IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
    Пауъл: Фед е готов да повиши лихвите както през юли, така и през септември

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...prez-septemvri
    Няколко пъти вече давам примера с цунамито - гледаш вълната от далеч....викаш си: Ааа, мене няма ме засегне, далеч съм......... обаче......!!!

Коментар

• Пауъл: Фед е готов да повиши лихвите както през юли, така и през септември

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...prez-septemvri

Имам чувството, че големите батковци се забързаха да вкарат света до рецесия...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        Да идва вече ,страшно ще е спор няма ,не се радвам но няма само нагоре
        Всички без изключение ще ядем голям х**,но подготвените ще имат по-малко загуби ,а някои може и да спечелят.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

Имаш ама въшки. Забрави я тази работа вече идват само страдания нищо добро няма на хоризонта
          С удоволствие ще гледам как се гърчиш, това ще е payback за това че постоянно промотираше да се тегли кредит и да се инвестира в НИ, нали викаше че парите са шума за горене и всеки бяга от нея.
          Надявам се да имаш малко останала шума (а аз си мисля си гол като пушка) за черни дни щото тежко то се пише
          Я, па тоа, хахахахаха, имаме, от всичко си имаме....то се вижда кой страда ....хахаха.....от години хахаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
            95% шанс за започване на рецесия в ЕУ следващите 12 месеца,и то не каква да е ,а от най-тежките

Да идва вече ,страшно ще е спор няма ,не се радвам но няма само нагоре

Коментар

• 95% шанс за започване на рецесия в ЕУ следващите 12 месеца,и то не каква да е ,а от най-тежките

Коментар

• Според мен доста от хората с кредити които до оня ден лаеха като кучета ,са получили писма от банките си и сега са като мишки ,по ниски и от тревата

Коментар

• Last edited by Laconic; 28.06.2023, 13:05.

Коментар

• София от -2,5% за последното тримесечие е не е тенденция за спад, имаме ръст за тримесечието в София от 0,8%, което означава, че общия спад е 1,7%. в рамките на статистическата грешка, а навсякъде в страната имаме ръст. На годишна база и в София има ръст, тоест прогнозата на понижителите за спад на годишна база, се оказва пълен шит.
                    ТЕНДЕНЦИЯТА ЗА СПАД , СЕ ОКАЗА НЕСЪСТОЯТЕЛНА!
                    Last edited by Bailor; 28.06.2023, 08:00.

Коментар

• Лихвите по новите депозити в банките продължават да растат и през май

Обемът на спестяванията се увеличава, като най-голямо е повишението за една година при депозитите в евро на фирмите – 328,6%, изчислява БНБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Тука стана като в детска градина! Аз зная, че си писател, а не читател, но за да бъдеш ментор и да ти повярват хората трябва поне малко да си логичен и последователен!
                        Статистиката ясно показва, че от Есента на 2022 до момента при цените на имотите в София се наблюдава спад! Всичко друго е ала, бала!
                        Математиката това показва СПАД В СДЕЛКИТЕ ,СПАД В РЪСТОВЕТЕ ,И СПАД В ЦЕНИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз боравя само с цитати, а ти демонстрираш неграмотност като наричаш ръста спад, независимо за тримесечие или година
                          Тука стана като в детска градина! Аз зная, че си писател, а не читател, но за да бъдеш ментор и да ти повярват хората трябва поне малко да си логичен и последователен!
                          Статистиката ясно показва, че от Есента на 2022 до момента при цените на имотите в София се наблюдава спад! Всичко друго е ала, бала!

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Иска ли питане? Та ти всеки ден най-нахално демонстрираш своята функционална неграмотност, като несъзнателно правиш това и днес! Представяш информация, която обявяваш за тримесечна, а тя всъщност е на годишна база и показва изменението на цените за цяла година!

Интерпретацията на икономическа информация не ти е силна страна!
                            Аз боравя само с цитати, а ти демонстрираш неграмотност като наричаш ръста спад, независимо за тримесечие или година

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ами и за цяла година са само ръстове
                              https://trud.bg/%D0%BB%D0%B8%D1%85%D...2%D0%B0%D1%82/

НачалоБизнес
                              Върни се назад Лихвите по депозитите нарастват !СТАРТ НА ДЕПОЗИТНИЯ ТУРИЗЪМ !

На пазара вече има депозити за граждани, които не са с нулева лихва, но за да получат по-висока доходност хората трябва да преместят парите си от една банка в друга !

Почна се ,полека лека ,така и казаха хората първо по депозитите и после ...по кредитите

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n4083521[/ATTACH]
                                Ами и за цяла година са само ръстове

Коментар

Working...
                                X