If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз представям данни на БНБ.Отсреща само заяждания на дребно.Наистина много сериозни аргументи.
Питам конкретен въпрос-кои банки са вдигнали лихвите по кредитите и с колко процента?
Сега е момента да ме опровергаете с официални данни. Къде са?
ПИБ ги вдигнаха за стари кредити.
Всички останали банки вдигнаха с малко новите кредити!
Аз само на теб вярвам относно лихвите по кредитите. Особено след, като разбрах, че си теглил потребителски кредит на 5% фиксираналихва за 10 г. Ти си човека...
Аз представям данни на БНБ.Отсреща само заяждания на дребно.Наистина много сериозни аргументи.
Питам конкретен въпрос-кои банки са вдигнали лихвите по кредитите и с колко процента?
Сега е момента да ме опровергаете с официални данни. Къде са?
Кои банки са вдигнали лихвите по кредитите и с какъв процент?
И аз представям данни от БНБ-119 милиарда лева депозити и 83 милиарда лева кредити. На това ли му викаш локуми?
Аз само на теб вярвам относно лихвите по кредитите. Особено след, като разбрах, че си теглил потребителски кредит на 5% фиксираналихва за 10 г. Ти си човека...
Локумите са по твоята част и не мисля да си губя времето с безсмислени спорове!
В предходния пост "авторитетно" заявяваш, че банките нямат причина да вдигат лихвите, но те вече ги вдигат. Значи нещо убягва в "изчерпателният" ти анализ!
Кои банки са вдигнали лихвите по кредитите и с какъв процент?
И аз представям данни от БНБ-119 милиарда лева депозити и 83 милиарда лева кредити. На това ли му викаш локуми?
Ами обори ме с аргументи. С разтягане на локуми ли смяташ да го правиш?
Локумите са по твоята част и не мисля да си губя времето с безсмислени спорове!
В предходния пост "авторитетно" заявяваш, че банките нямат причина да вдигат лихвите, но те вече ги вдигат. Значи нещо убягва в "изчерпателният" ти анализ!
Опитваш се да звучиш компетентно, но си личи, че нямаш никаква информация и опит по въпроса!
Много сме малки, за да диктуваме световните икономически процеси...просто у нас нещата се случват с известно закъснение! Просто е...още малко и ще го разбереш!!!
Ами обори ме с аргументи. С разтягане на локуми ли смяташ да го правиш?
При 119 милиарда депозити и 83 милиарда кредити няма причина да се вдигнат лихви по депозити и кредити. Банките имат достатъчно пари,та да търсят и още.А ако вдигнат лихвите по кредитите ще загубят клиенти, които и без това намаляват заради демографският срив.
Ситуацията в България е специфична и не може да се сравнява с други държави ,в които има високи нива на кредитна задлъжнялост.
Опитваш се да звучиш компетентно, но си личи, че нямаш никаква информация и опит по въпроса!
Много сме малки, за да диктуваме световните икономически процеси...просто у нас нещата се случват с известно закъснение! Просто е...още малко и ще го разбереш!!!
Депозитите растат всяко тримесечие. Българите са пестеливи,същевременно заради демографският срив намаляват потенциалните кредитополучатели.
Освен това заради високите цени на имотите все повече хора ще си влагат парите на депозит.
има тук няколко човека, дето все погрешни заключения си правят
а може и да се усещат, че са изтървали влака, но какво друго им остава
Коментар