IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Със сигурност го осъзнава. Напоследък е станал много злобничък, явно има защо.
    1.Продаде си апартамента 2020 в Младост смятай на каква ниска цена ,от страх смятай после какви станаха цените и какво е преживял че се е минал...
    2.На пика на цените пак от страх да не се мине тегли нова ипотечка и купува...О на зелено...
    3.Сега след рязкото вдигане на лихвите се оказва с кредит при ултра ниски лихви взет с имот на зелено купен на високите цени +тренд на ясно и постоянно оскъпяване на ипотеката му

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Мишока още не може да осъзнае че кредита му само ще поскъпва здраво нагоре в следващите поне 5 години ,минимум А може и да го осъзнава но да седи и да гледа в една точка ,и да се чуди "Ама как така ??)"
      Със сигурност го осъзнава. Напоследък е станал много злобничък, явно има защо.

Коментар

Никога не бих се шегувал с хората на база имотно състояние, ама щом ти е забавно, може.
        Живота има неочаквани обрати и хора с 8-9 имота изведнъж може да се озоват под моста в кашон от фризер...
        Мишока още не може да осъзнае че кредита му само ще поскъпва здраво нагоре в следващите поне 5 години ,минимум А може и да го осъзнава но да седи и да гледа в една точка ,и да се чуди "Ама как така ??)"

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

прогнозата е следната:
          и да падат лихви и да се дигат,
          кашона от фризер е най-сигурното убежище под моста на течащия живот
          Никога не бих се шегувал с хората на база имотно състояние, ама щом ти е забавно, може.
          Живота има неочаквани обрати и хора с 8-9 имота изведнъж може да се озоват под моста в кашон от фризер...

Коментар

Не знам защо се правиш на по-тъп от колкото си, а си уж умно мишле?

Гледай посоката, а тя е твърдо на юг!
            Хахаха, посока твърде на юг от -0,1% спрямо 10%.хахахаха Кой е тъпака???

Коментар

прогнозата е следната:
              Така е за съжаление на преждепишещите. Те се надяваха на спад на имотите на годишна база. Не им се получи на завалиите. Те се надяваха на дефлация, а получиха такава годишна инфлация, че се случи да се радват на 0,1% , колко жалко умопомрачително е това тяхното, че дори е незначително да се коментира.

Коментар

трайче, поне някаква парлама на конкурс не ви ли правят на вас, калинките

"През месец май в страната е регистрирана дефлация на месечна база, сочат данните на Националния статистически институт. Спрямо април индексът на потребителските цени е минус 0.1%.
                Така годишната инфлация намалява до 10.1%."

инфлацията е 10% годишно а той се фанал за дефлация
                в пъти по-малка от статистическа грешка...демек 0.1%
                Не знам защо се правиш на по-тъп от колкото си, а си уж умно мишле?

Гледай посоката, а тя е твърдо на юг!

Коментар

трайче, поне някаква парлама на конкурс не ви ли правят на вас, калинките

"През месец май в страната е регистрирана дефлация на месечна база, сочат данните на Националния статистически институт. Спрямо април индексът на потребителските цени е минус 0.1%.
                  Така годишната инфлация намалява до 10.1%."

инфлацията е 10% годишно а той се фанал за дефлация
                  в пъти по-малка от статистическа грешка...демек 0.1%

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Дай ми прогнозите за лихвите, че не си спомням да съм давал прогнози за лихви. Ще се радвам да ми опресниш паметта.
                    прогнозата е следната:
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Глей сега българския ипотекар е по голям от големите батковци...поне така на пръв поглед де,той шляпа банката с кредит и си мисли...Ооо тия от банката така ги минах ,теглих,теглих сега,се прекараха с инфлацията, а пък аз съм напред
                      нито банкери, нито алчни строители, нито полу-грамотни специалисти от ани могат да надцакат
                      чичетата живеещи в стаи, предназначени за деца в панелени кооперации.
                      никой не може да ги шляпа тях!
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

Ти какви прогнози даваше доскоро за лихвите до колко щяха да достигнат тази година ?
                        Дай ми прогнозите за лихвите, че не си спомням да съм давал прогнози за лихви. Ще се радвам да ми опресниш паметта.

Коментар

Сериозна дефлация е това!, въпроса ми какво борят ФЕД?

Коментар

Пауъл: Фед е готов да повиши лихвите както през юли, така и през септември

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...prez-septemvri

Имам чувството, че големите батковци се забързаха да вкарат света до рецесия...
                            Глей сега българския ипотекар е по голям от големите батковци...поне така на пръв поглед де,той шляпа банката с кредит и си мисли...Ооо тия от банката така ги минах ,теглих,теглих сега,се прекараха с инфлацията, а пък аз съм напред

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Какво се случи с дефлацията в тая връзка, тия от ФЕД, какво точно борят?

https://www.mediapool.bg/deflatsiya-...ews348628.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Няколко пъти вече давам примера с цунамито - гледаш вълната от далеч....викаш си: Ааа, мене няма ме засегне, далеч съм......... обаче......!!!
                                Какво се случи с дефлацията в тая връзка, тия от ФЕД, какво точно борят?

Коментар

Working...
                                X