IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

ПИБ ги вдигнаха за стари кредити.
    Всички останали банки вдигнаха с малко новите кредити!
    Баси боклуците, как могат да дигнат лихвите на стари кредити

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Линк?
      Линк на актуализиран погасителен план ли да ти пратя?

Коментар

Линк?

Коментар

Аз представям данни на БНБ.Отсреща само заяждания на дребно.Наистина много сериозни аргументи.
          Питам конкретен въпрос-кои банки са вдигнали лихвите по кредитите и с колко процента?
          Сега е момента да ме опровергаете с официални данни. Къде са?

Коментар

Кви са тия ЕЦБ и ФЕД?
            Вярваме само на кредитни гурута, като Тихомир Тошев.
            Тоя е смешник, но проф. Красимир Петров е водещия клоун в държавата, тоест в две: България и Охайо..

Коментар

Аз само на теб вярвам относно лихвите по кредитите. Особено след, като разбрах, че си теглил потребителски кредит на 5% фиксирана лихва за 10 г. Ти си човека...
              Аз представям данни на БНБ.Отсреща само заяждания на дребно.Наистина много сериозни аргументи.
              Питам конкретен въпрос-кои банки са вдигнали лихвите по кредитите и с колко процента?
              Сега е момента да ме опровергаете с официални данни. Къде са?
              Last edited by mirodes; 29.06.2023, 20:02.

Коментар

Кви са тия ЕЦБ и ФЕД?
                Получих достъп до доклада на EIOPA това е като ЕЦБ и ФЕД за застрахователните фирми.Очакват безработица и рецесия за Европа до 12 месеца.

Коментар

Кои банки са вдигнали лихвите по кредитите и с какъв процент?
                  И аз представям данни от БНБ-119 милиарда лева депозити и 83 милиарда лева кредити. На това ли му викаш локуми?
                  Аз само на теб вярвам относно лихвите по кредитите. Особено след, като разбрах, че си теглил потребителски кредит на 5% фиксирана лихва за 10 г. Ти си човека...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не може, единствените им аргументи са ЕЦБ и ФЕД, и това го повтарят като папагали от сутрин до вечер...
                    Кви са тия ЕЦБ и ФЕД?

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Локумите са по твоята част и не мисля да си губя времето с безсмислени спорове!
                      В предходния пост "авторитетно" заявяваш, че банките нямат причина да вдигат лихвите, но те вече ги вдигат. Значи нещо убягва в "изчерпателният" ти анализ!
                      Кои банки са вдигнали лихвите по кредитите и с какъв процент?
                      И аз представям данни от БНБ-119 милиарда лева депозити и 83 милиарда лева кредити. На това ли му викаш локуми?
                      Last edited by mirodes; 29.06.2023, 19:38.

Коментар

Ами обори ме с аргументи. С разтягане на локуми ли смяташ да го правиш?
                        Локумите са по твоята част и не мисля да си губя времето с безсмислени спорове!
                        В предходния пост "авторитетно" заявяваш, че банките нямат причина да вдигат лихвите, но те вече ги вдигат. Значи нещо убягва в "изчерпателният" ти анализ!

Коментар

Не може, единствените им аргументи са ЕЦБ и ФЕД, и това го повтарят като папагали от сутрин до вечер...

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Опитваш се да звучиш компетентно, но си личи, че нямаш никаква информация и опит по въпроса!
                            Много сме малки, за да диктуваме световните икономически процеси...просто у нас нещата се случват с известно закъснение! Просто е...още малко и ще го разбереш!!!

Коментар

При 119 милиарда депозити и 83 милиарда кредити няма причина да се вдигнат лихви по депозити и кредити. Банките имат достатъчно пари,та да търсят и още.А ако вдигнат лихвите по кредитите ще загубят клиенти, които и без това намаляват заради демографският срив.
                              Ситуацията в България е специфична и не може да се сравнява с други държави ,в които има високи нива на кредитна задлъжнялост.
                              Опитваш се да звучиш компетентно, но си личи, че нямаш никаква информация и опит по въпроса!
                              Много сме малки, за да диктуваме световните икономически процеси...просто у нас нещата се случват с известно закъснение! Просто е...още малко и ще го разбереш!!!

Коментар

Депозитите растат всяко тримесечие. Българите са пестеливи,същевременно заради демографският срив намаляват потенциалните кредитополучатели.
                                Освен това заради високите цени на имотите все повече хора ще си влагат парите на депозит.
                                има тук няколко човека, дето все погрешни заключения си правят
                                а може и да се усещат, че са изтървали влака, но какво друго им остава
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X