Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Щом казваш, че моряшкия синдикат и миньорския са едно и също - сигурно си прав.
От друга страна щом казваш, че не трябва да се намесват морето и сушата - сигурно си прав, въпреки, че това е в пълно противоречие на горното. Ама ти знаеш всичко.
От 10 поста дрънкаш едно и също. Аз му казвам, че хляб се прави така, той ми казва "не, ти си тъп, ти не си чел, не се правят така кисели краставички". Разбира се нормално е троловете след като видят че са разобличени да се мъчат да сменят темата и да омаловажат грешките си. Мен хич не ми пука колко си неук в някои сфери (разбира се не всички, аз за разлика от теб съм коректен).
Лошо е да не знаеш, ама е по-лошо да не искаш да научиш това, което не знаеш, какъвто е твоя случай.
Относно спасяването ти на БГ - разсмя ме хубаво тази сутрин. Ти наистина си болен.
Относно стола ми и шефа ми - самото ти изказване говори, че нищо не знаеш.
Мухльо - сега сигурно ще ми обясняваш и кои са Лойдс регистър при корабите или се бъркам ...?
Ще ми вкараш изречението, че "Ако има Лойдс и те работят с корабите да им застраховат корабите, стоките ( товара ) + екипажа, и дали са световен застраховател/презастраховател, то от Синдиката сме пичове ( особено па в БГ-то ) и ще видим какво да "измислим"?
Ще ми вкараш изречението, че "Ако има Лойдс и те работят с корабите да им застраховат корабите, стоките ( товара ) + екипажа, и дали са световен застраховател/презастраховател, то от Синдиката сме пичове ( особено па в БГ-то ) и ще видим какво да "измислим"?
Поддържах цивилизована дискусия, нито веднъж не съм те обидил, а ти не спря - това говори, че си много раздразнителен. А защо си раздразнителен - да не би да ти се клати стола от спасяването на БГ?
Обяснение за нищо не съм ти искал, още повече в застрахователна насока. Но ти сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш, като в същото време плюеш на 360 градуса. Сигурно избиваш някакви комплекси с тези иншурънси. Интересно как им се казваше на тези, които сами си задават въпроси и сами си отговарят, като претендират това да са две лица?
Щом опитите ми за поддържане на добрия тон във форума са лицемерие - ами така да бъде - аз няма да падна на твоето ниско ниво, а ти си на най-ниското, защото не само, че не разбираш областта нито на морското застраховане, нито на морските синдикати, а обиждаш с цел да прикриеш незнанието си. Защото аз знам къде и как се застраховат и корабите и товарите и екипажите, ама това не си ти.Това, че си бил завършил корабостроене не те прави специалист и може да си дрънкаш глупостите свързани с корабоплаването и други може и да ти се вържат, не поради някакви знания, опит или стаж, а просто поради сладкодумието и начина на обеждаване.
Та аз приключват тази полемика с теб на високо ниво - без да съм казал една обидна дума. По умния отстъпва.
Чиърс.
Коментар