Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Пауъл: Фед е готов да повиши лихвите както през юли, така и през септември
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...prez-septemvri
Имам чувството, че големите батковци се забързаха да вкарат света до рецесия...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеДа идва вече ,страшно ще е спор няма ,не се радвам но няма само нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Имаш ама въшки. Забрави я тази работа вече идват само страдания нищо добро няма на хоризонта
С удоволствие ще гледам как се гърчиш, това ще е payback за това че постоянно промотираше да се тегли кредит и да се инвестира в НИ, нали викаше че парите са шума за горене и всеки бяга от нея.
Надявам се да имаш малко останала шума (а аз си мисля си гол като пушка) за черни дни щото тежко то се пише
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение95% шанс за започване на рецесия в ЕУ следващите 12 месеца,и то не каква да е ,а от най-тежките
Коментар
-
-
София от -2,5% за последното тримесечие е не е тенденция за спад, имаме ръст за тримесечието в София от 0,8%, което означава, че общия спад е 1,7%. в рамките на статистическата грешка, а навсякъде в страната имаме ръст. На годишна база и в София има ръст, тоест прогнозата на понижителите за спад на годишна база, се оказва пълен шит.
ТЕНДЕНЦИЯТА ЗА СПАД , СЕ ОКАЗА НЕСЪСТОЯТЕЛНА!Last edited by Bailor; 28.06.2023, 08:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Тука стана като в детска градина! Аз зная, че си писател, а не читател, но за да бъдеш ментор и да ти повярват хората трябва поне малко да си логичен и последователен!
Статистиката ясно показва, че от Есента на 2022 до момента при цените на имотите в София се наблюдава спад! Всичко друго е ала, бала!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз боравя само с цитати, а ти демонстрираш неграмотност като наричаш ръста спад, независимо за тримесечие или година
Статистиката ясно показва, че от Есента на 2022 до момента при цените на имотите в София се наблюдава спад! Всичко друго е ала, бала!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Иска ли питане? Та ти всеки ден най-нахално демонстрираш своята функционална неграмотност, като несъзнателно правиш това и днес! Представяш информация, която обявяваш за тримесечна, а тя всъщност е на годишна база и показва изменението на цените за цяла година!
Интерпретацията на икономическа информация не ти е силна страна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами и за цяла година са само ръстове
НачалоБизнес
Върни се назад Лихвите по депозитите нарастват !СТАРТ НА ДЕПОЗИТНИЯ ТУРИЗЪМ !
На пазара вече има депозити за граждани, които не са с нулева лихва, но за да получат по-висока доходност хората трябва да преместят парите си от една банка в друга !
Почна се ,полека лека ,така и казаха хората първо по депозитите и после ...по кредитите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4083521[/ATTACH]
Коментар
Коментар