IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Кой го предвижда тоя спад на БВП?А дори по време на Ковид кризата безработицата в България бе от най-ниските в ЕС.
    На всеки 100 човека, които се пенсионират 62 навлизат на пазара на труда. Като отчетем и високата смъртност на хора,които не са пенсионери и емиграцията, то излиза,че два пъти повече хора спират да работят всяка година, отколкото започват работа.
    Остави го може само да си мечтае за безработица в Бъргария, на книга, разбира се, ние на терен знаем, че безработица не съществува...
    Last edited by X_Y; 29.06.2023, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това мнение, което прочете mirodes, не е плод на някакво моментно умопомрачение на един единствен понижител в темата...това е твърдение от поне 50 ника през годините, че всеки, който не е съгласен с тяхното мнение, е брокер на НИ.Аз съм наричан брокер поне 4876 пъти през последните 13 години.
      И аз съм понижител,но уважавам хората, които са постигнали нещо в живота и никога няма да ги плюя и да им пожелавам да загубят имотите.
      Може да са ми само за пример в живота.
      Last edited by mirodes; 29.06.2023, 21:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Въпросът е чисто теоретичен - да видя колко си запознат с материята, за която претендираш да пишеш.

Някъде да видя някой да е прогнозирал... или това са поредните евтини адвокатски прийоми?
        През 2020г имаше спад на БВП от 4.2 процента ,а безработицата нарасна с 0.8 процента.
        Аз представям факти от практиката ,не от теорията.

Коментар

Хахаха. Боже не бях се смял така скоро.Хахаха.
          И аз НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се купуват имоти на тия цени, щото са прекалено високи.
          Това мнение, което прочете mirodes, не е плод на някакво моментно умопомрачение на един единствен понижител в темата...това е твърдение от поне 50 ника през годините, че всеки, който не е съгласен с тяхното мнение, е брокер на НИ. .Аз съм наричан брокер поне 4876 пъти през последните 13 години.
          Last edited by X_Y; 29.06.2023, 21:47.

Коментар

Кой го предвижда тоя спад на БВП?А дори по време на Ковид кризата безработицата в България бе от най-ниските в ЕС.
            Въпросът е чисто теоретичен - да видя колко си запознат с материята, за която претендираш да пишеш.

Някъде да видя някой да е прогнозирал... или това са поредните евтини адвокатски прийоми?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Демек там си се специализирал? Браво!

Я кажи тогава при спад от 2.5% на БВП колко % ръст на безработицата в Бг отговаря?
              На всеки 100 човека, които се пенсионират 62 навлизат на пазара на труда. Като отчетем и високата смъртност на хора,които не са пенсионери и емиграцията, то излиза,че два пъти повече хора спират да работят всяка година, отколкото започват работа.
              Last edited by mirodes; 29.06.2023, 21:36.

Коментар

За имотите и цените им нищо не съм писал.
                Пиша единствено за лихвите по кредитите и за безработицата.
                Цените на имотите в България до голяма степен зависят от парите в сивата икономика.Доста пара се набутва в имоти.Сега се чакат пари от Плана за възстановяване и развитие както и освобождаване на валутният резерв при вливането в еврозоната.
                И голяма част от тия пари ще се набият в имоти.
                И държа да подчертая,че не съм повишител и тая ситуация не ми харесва. Но съм реалист.
                Демек там си се специализирал? Браво!

Я кажи тогава при спад от 2.5% на БВП колко % ръст на безработицата в Бг отговаря?

Коментар

Аз съм безпристрастен,щото нито имам други имоти освен къщата ми, нито имам намерение да купувам.
                  Но на някои хора не им допадат безпристрастни мнения.
                  Аз имам, но всички се ползват или отдават, та също не съм заинтересован от презастрояването и не ми е ок, да презастрояват квартала ми, но някакви изпадняци, на които стандарта им не позволява да си купят първо жилище в Столицата, а нямат такава възможност, да не мислиш, че трябва да ги харесвам? Ето, ти достойно живееш със семейството ти в твоя роден град и си успешен.
                  Last edited by X_Y; 29.06.2023, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Интересното е, че не разсъждаваш като реалист, а като наивен песимист! Но всъщност си гладен брокер, който се опитва да набута балъците с кредити на вече стагниращ пазар!
                    Хахаха. Боже не бях се смял така скоро.Хахаха.
                    И аз НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се купуват имоти на тия цени, щото са прекалено високи.

Коментар

Ти не си писал, ама Юлката е безимотен професор, който темата му тежи, като дамоклев меч, също, като на другия безимотен професор от Охайо...
                      Ти и за мен пишеш, че съм калинка и имам 2-3 ипотеки... Ако така ги налучкваш нещата за Юлката, то значи той е най-имотния в този форум!

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Виж сега, не се заяждам с теб, но ти си толкова твърдоглав, че ще разбереш, че лихвите по кредитите са тръгнали нагоре само когато от банката ти изпратят актуализиран погасителен план на уж фиксираната лихва за 10г.
                        Аз затова искам ти да ме ориентираш и да дадеш доказателства, че лихвите по кредитите растат. Ама ти не представяш такива. А правиш лични нападки.
                        Моят кредит вълнува само мен и семейството ми.

Коментар

Цените на имотите в България до голяма степен зависят от парите в сивата икономика.Доста пара се набутва в имоти.Сега се чакат пари от Плана за възстановяване и развитие както и освобождаване на валутният резерв при вливането в еврозоната.
                          И държа да подчертая,че не съм повишител и тая ситуация не ми харесва. Но съм реалист.
                          Интересното е, че не разсъждаваш като реалист, а като наивен песимист! Но всъщност си гладен брокер, който се опитва да набута балъците с кредити на вече стагниращ пазар!

Коментар

Ти не си писал, ама Юлката е безимотен професор, който темата му тежи, като дамоклев меч, също, като на другия безимотен професор от Охайо...
                            Аз съм безпристрастен,щото нито имам други имоти освен къщата ми, нито имам намерение да купувам.
                            Но на някои хора не им допадат безпристрастни мнения.

Коментар

Виж сега, не се заяждам с теб, но ти си толкова твърдоглав, че ще разбереш, че лихвите по кредитите са тръгнали нагоре само когато от банката ти изпратят актуализиран погасителен план на уж фиксираната лихва за 10г.

Коментар

Коментар

Working...
                                X