IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    На Лорда от банката щяли да му разсрочат 30 годишната ипотека на панелката на 60 годишна да може и внуците му да го споменават с добро
    Е тъкмо - да има пари за вискито и да има време да сипе мъдрости в Инвестора.
    Ще се бори и Мариан да го награди с орден "Инвестор - 1 степен"
    Абе прайслес отвсякъде.

Коментар

• Не знам как ти се изговаря ника, та ще те пропусна
      по данни на един ник Джей Гоулд - в БГетовицата имало 40 000 чиляка със заплата над 2000 лв (щото това е облагаемия максимум, предполагам знаеш), от тях 38 000 били в "държавната сфера" - сиреч демек 2000 човека преко сили в цяла България взима над 2000 лв (облагаеми)
      Тигре(тигрице),
      аз не казвам за нищо ебаси кенефа, ебаси балъците
      аз съм израстнал в почти най-циганския квартал на Бургас - Меден Рудник (след Комлука - т.нар квартал Победа)
      та съм се нагледал на мизерия од'ма.
      Да пръкнал съм се от тоя кенеф
      ама
      искам
      утре
      децата ми
      да не газят в конски лайна от цигански коне (от конски каруци)
      да не се миришат с мангалите в рейса
      и още куп "благинки"
      и след като мога да си го позволя - ЩЕ ГО НАПРАВЯ
      отиди живей във Виена 1 седмица (аз съм стоял и по повече) и ела тука и ми напиши същото съобщение.
      Моля те.
      Сполай ти.

Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
      Браво, 1000 програмисти в България вземат по 3000лв. С това се изчерпва цялата ни демография и пазара на имоти. Балъците да го дух@т.
      Точно такова мислене ще ни затрие. В тази държава все пак живеят 7млн. души и прогресивно намаляват. България не се изчерпва със София и смущаващо за мен се оказа не че държавата ни е малка, а на много хора им утесня. Не говоря за бедняците, които са тръгнали по чуждите държави за да изкарват пари за семействата си тук, а за онези уж много учени и много образовани които видели се малко в пари и положение изведнъж прогледнаха и си казаха - ебаси кенефа, ебаси и балъците. Все едно и те не се пръкнаха от този кенеф.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        ......Така е защото разни държави с имперски интереси не ни дават да работим добре , те постоянно ни съботират според ситуацията.....
        Тия държави с "имперските интереси" даже не знаят къде точно се намираме на географската карта.Айде стига световни конспирации,в които непременно сме замесени и ние и то възможно с най-неблагоприятния за нас сценарий.

Коментар

• ПОРА си е платил интернета
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• luboil

Като се запалите по някоя глупост и се самонавивате ! Тези снимки са яко фотошопнати , жилището на живо никак няма да изглежда приятно..това е първото и второто е че както им дават средната цена за Будапеща в момента тази цена е ниска и то доста и не се настройвай че новото им строителство ще е много по хубаво от нашето. Е вече как си представяш живеели охолно унгарците , добре да не мислиш че са зарязали ситните си къщички от по една стая и антре , в момента половината им население пак живее в такива къщички.Колко му е да си купят от тези евтини и просторни апартаменти с ментарските снимки-нищо работа.Знаеш ли автобус като се движи по пътя стърчи над въпросните къщурки и си живеят в тях , и за разлика от нас ги поддържат перфектно обаче.Чехите са с много по добро строителство , може да го сравняваш с това което можем ние. На нас проблема ни е че не строим и работата е на приливи и отливи , дори от посредственото градоустройство при социализма минахме на някакво ужасно вместо към едно по добро.Така е защото разни държави с имперски интереси не ни дават да работим добре , те постоянно ни съботират според ситуацията..За строителството факторите са два - време и пари.Те зависят един от друг , може да се строи като се влага повече време и по малко пари и то да се строи добре.Нас все ни бутат в неизгодната за нас плоскост - да строим за малко време и с много пари..или строим или сме в тотален отказ от строителство , естественно че губим така много време и сме в неизгодната ни позиция.Няма как да се появят не луксозни а свестни за живеене жилища на добра цена , за да ги има сектора трябва да работи ритмично , а не стихийно.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Браво, 1000 програмисти в България вземат по 3000лв. С това се изчерпва цялата ни демография и пазара на имоти. Балъците да го дух@т.
              Точно такова мислене ще ни затрие. В тази държава все пак живеят 7млн. души и прогресивно намаляват. България не се изчерпва със София и смущаващо за мен се оказа не че държавата ни е малка, а на много хора им утесня. Не говоря за бедняците, които са тръгнали по чуждите държави за да изкарват пари за семействата си тук, а за онези уж много учени и много образовани които видели се малко в пари и положение изведнъж прогледнаха и си казаха - ебаси кенефа, ебаси и балъците. Все едно и те не се пръкнаха от този кенеф.

Коментар

• Първоначално изпратено от cool_alyn Разгледай мнение
                Охооо
                Лендзито отново на хоризонта
                Свършил парите, свършил пиенето и решил в алкохолната си абстиненция да се вясне във форума и да се позаяжда малко.
                Прайслес.

Лендзи, що не локаш виски, ми се дърлиш с нас простосмъртните?
                На Лорда от банката щяли да му разсрочат 30 годишната ипотека на панелката на 60 годишна да може и внуците му да го споменават с добро

Коментар

• Вабо пич, тая как от аватара ли я чукаш, докато пишеш тука, че правиш толкова правописни грешки?
                  или отвътре ли ти идва?
                  4 правописни грешки на първо четене
                  аз съм от тия програмисти с почти 3000 лв заплата - ама едно да ти кажа:
                  някой ден ще ми се наложи да разхождам щерката и ще има на улицата конски а и други лайна и ще ме пита какво е това?
                  Това не е въпрос за 3000, за 30 000, не е въпрос дори за 100 000 евро.
                  Та да ти кажа - не е въпроса само до заплата - а също така и до хора, среда, обстановка и т.н.
                  ДоналД си го е казал момчето - който има акъл, ще отиде на място, където се чувства спокойно и добре.
                  а бедните винаги ще го духат.

Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                  на глупави ли се правите......в софия ще има панелки и за 100 евро......ще има и балъци ,които са тъпи и необразовани и не чрез професия,за която много се учи са искарали пари ,а чрез наследсврен имот от дядо и кат нищо някой ще ги излъгондри да дадат и 1000 евро /м2 за панелка

ще има ново строителство за 200 евро/м2 това без озеленяване пред блока и асфалтови улици

ще има ново строителство и за 1000 евро/м2 с хубаво инфраструктура има кой да ги дава -програмистите и още няколко професии

криза има само за ниско образованите...справка имам познати програмисти и т.н. с по 3000 лева на месец доход.......ко се карата не може в един град всичко да е една цена на м2 и какво е това цена на м2....еми то има стаи по 2,60 м високи има и стаи по 5 метра-----един и същ ли е да м2 цената на като се гледа пода

ебахти глупаците сте ко ги коментирате имотите 5 години..........балъци винаги ще има

КАКТО КАЗВА ДОНАЛТ ТРЪМ.......НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЪСМЕТ В ЖИВОТА НА ЧОВЕК Е ДА СЕ РОДИ УМЕН,ЗАЩОТО УМЕН НЕ СЕ СТАВА ,А ОТ МЕН ДА ПОПЪЛНЯ ДА СЕ РОДИ ЧОВЕК ЖИВ И ЗДРАВ И БЕЗ ВРОДЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЕ БОГ ДА ПАРИ

Коментар

• Вескоу,
                    ако всички недоволни тръгнем към Будапеща, не няма да има кой да пилее бУклука - няма да има кой да напсуваш.
                    То и алтернативноцветните ще умрат от глад, че няма да има кой да обират.
                    P.S.
                    буклук се пише "боклук".
                    много обичам такива с правописни грешки да ми се отварят, и после да ми обясняват, че не било важно.

Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                    Продължава да ми се струва, че едно нещо струва толкова колкото може да се вземе за него. Съвсем в реда на нещата е, продавача да е алчен, а купувача да си прави сметката. Който не е доволен да хваща влака към Будапеща или Детройт или да почва да строи. Ама на българите все друг ни е виновен и все гледаме в чуждото канче. даже съм сигурен че и буклука на вашата улица го пилеят някакви извънземни

Коментар

• на глупави ли се правите......в софия ще има панелки и за 100 евро......ще има и балъци ,които са тъпи и необразовани и не чрез професия,за която много се учи са искарали пари ,а чрез наследсврен имот от дядо и кат нищо някой ще ги излъгондри да дадат и 1000 евро /м2 за панелка

ще има ново строителство за 200 евро/м2 това без озеленяване пред блока и асфалтови улици

ще има ново строителство и за 1000 евро/м2 с хубаво инфраструктура има кой да ги дава -програмистите и още няколко професии

криза има само за ниско образованите...справка имам познати програмисти и т.н. с по 3000 лева на месец доход.......ко се карата не може в един град всичко да е една цена на м2 и какво е това цена на м2....еми то има стаи по 2,60 м високи има и стаи по 5 метра-----един и същ ли е да м2 цената на като се гледа пода

ебахти глупаците сте ко ги коментирате имотите 5 години..........балъци винаги ще има

КАКТО КАЗВА ДОНАЛТ ТРЪМ.......НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЪСМЕТ В ЖИВОТА НА ЧОВЕК Е ДА СЕ РОДИ УМЕН,ЗАЩОТО УМЕН НЕ СЕ СТАВА ,А ОТ МЕН ДА ПОПЪЛНЯ ДА СЕ РОДИ ЧОВЕК ЖИВ И ЗДРАВ И БЕЗ ВРОДЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЕ БОГ ДА ПАРИ
                      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Охооо
                        Лендзито отново на хоризонта
                        Свършил парите, свършил пиенето и решил в алкохолната си абстиненция да се вясне във форума и да се позаяжда малко.
                        Прайслес.

Лендзи, що не локаш виски, ми се дърлиш с нас простосмъртните?

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Глей са, нищо друго не може да се каже или напише за тебе освен това, чи ти кой си и за кво се бориш????????????????????????????????????????????? ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                          Продължава да ми се струва, че едно нещо струва толкова колкото може да се вземе за него. Съвсем в реда на нещата е, продавача да е алчен, а купувача да си прави сметката. Който не е доволен да хваща влака към Будапеща или Детройт или да почва да строи. Ама на българите все друг ни е виновен и все гледаме в чуждото канче. даже съм сигурен че и буклука на вашата улица го пилеят някакви извънземни
                          Mи аз незнам някой да е взел такива пари но това не пречи да искат.Е и аз искам да чукам Наоми Кембъл ма досега само искам

Коментар

• Продължава да ми се струва, че едно нещо струва толкова колкото може да се вземе за него. Съвсем в реда на нещата е, продавача да е алчен, а купувача да си прави сметката. Който не е доволен да хваща влака към Будапеща или Детройт или да почва да строи. Ама на българите все друг ни е виновен и все гледаме в чуждото канче. даже съм сигурен че и буклука на вашата улица го пилеят някакви извънземни

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                              Брой на пенсионерите в София:
                              1)
                              - в края на септември 2010г. бяха 337,863
                              2)
                              - в края на септември 2011г. бяха 341,132
                              За една година пенсионерите в София са се увеличили с над 3 хиляди души.

http://www.noi.bg/content/statistics/Pensii.html
                              Глей са, нищо друго не може да се каже или напише за тебе освен това, чи ти кой си и за кво се бориш????????????????????????????????????????????? ???

Коментар

• Брой на пенсионерите в София:
                                1)
                                - в края на септември 2010г. бяха 337,863
                                2)
                                - в края на септември 2011г. бяха 341,132
                                За една година пенсионерите в София са се увеличили с над 3 хиляди души.

http://www.noi.bg/content/statistics/Pensii.html

Коментар

Working...
                                X