IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Бебе Люк,

ходих да разкърша малко по кръчмите и ти чета поредните простотии. Ти някога можеш ли да разбереш, че няма как стока Х ( т'ва дет' ти е в хладилника ), превозното средство ( примерно кораба ), после влака, а после сухопъения транспорт ТИР, дет' му викате, 'орицата които бачкат там навсякъде - че всичко е с иншуранс, бре. Включително и тока, с който си палиш хладилника и си цъкаш ламБите у вас.

Кога съм коментирал животозастраховане в цялата полемика, че не спираш да го повтаряш? Кога? Имаш ли идея аз въобще с какво се занимавам ( риторично )

Няма как нещо, което го консумираш да е дошло до теб без иншуранс по цялата верига.

Какво ти ще ми "ОБЯСНЯВАШ" на мен, бре?! че ми скъса нервите.

Ти си ми "обяснявал" на мен? Какво искаш да ти литне задника от топлия стол ли? Голяма дзвИздъ се изкара с тоя моряшки синдикат, бре.

Казах ти в момента мисля как да спасявам БГ-то, а не да ти хленча за стола! Тъпанар пълен излезе! Иначе голямо мазнене Маранди това, Маранди онова.

Стискай си задника на стола и толкоз и се обяснявай на шефчетата си. Не на мен, щот' с мен нямаш договор. Ако имаше такива екземпляри ги трая точно 1 ден и са на пътя. Нищо лично, ама лицемерието нещо не го тача. Окей?!

Мухльо - сега сигурно ще ми обясняваш и кои са Лойдс регистър при корабите или се бъркам ...?

Ще ми вкараш изречението, че "Ако има Лойдс и те работят с корабите да им застраховат корабите, стоките ( товара ) + екипажа, и дали са световен застраховател/презастраховател, то от Синдиката сме пичове ( особено па в БГ-то ) и ще видим какво да "измислим"?

Не го очаквах това от тИбя!
    Е щом ти го казваш, че иншурънса е всичко на света, сигурно е така.

Щом казваш, че моряшкия синдикат и миньорския са едно и също - сигурно си прав.

От друга страна щом казваш, че не трябва да се намесват морето и сушата - сигурно си прав, въпреки, че това е в пълно противоречие на горното. Ама ти знаеш всичко.

От 10 поста дрънкаш едно и също. Аз му казвам, че хляб се прави така, той ми казва "не, ти си тъп, ти не си чел, не се правят така кисели краставички". Разбира се нормално е троловете след като видят че са разобличени да се мъчат да сменят темата и да омаловажат грешките си. Мен хич не ми пука колко си неук в някои сфери (разбира се не всички, аз за разлика от теб съм коректен).
    Лошо е да не знаеш, ама е по-лошо да не искаш да научиш това, което не знаеш, какъвто е твоя случай.

Относно спасяването ти на БГ - разсмя ме хубаво тази сутрин. Ти наистина си болен.

Относно стола ми и шефа ми - самото ти изказване говори, че нищо не знаеш.

Мухльо - сега сигурно ще ми обясняваш и кои са Лойдс регистър при корабите или се бъркам ...?

Ще ми вкараш изречението, че "Ако има Лойдс и те работят с корабите да им застраховат корабите, стоките ( товара ) + екипажа, и дали са световен застраховател/презастраховател, то от Синдиката сме пичове ( особено па в БГ-то ) и ще видим какво да "измислим"?
    На това, освен, че явно си напълно изтрещял, друго не мога да ти кажа.
    Поддържах цивилизована дискусия, нито веднъж не съм те обидил, а ти не спря - това говори, че си много раздразнителен. А защо си раздразнителен - да не би да ти се клати стола от спасяването на БГ?
    Обяснение за нищо не съм ти искал, още повече в застрахователна насока. Но ти сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш, като в същото време плюеш на 360 градуса. Сигурно избиваш някакви комплекси с тези иншурънси. Интересно как им се казваше на тези, които сами си задават въпроси и сами си отговарят, като претендират това да са две лица?

Щом опитите ми за поддържане на добрия тон във форума са лицемерие - ами така да бъде - аз няма да падна на твоето ниско ниво, а ти си на най-ниското, защото не само, че не разбираш областта нито на морското застраховане, нито на морските синдикати, а обиждаш с цел да прикриеш незнанието си. Защото аз знам къде и как се застраховат и корабите и товарите и екипажите, ама това не си ти.Това, че си бил завършил корабостроене не те прави специалист и може да си дрънкаш глупостите свързани с корабоплаването и други може и да ти се вържат, не поради някакви знания, опит или стаж, а просто поради сладкодумието и начина на обеждаване.

Та аз приключват тази полемика с теб на високо ниво - без да съм казал една обидна дума. По умния отстъпва.

Чиърс.
    Last edited by luboil; 06.01.2012, 10:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнение
      ами викай гаджето да ти сложи инжекцията, пък току виж се успокоиш
      Не ми е даже до ебане, някаква дива треска карам 15 дни на креват.

Днес се пробвах да хакна 1 аналгин и аспирин, обаче организма ми химия не трае и сле 20 мин. драйфах в кенефа аспирина и аналгина.

Т'ва са си мои проблеми, спокич!

Чиърс и бъдете здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Не съм ти искал обяснение това, че ти си мислиш така е друга бира.

Не знам колко пъти ти показах и мнение от друг гледен ъгъл. Аз съм този, който се опита да ти обясни и друга гледна точка, но на мен ми омръзна да повтарям десет пъти едно и също, че правилата, законите, нормите, обичаите на море не са като тези на сушата. Щом смяташ, че животозастраховането е единствения и правилен за гледане на света...

Камбанарии не съм мерил, пак не четеш внимателно. Ако прочетеш внимателно ще разбереш.

Е щом си болен ти е простено.

Оздравявай по-бързо, че нещо днес не си в кондиция
        Бебе Люк,

ходих да разкърша малко по кръчмите и ти чета поредните простотии. Ти някога можеш ли да разбереш, че няма как стока Х ( т'ва дет' ти е в хладилника ), превозното средство ( примерно кораба ), после влака, а после сухопъения транспорт ТИР, дет' му викате, 'орицата които бачкат там навсякъде - че всичко е с иншуранс, бре. Включително и тока, с който си палиш хладилника и си цъкаш ламБите у вас.

Кога съм коментирал животозастраховане в цялата полемика, че не спираш да го повтаряш? Кога? Имаш ли идея аз въобще с какво се занимавам ( риторично )

Няма как нещо, което го консумираш да е дошло до теб без иншуранс по цялата верига.

Какво ти ще ми "ОБЯСНЯВАШ" на мен, бре?! че ми скъса нервите.

Ти си ми "обяснявал" на мен? Какво искаш да ти литне задника от топлия стол ли? Голяма дзвИздъ се изкара с тоя моряшки синдикат, бре.

Казах ти в момента мисля как да спасявам БГ-то, а не да ти хленча за стола! Тъпанар пълен излезе! Иначе голямо мазнене Маранди това, Маранди онова.

Стискай си задника на стола и толкоз и се обяснявай на шефчетата си. Не на мен, щот' с мен нямаш договор. Ако имаше такива екземпляри ги трая точно 1 ден и са на пътя. Нищо лично, ама лицемерието нещо не го тача. Окей?!

Не го очаквах това от тИбя!
        Last edited by marandi; 06.01.2012, 00:23.

Коментар

Виж,

болен съм ти казах...
          ами викай гаджето да ти сложи инжекцията, пък току виж се успокоиш

Коментар

Виж,

болен съм ти казах и не ми е до "сапуни", понеже не се чувствам добре.

Бързам да подготвя едни бързи препоръки за нашите, демек за БГ-то и да не страдат хората, държата, фирмите и сие.

После, ако успея ще шътна и 1 материал за "СвИтовната" криза, дет' па там тормозят хората, държавите се пощят к'во да правят и т.н..

Ако успея да смогна - ще се радвам и няма да вземе 1 ст. от никого за това.

П.П. Разбрах те още сначале и внимателно ти обясних, "Тристранката", както я наричате в БГ-то и демек ролята на синдикатите ( суша, вода и прочие ) сте ми последне проблем в момента. Виж на кое му викат "Тристранка", демек Правителство ( държава ), Бизнес и 'орицата ( демек синдикатите ).

Не ми е до това в момента, да те къткам, друсам на коляно, да ти пея песнички и да ти казвам колко си "велик".

Съжалявам за рязкия тон и предложих 1 малка водка за извинение!

Повече няма да има като оферта от моя страна :

П.П.П. Като си решил да си пазиш хляба и да ми "обясняваш" колко си в час по синдикатите, в частност морските и в частност в БГ-то - тва е твой проблем, а не е мой.

Приключих с обясненията, щот' не съм длъжен да се обяснявам! Но те харесвам и затова си позволих тия компроси, които рядко правя в реалния си живот.

Чиърс и целувки на сладурите ти! Моя милост в тоя живот дали ще я докара дотам, ще видим. Та, пази юнаците и ако има нужда от помощ за каквото и да е било, ще помогам. Само без "велики" фрази за "камбанарии" и коя била по-висока, плийз.
            Не съм ти искал обяснение това, че ти си мислиш така е друга бира.

Не знам колко пъти ти показах и мнение от друг гледен ъгъл. Аз съм този, който се опита да ти обясни и друга гледна точка, но на мен ми омръзна да повтарям десет пъти едно и също, че правилата, законите, нормите, обичаите на море не са като тези на сушата. Щом смяташ, че животозастраховането е единствения и правилен за гледане на света...

Камбанарии не съм мерил, пак не четеш внимателно. Ако прочетеш внимателно ще разбереш.

Е щом си болен ти е простено.

Оздравявай по-бързо, че нещо днес не си в кондиция
            Last edited by luboil; 05.01.2012, 19:52.

Коментар

И на мен ми харесват постовете ти. Понякога обаче в желанието да защитиш тезата си (която в 90% е вярна) пропускаш истината в отсрещната страна. Не винаги самото това което ти казваш е вярно, може и ти да казваш вярно и отсрещната страна. Аз те разбрах и съм съгласен с тезата ти, но ти явно не може да ме разбереш, или щото си болен

Моряшки межд синдикат има много по-големи възможности за въздействие върху работодател отколкото межд миньорски да въздейства в БГ (щото говорим за марица), та затова не могат да се сравняват.

Ти гледаш от камбанарията на застраховател и това което казваш е така и е вярно, но не е всичко. Аз просто допълвам твоята теза от моята камбанария, която както сам се досещаш не е много ниска.

Та да се върнем на темата за имотите, жените....ти миньорска жена познаваш ли
              Виж,

болен съм ти казах и не ми е до "сапуни", понеже не се чувствам добре.

Бързам да подготвя едни бързи препоръки за нашите, демек за БГ-то и да не страдат хората, държата, фирмите и сие.

После, ако успея ще шътна и 1 материал за "СвИтовната" криза, дет' па там тормозят хората, държавите се пощят к'во да правят и т.н..

Ако успея да смогна - ще се радвам и няма да вземе 1 ст. от никого за това.

П.П. Разбрах те още сначале и внимателно ти обясних, "Тристранката", както я наричате в БГ-то и демек ролята на синдикатите ( суша, вода и прочие ) сте ми последне проблем в момента. Виж на кое му викат "Тристранка", демек Правителство ( държава ), Бизнес и 'орицата ( демек синдикатите ).

Не ми е до това в момента, да те къткам, друсам на коляно, да ти пея песнички и да ти казвам колко си "велик".

Съжалявам за рязкия тон и предложих 1 малка водка за извинение!

Повече няма да има като оферта от моя страна :

П.П.П. Като си решил да си пазиш хляба и да ми "обясняваш" колко си в час по синдикатите, в частност морските и в частност в БГ-то - тва е твой проблем, а не е мой.

Приключих с обясненията, щот' не съм длъжен да се обяснявам! Но те харесвам и затова си позволих тия компроси, които рядко правя в реалния си живот.

Чиърс и целувки на сладурите ти! Моя милост в тоя живот дали ще я докара дотам, ще видим. Та, пази юнаците и ако има нужда от помощ за каквото и да е било, ще помогам. Само без "велики" фрази за "камбанарии" и коя била по-висока, плийз.
              Last edited by marandi; 05.01.2012, 18:02.

Коментар

Аха,

първо сефте научи, че имало миньорски синдикат ( кат' представител на сушата ), а ся ми се й фръцна.

И аз ти Благодаря, че ме "ограмоти" и ме изкара алкохолик!

П.П. Споки, в скромния ми живот постоянно ме изкарват какъв ли не. Най-смешно ми е, лафа, че хем съм курвар - хем пИдераст. Доста интересна "квалификация", щот' не съм бисексуален. Както и да е ....

Пиши нещо за курви и за имотките - понеже си доста свеж! И наистина се радвам като те чета!
                И на мен ми харесват постовете ти. Понякога обаче в желанието да защитиш тезата си (която в 90% е вярна) пропускаш истината в отсрещната страна. Не винаги самото това което ти казваш е вярно, може и ти да казваш вярно и отсрещната страна. Аз те разбрах и съм съгласен с тезата ти, но ти явно не може да ме разбереш, или щото си болен

Моряшки межд синдикат има много по-големи възможности за въздействие върху работодател отколкото межд миньорски да въздейства в БГ (щото говорим за марица), та затова не могат да се сравняват.

Ти гледаш от камбанарията на застраховател и това което казваш е така и е вярно, но не е всичко. Аз просто допълвам твоята теза от моята камбанария, която както сам се досещаш не е много ниска.

Та да се върнем на темата за имотите, жените....ти миньорска жена познаваш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  marandi чадо,
                  те моряците им са кът
                  женурята по корабите
                  Аз моряшките жени ги знам, тъй като съм пътувал доста преди.

Ама миньорските не ги знам...

Коментар

Аха,

първо сефте научи, че имало миньорски синдикат ( кат' представител на сушата ), а ся ми се й фръцна.

И аз ти Благодаря, че ме "ограмоти"!
                    Благодаря

На всеки му се случва да сбърка или да не разбере като теб

Ама щот си болем може.

една греяна ша тъ управи

Коментар

Виж какво ще ти кажа, сигурно си на много алкохол.
                      Това болднатото дето ми го даваш са мои думи и в тях няма никъде написано, че казвам че няма миньорски синдикат. На български ли да те уча? Какво пише? "Ако има де" - е какво означава това на български - май не знаеш, а? Да те ограмотявам ли?

И аз от толкова време ти обяснявам да не месиш морето със сушата, ама ти си този дето ги меси. Откога ти казвам , че не трябва да се сравняват моряшки и миньорски синдикат...сега аз съм му бил виновен.

Аи сполай.
                      Аха,

И аз ти Благодаря, че ме "ограмоти" и ме изкара алкохолик!

П.П. Споки, в скромния ми живот постоянно ме изкарват какъв ли не. Най-смешно ми е, лафа, че хем съм курвар - хем пИдераст. Доста интересна "квалификация", щот' не съм бисексуален. Както и да е ....

Пиши нещо за курви и за имотките - понеже си доста свеж! И наистина се радвам като те чета!
                      Last edited by marandi; 05.01.2012, 16:22.

Коментар

Това в черничкото твои думи ли са или мои? Сега ме нападаш, че аз не съм коректен?

Ръкопляс-ръкопляс ...

Казах ти питай като не знаеш, ще ти се отговори, а не да ме обвиняваш в некоректност! ОК? Щот' не си работил с мен, че да знаеш Русото дали е коректен, налЕ?

П.П. Престани да смесваш Морско право със сушата. Две различни неща са, затова 1/3 от планетата е суша, а 2/3 са суша и там законите са различни.

Отивам в някоя друга тема да си говорим за курви и пиене, че ти казах, че съм болен. Демек не съм на "работа", а ти ме караш да се чувствам, че "бачкам".

Ако си формулираш коректен въпрос по точен казус, ще ти отговоря. В момента ми ядеш "дроба" с глупости.

Чиърс! ( и нищо лично - просто съм зверски настинал )

Виж какво ще ти кажа, сигурно си на много алкохол.
                        Това болднатото дето ми го даваш са мои думи и в тях няма никъде написано, че казвам че няма миньорски синдикат. На български ли да те уча? Какво пише? "Ако има де" - е какво означава това на български - май не знаеш, а? Да те ограмотявам ли?

И аз от толкова време ти обяснявам да не месиш морето със сушата, ама ти си този дето ги меси. Откога ти казвам , че не трябва да се сравняват моряшки и миньорски синдикат...сега аз съм му бил виновен.

Аи сполай.

Коментар

• marandi чадо,
                          те моряците им са кът
                          женурята по корабите
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Не говорим на различни езици. Това което си написал е така и съм съгласен.

Единствено не бях съгласен сравняването на международни моряшки и миньорски синдикати, ако има миньорски де Международен миньорски синдикат (ако има такъв) нищо не може да направи в БГ, защото са никой тука. При корабите е друго, щото кораба не е в БГ. Мината няма как да отиде в друга държава...
                            Това в черничкото твои думи ли са или мои? Сега ме нападаш, че аз не съм коректен?

Ръкопляс-ръкопляс ...

Казах ти питай като не знаеш, ще ти се отговори, а не да ме обвиняваш в некоректност! ОК? Щот' не си работил с мен, че да знаеш Русото дали е коректен, налЕ?

П.П. Престани да смесваш Морско право със сушата. Две различни неща са, затова 1/3 от планетата е суша, а 2/3 са вода и там законите са различни.

Отивам в някоя друга тема да си говорим за курви и пиене, че ти казах, че съм болен. Демек не съм на "работа", а ти ме караш да се чувствам, че "бачкам".

Ако си формулираш коректен въпрос по точен казус, ще ти отговоря. В момента ми ядеш "дроба" с глупости.

Чиърс! ( и нищо лично - просто съм зверски настинал )

Коментар

Не са еднакви, но ги има и са световни. Водят се тежки условия на труд и техния живот се оценява ниско, защото не живеят много, ако решат да се "пенсионират" на работното си място и какво ще оставят на поколенията си докато са си разбили здравето.

П.П. Та, ти твърдиш първо, че няма миньорски синдикат и после, че не бил световен и после, че нямал нищо общо с моряшкия?

Само тук си позволих забележка по думите!

Престани да ме тормозиш, че съм болен от 10 дена и едва вървя в пътя - хихи

С тоя дивак, дет' е на моряшкия ви синдикат сме се напивали като кучета доста пъти по разни хотели кат' се засечем. Мноу приятен младеж

Това болднатото е изключително некоректно. Мислих те за коректен Никъде не съм казал, че няма миньорски, а че не знам дали има. И за втори път ще ти кажа каква е голямата разлика: един кораб може да бъде арестуван в чужбина след проверка на синдиката. Работодателя е с вързани ръце и си изпълнява задълженията иначе губи милиони. Мината в БГ никой няма да я спре, камо ли пък вследствие на международен синдикат. Та искам да кажа, че моряшкия синдикат (международния) има много по-големи възможности за въздействие на работодателя/корабособственика. Много кораби знам, които са били арестуване и задържани, ама не съм чул да има спряна мини, защото международния миньорски синдикат се е намесил да защити работниците.

Та тъй де, от тази гледна точка не могат да се сравняват. Разбора се че имат и общи неща, нали са все пак синдикати.

Иначе не знам с кой си шоркал, ама в БГ има поне 3 моряшки синдиката - разбираш за какво става дума...

Коментар

Ами аз съм чел и знам. Ти говориш за животозастраховане, а не за синдикати.

Ама няма да споря - щом казваш, че моряшкия и миньорския синдикат са еднакви и могат да се сравняват - твоя воля.

Всякакви две неща в света могат да се сравняват - дори между бабата и космоса може да се намери нещо общо...
                                Не са еднакви, но ги има и са световни. Водят се тежки условия на труд и техния живот се оценява ниско, защото не живеят много, ако решат да се "пенсионират" на работното си място и какво ще оставят на поколенията си докато са си разбили здравето.

П.П. Та, ти твърдиш първо, че няма миньорски синдикат и после, че не бил световен и после, че нямал нищо общо с моряшкия?

Само тук си позволих забележка по думите!

Престани да ме тормозиш, че съм болен от 10 дена и едва вървя в пътя - хихи

С тоя дивак, дет' е на моряшкия ви синдикат сме се напивали като кучета доста пъти по разни хотели кат' се засечем. Мноу приятен младеж, само дето и той постоянно ми говори, че от корабите "по-високо" нЕмало. И аз само му се усмихвам и викам - дай да си говорим за курви и коя колежка става за плющяне
                                Last edited by marandi; 05.01.2012, 15:58.

Коментар

Working...
                                X