
Коментар