IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

За имотите и цените им нищо не съм писал.
    Пиша единствено за лихвите по кредитите и за безработицата.
    Цените на имотите в България до голяма степен зависят от парите в сивата икономика.Доста пара се набутва в имоти.Сега се чакат пари от Плана за възстановяване и развитие както и освобождаване на валутният резерв при вливането в еврозоната.
    И голяма част от тия пари ще се набият в имоти.
    И държа да подчертая,че не съм повишител и тая ситуация не ми харесва. Но съм реалист.
    Ти не си писал, ама Юлката е безимотен професор, който темата му тежи, като дамоклев меч, също, като на другия безимотен професор от Охайо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Демек вие сте топ-капацитетите на тема Имоти и цени?

Еваларка!
      Е, ти си топ капацитета по дефлацията, според който, съществува такова животно, докато всички централни банки водят неистова борба с инфлацията. Ти си за нобелова награда, "професор", който убеждава целокупното население, че съществува дефлация, при рекордна инфлация с която всички централни банки водят неспирна война с инфлацията вдигайки лихвите цяла година и не могат да я преборят

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Еваларка!
        За имотите и цените им нищо не съм писал.
        Пиша единствено за лихвите по кредитите и за безработицата.
        Цените на имотите в България до голяма степен зависят от парите в сивата икономика.Доста пара се набутва в имоти.Сега се чакат пари от Плана за възстановяване и развитие както и освобождаване на валутният резерв при вливането в еврозоната.
        И голяма част от тия пари ще се набият в имоти.
        И държа да подчертая,че не съм повишител и тая ситуация не ми харесва. Но съм реалист.

Коментар

Това им е нивото. Аргументи нула, единствено лични нападки и заяждания на дребно.

Еваларка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

mirodes, само да те питам, ти удволетворен ли си от подобен "аргументиран" отговор?
            Вие май си станахте много близки, а? Внимавай мишето да не се разсърди!

Коментар

Това им е нивото. Аргументи нула, единствено лични нападки и заяждания на дребно.
              А, най- интересното е, че обвиняват опонентите си в същото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

mirodes, само да те питам, ти удволетворен ли си от подобен "аргументиран" отговор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Аха, България е остров на стабилността, нали така?

Коментар

В България населението е пестеливо и трупа депозити в банките. Заради демографският срив намаляват потенциалните кредитополучатели, както и има недостиг на работна ръка.Поради което не се очаква нито висока безработица, нито недостиг на пари в банките.
                    А и кредитите са на едно от най-ниските нива в ЕС.
                    Така че няма никакви предпоставки за вдигане на лихвите по кредитите .
                    Last edited by mirodes; 29.06.2023, 20:54.

Коментар

Т.е доказателства НУЛА.В чужбина не ме интересува.

Коментар

Един приятел, една жена каза и така, такива са целокупните аргументи, абе кажи си за твоите, всички знаем, че имаш две-три ипотеки, за Трайчо пиша, там какво се случва....?

Коментар

Не разполагам с такъв, а и не съм търсил. Информацията я имам от колега с ипотека в ПИБ, който ми се оплака, че са му вдигнали лихвата, не е с много, но е вдигната. Кредита е теглен преди няколко години.

Миналата седмица се видях с приятел, който живее в чужбина и има ипотека, та на него за 1 г. вноската по ипотеката му се е вдигнала с 40%!!!
                          И ти си мислиш, че в Бг лихвите ще са вечно ниски, включително и твоя потребителски? Продължавай да мечтаеш!

Коментар

Прати ми линк,в който официално да се заявява,че ПИБ вдигат лихвите по старите кредити.
                            Може и статия по въпроса.
                            Няма да ти прати, щото той борави с инфо за неговия ипотечен, а ти вероятно си с потребителски.

Коментар

Прати ми линк,в който официално да се заявява,че ПИБ вдигат лихвите по старите кредити.
                              Може и статия по въпроса.
                              Не разполагам с такъв, а и не съм търсил. Информацията я имам от колега с ипотека в ПИБ, който ми се оплака, че са му вдигнали лихвата, не е с много, но е вдигната. Кредита е теглен преди няколко години.

Миналата седмица се видях с приятел, който живее в чужбина и има ипотека, та на него за 1 г. вноската по ипотеката му се е вдигнала с 40%!!!
                              И ти си мислиш, че в Бг лихвите ще са вечно ниски, включително и твоя потребителски? Продължавай да мечтаеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Писах ти, че нямаш необходимата информация, за да правиш верни заключения! След месец, два ще излезе и официална информация, а до тогава тегли кредити и се наслаждавай на сладки лихви! Наивник!
                                Ехааааа, след месец-два пък сега, нали тоталния срив беше стартирал от есента на 22-ра....пак отлагаме Годо..

ПП Така както го пишеш, все едно, че ти получаваш инфо свише, но по начина ти на изразяване, нищо чудно да си пазаруваш хартиен :строго секретно"
                                Last edited by Bailor; 29.06.2023, 20:29.

Коментар

Working...
                                X