Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това мнение, което прочете mirodes, не е плод на някакво моментно умопомрачение на един единствен понижител в темата...това е твърдение от поне 50 ника през годините, че всеки, който не е съгласен с тяхното мнение, е брокер на НИ.Аз съм наричан брокер поне 4876 пъти през последните 13 години.
Може да са ми само за пример в живота.Last edited by mirodes; 29.06.2023, 21:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Въпросът е чисто теоретичен - да видя колко си запознат с материята, за която претендираш да пишеш.
Някъде да видя някой да е прогнозирал... или това са поредните евтини адвокатски прийоми?
Аз представям факти от практиката ,не от теорията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха. Боже не бях се смял така скоро.Хахаха.
И аз НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се купуват имоти на тия цени, щото са прекалено високи.Last edited by X_Y; 29.06.2023, 21:47.
- 1 like
Коментар
-
Кой го предвижда тоя спад на БВП?А дори по време на Ковид кризата безработицата в България бе от най-ниските в ЕС.
Някъде да видя някой да е прогнозирал... или това са поредните евтини адвокатски прийоми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДемек там си се специализирал?Браво!
Я кажи тогава при спад от 2.5% на БВП колко % ръст на безработицата в Бг отговаря?
На всеки 100 човека, които се пенсионират 62 навлизат на пазара на труда. Като отчетем и високата смъртност на хора,които не са пенсионери и емиграцията, то излиза,че два пъти повече хора спират да работят всяка година, отколкото започват работа.Last edited by mirodes; 29.06.2023, 21:36.
Коментар
-
За имотите и цените им нищо не съм писал.
Пиша единствено за лихвите по кредитите и за безработицата.
Цените на имотите в България до голяма степен зависят от парите в сивата икономика.Доста пара се набутва в имоти.Сега се чакат пари от Плана за възстановяване и развитие както и освобождаване на валутният резерв при вливането в еврозоната.
И голяма част от тия пари ще се набият в имоти.
И държа да подчертая,че не съм повишител и тая ситуация не ми харесва. Но съм реалист.Браво!
Я кажи тогава при спад от 2.5% на БВП колко % ръст на безработицата в Бг отговаря?
Коментар
-
Аз съм безпристрастен,щото нито имам други имоти освен къщата ми, нито имам намерение да купувам.
Но на някои хора не им допадат безпристрастни мнения.Last edited by X_Y; 29.06.2023, 21:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Интересното е, че не разсъждаваш като реалист, а като наивен песимист! Но всъщност си гладен брокер, който се опитва да набута балъците с кредити на вече стагниращ пазар!
И аз НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се купуват имоти на тия цени, щото са прекалено високи.
Коментар
-
Ти не си писал, ама Юлката е безимотен професор, който темата му тежи, като дамоклев меч, също, като на другия безимотен професор от Охайо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Виж сега, не се заяждам с теб, но ти си толкова твърдоглав, че ще разбереш, че лихвите по кредитите са тръгнали нагоре само когато от банката ти изпратят актуализиран погасителен план на уж фиксираната лихва за 10г.
Моят кредит вълнува само мен и семейството ми.
Коментар
-
Цените на имотите в България до голяма степен зависят от парите в сивата икономика.Доста пара се набутва в имоти.Сега се чакат пари от Плана за възстановяване и развитие както и освобождаване на валутният резерв при вливането в еврозоната.
И държа да подчертая,че не съм повишител и тая ситуация не ми харесва. Но съм реалист.
Коментар
-
Ти не си писал, ама Юлката е безимотен професор, който темата му тежи, като дамоклев меч, също, като на другия безимотен професор от Охайо...
Но на някои хора не им допадат безпристрастни мнения.
Коментар
-
И държа да подчертая,че не съм повишител и тая ситуация не ми харесва. Но съм реалист.
Коментар
-
Коментар
Коментар