Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
мадам шъ, както би казал другарят чиърс, ше ме прощавате, ама сравнението ви е несъсътоятелно - все пак говорим за панелка на висши военни и енергетици. И двете професии са сравнително добре платени и най-важното получават напълно редовно и навреме заплатите си. да не говорим, че и двете имат ведомствени столове, та за ядене и пиене кинта не им трябва и дет се вика, ако не ги хвърли по представителки на твоя пол с по-леко поведение, то си има и за депозитче, ане само за входа на блока.
В панеляците, в които съм ходил, са на поне 90% абсолютно занемарени, като единственото ново нещо в общите части за последните 20-25 години са т. нар. по модерно му графити от сорта на :П.... духа яко, С.... е много яка п.тка, Е...... е курва и тук-таме П+С=ВНЛ. Смърди на пикня, в много входове живеят клошари, мазетата са разбивани по н на брой пъти, а по провицията (а и в крайните софийски) се отопляват основно на дърва и разликата с кочина е доста минимална.
И не ме разбирайте погрешно - не съдя хората, те са смазани от системата и това е просто тяхната реакция към нея, а именно осокотяване. Само отчитам фактите, а те са жестоки - в панеляка живеят в огромната си част прошляци, получили софийско жителство през 70-те и 80-те, дето хич не са извадили селото от себе си все още, а в новото - ами да извадиш 60-80-100-120К, пък били те и с банков кредит, значи все нещо има в теб, дето да е поне една идеянад нивото на обикновен бачкер у заводо за винкело със заплата от 600-800 кинта.......
п.С. Живея в нова кооперация и събирам вноската (8 кинта на човек месечно - горе долу колкото годишната в панелка) и мога да потвърдя, че като изключа 2-ма лешари, които явно са решили, че яе препродават и не ги е еня заимота им, щото ни вода иска, ни храна (нали лорде), пък и като не го ползваш, що да плащаш режийни? Всички останали си плащат чинно и в срока, а нивото на хората вътре е доста над обикновен бачкер в Била, Кауфланд или държавната администрация (всъяност точно патката от държавната администрация не си плаща, но и тя ще си плати, въпрос на време е).
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеTaкива обобщения са несъстоятелни.
Живяла съм известно време в панелен блок като целият вход беше с ведомствени жилища на висши офицери. Трябва да кажа, че не е имало никакви проблеми със събиране на суми и поддържане на общите части. Подобна бе и ситуацията в един от последно построените панелни блокове във Варна ("93г)- също ведомствен на енергетици.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Taкива обобщения са несъстоятелни.
Живяла съм известно време в панелен блок като целият вход беше с ведомствени жилища на висши офицери. Трябва да кажа, че не е имало никакви проблеми със събиране на суми и поддържане на общите части. Подобна бе и ситуацията в един от последно построените панелни блокове във Варна ("93г)- също ведомствен на енергетици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене, но в панеляка съотношението идиоти/нормални е нещо от сорта на 80/20, а ж новото е обратното, като 20-те процента обикновено са селяците с обезщетенията....
По-голяма глупост скоро не бях чел. В новопостроените блокове живеят най-дивите антисоциални пейзани които съм виждал някога.
Коментар
-
не, но в панеляка съотношението идиоти/нормални е нещо от сорта на 80/20, а ж новото е обратното, като 20-те процента обикновено са селяците с обезщетенията....Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа не би да искаш да кажеш че само в панелите живеят идиоти??????!!!!!!!!!!!!!Във всяка една колективна сграда се намират идиоти без всякакво значение от тип строителство и местоположение.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
1.Панелни сгради се строят от 60 години,което ти постави под съмнение- ОБОРЕН СИ
-ако трябва да сме точни в БГ този метод се практикува от началото на 60-те години до края на 89-90 година ,когато е построен повече от половината сграден фонд в България.Това са факти.
.2.Панелни сгради се строят още / не съм уточнявал къде/ . Ти отричаше - ОБОРЕН СИ
-дребни обектчета в Чукотка,Сибир,Севрна Корея може и все още да се строят.
3. Не можа да ми отговориш на единствения въпрос: Къде има паднала панелна сграда в България"-ОБОРЕН СИ
Надявам се никога да няма подобно нещо в България,но за да не се разчита на късмета са необходими превантивни мерки.И мястото на държавата е да запознае хората посредством рекламна или образователна програма с методите за удължаване на живота на панелните сгради.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа не би да искаш да кажеш че само в панелите живеят идиоти??????!!!!!!!!!!!!!Във всяка една колективна сграда се намират идиоти без всякакво значение от тип строителство и местоположение.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТака, нека обобщим. От кореспонденцията ми с теб стана ясно следното:
1.Панелни сгради се строят от 60 години,което ти постави под съмнение- ОБОРЕН СИ
2.Панелни сгради се строят още / не съм уточнявал къде/ . Ти отричаше - ОБОРЕН СИ
3. Не можа да ми отговориш на единствения въпрос: Къде има паднала панелна сграда в България"-ОБОРЕН СИ
Говориш за празни приказки, но ти не изложи нито 1
факт. Това е. И из на твое място бих се чувствал тъпо...Last edited by ивайло русев; 18.03.2012, 18:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеИ 90% от съседите ти са лош човешки материал, дето правят вътре всякакви мизерии, извращения и вакхалии
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеПроизводител на панели за високо строителство базиран в Българие ми покажи,недей изстъргва от ноктите си празни приказки,запознай се с минималните изисквания въведени за устойчивост на сгради от кога е и тогава ми тръгвай да спориш.Ако си държавно служителче си оправдан за неграмотността ти по темата.
Селяка не тръгва да спори неподготвен за разлика от мърлячи като теб.
Нагледах се в тези форуми на хора жадуващи да чуват колко са велики.
А елементарните им познания са под нулата.
2.Панелни сгради се строят още / не съм уточнявал къде/ . Ти отричаше - ОБОРЕН СИ
Говориш за празни приказки, но ти не изложи нито 1
факт. Това е. И из на твое място бих се чувствал тъпо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеhttp://thetorontoblog.com/2011/07/21...o-condo-tower/
ЕТО ТИ НОВ ПАНЕЛЯК В ТОРОНТО. НЕЩО ДА СЪОБЩИШ?
Вторият линк който съм ти дал много подробно и технически описва панелите, ама кой да чете....
Коментар
-
Производител на панели за високо строителство базиран в Българие ми покажи,недей изстъргва от ноктите си празни приказки,запознай се с минималните изисквания въведени за устойчивост на сгради от кога е и тогава ми тръгвай да спориш.Ако си държавно служителче си оправдан за неграмотността ти по темата.
Селяка не тръгва да спори неподготвен за разлика от мърлячи като теб.
Нагледах се в тези форуми на хора жадуващи да чуват колко са велики.
А елементарните им познания са под нулата.
Коментар
-
до залупения от селтик глазгоу
http://thetorontoblog.com/2011/07/21...o-condo-tower/
ЕТО ТИ НОВ ПАНЕЛЯК В ТОРОНТО. НЕЩО ДА СЪОБЩИШ?
Вторият линк който съм ти дал много подробно и технически описва панелите, ама кой да чете....
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКво е това страшница бе пейзан? Не ми се шашкай така, ами провери една информация преди да пишеш празни приказки.
http://www.imotibg.com/static/index/7228
Ето ти подробности за панелните блокове у нас където пише че още през 1958г. са строени тука.
Понеже си задръстен селянин, сети се сега колко години още преди това са били строени в другите страни.http://www.dnevnik.bg/bigpicture/201...lnite_blokove/
Ето ти и инфо за Торонто, където продължават да строят панелни блокове:
http://jackdaniel.blog.bg/lichni-dne...nabyrje.557391
ХАЙДЕ МАРШ ОБРАТНО НА СЕЛО И КАТО МИСЛИШ ДА ИДВАШ В СТОЛИЦАТА ДА МИ ИСКАШ РАЗРЕШЕНИЕ!
Тези извадки от некомпетентни журналчета ли успя да извадиш.
Технически доводи искам, за да ме обориш ,не цитати от вестници на фалирали прошляци дължащи пари на целият свят.
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ!
МНОГО НИСКА ТОПКА СИ ..................
Коментар
Коментар