IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Без да обиждам програмистите, но в 90% от случаите това са хора, които работят с определена програма, което е свързано с рутинна дейност и никаква креативност. Същата тази работа може да бъде вършена и от хора, които нямат аналитично мислене, не са завършили информатика, не са инженери и т.н.
    Работодателите не са се сетили да си обучават хората, което ще им спести доста от заплатки за "програмисти".
    Съвсем незначителна част от програмистите се занимават с истинско програмиране и получават много над 2К.
    Естествено. Затова казвам, че е занаят. Не се изисква никакво специфично образование, за да правиш уеб сайтове. А тия, дето се занимават с истинско програмиране, отдавна не са в България.
    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
      Е... Един плочкаджия в нормалните страни също си има срокове. Само в България го има това - да се уговориш с някого да ти свърши една работа за 1 седмица, а той да се мотка 20 дена и накрая не само да му платиш уговореното без никакви удръжки, ами и да иска още.
      Май не си ме разбрал, говоря, че почва и свършва работа когато си иска за през деня, а не за обект.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Без да обиждам програмистите, но в 90% от случаите това са хора, които работят с определена програма, което е свързано с рутинна дейност и никаква креативност. Същата тази работа може да бъде вършена и от хора, които нямат аналитично мислене, не са завършили информатика, не са инженери и т.н.
        Работодателите не са се сетили да си обучават хората, което ще им спести доста от заплатки за "програмисти".
        Съвсем незначителна част от програмистите се занимават с истинско програмиране и получават много над 2К.
        Как се сети, а никой друг не се е сетил !!!!
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
          Познавам доста хорица на заплата около заветните явно 3000лв.
          Повечето са с дългове от около едни 250000лв по ипотеки. Стандартните причини - живота е кратък, веднъж се живее, аз сега ако не купя - няма никога да мога да купя.. това до 2008. Последно се видях с един, който директно си привеждаше горната заплата по банка и живуркат, по скоро кретат, в новия "дом" с тая на жена му. Има и две деца. А кретидът, след 4 години погасяване расте и не пада, понеже е от ония със сладката лихва във ффффранкове ! И тоя не е сам, много са. Ама няма да чуете за тях по БиТиВи-то понеже 1000та лева с които живеят са пак голяма сума в БГ.
          Та така - почнете на големите заплати, изтеглете си един хубав кредит, че живота е кратък. Няма ги вече спраканите ъпери да ви обяснят
          Ами, че той живота верно е кратък. Човека може леко да се е набутал с около 250к,но е създал дом и семейство с две деца, което тука половината "инвестори" никога няма да създадат и някога /но не сега/ ще гаснат по старческите домове забравени от бога и хората или обградени с двадесетина котки и кучета в квартирката. ВАЖНОТО е че никога няма да се набутат

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Освен, че е занаят, си си дал г..за под наем и не можеш да мръднеш да се изходиш, без да се стресираш от работодателя.
            А имам приятел- рокер, който работи като шпакловчик и бояджия. Работи много, но почва и свършва когато си иска. Живее в нов мезонет, и 2-3К на месец не са му проблем дори в кризата. Само 2010г. зимата нещо изрева, че няма работа, но това беше за период от 1месец. Същия чиляк има 15 мотора в гаража, някои от които ретро на астрономически стойности.
            Е... Един плочкаджия в нормалните страни също си има срокове. Само в България го има това - да се уговориш с някого да ти свърши една работа за 1 седмица, а той да се мотка 20 дена и накрая не само да му платиш уговореното без никакви удръжки, ами и да иска още.

Коментар

• Познавам доста хорица на заплата около заветните явно 3000лв.
              Повечето са с дългове от около едни 250000лв по ипотеки. Стандартните причини - живота е кратък, веднъж се живее, аз сега ако не купя - няма никога да мога да купя.. това до 2008. Последно се видях с един, който директно си привеждаше горната заплата по банка и живуркат, по скоро кретат, в новия "дом" с тая на жена му. Има и две деца. А кретидът, след 4 години погасяване расте и не пада, понеже е от ония със сладката лихва във ффффранкове ! И тоя не е сам, много са. Ама няма да чуете за тях по БиТиВи-то понеже 1000та лева с които живеят са пак голяма сума в БГ.

Та така - почнете на големите заплати, изтеглете си един хубав кредит, че живота е кратък. Няма ги вече спраканите ъпери да ви обяснят

Коментар

• Без да обиждам програмистите, но в 90% от случаите това са хора, които работят с определена програма, което е свързано с рутинна дейност и никаква креативност. Същата тази работа може да бъде вършена и от хора, които нямат аналитично мислене, не са завършили информатика, не са инженери и т.н.

Коментар

Освен, че е занаят, си си дал г..за под наем и не можеш да мръднеш да се изходиш, без да се стресираш от работодателя.
                  А имам приятел- рокер, който работи като шпакловчик и бояджия. Работи много, но почва и свършва когато си иска. Живее в нов мезонет, и 2-3К на месец не са му проблем дори в кризата. Само 2010г. зимата нещо изрева, че няма работа, но това беше за период от 1месец. Същия чиляк има 15 мотора в гаража, някои от които ретро на астрономически стойности.
                  Ей ПОР и всичко това с надниците е купено

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                    Всички се ловят за програмистите, защото те са едни от малкото професии, където всичко е черно на бяло - официална заплата 2К лева (примерно), осигуряване на пълната сума, бонуси, социални придобивки... Иначе си абсолютно прав, един добър майстор (електротехник, плочкаджия, водопроводчик, автомонтьор) с лекота си докарва същите кинти, само че никъде нищо не декларира. Пък и някак си "програмист" звучи сложно и възвишено, а плочкаджия - долнопробно и плебейско. Нищо, че програмирането в 99% от случаите си е чиста проба занаят.

Коментар

Що ме "гъбаркаш", като ти си Маранди!? Кой ще се кръсти "господарят на седемте морета, ако не безработен корабостроител?
                      Ти моите тухли и бетонища не ги мисли, може да се окажат доста по-дълготрайни и от еврото и от Алианц и цялата финансова система. Плюс това застраховките не са ми чужди. Имам такава спестовна на щерката.
                      Леко си се объркал. Аз също съм безработен КАТО корабостроител, както и маранди.
                      Работя си със другото университетско образование. И стига търси под вола теле, давам мнение, пък ти ако искаш питай познати, ако искаш си купувай тухли.
                      Парите, живота и дълговете са си твои.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                        Vabo стига с тези програмисти бе маййто момче. Виждал съм програмисти и програмисти, има на 500 лв. и са супер умни и на 3000 супер загубени и нищо не разбират.
                        Ти да не мислиш че един шпакловчик в момента не докарва повече от 3 000 лв и то без да плаща данъци?

А електротехниците какви пари смъкват?

Оляхте се с тези програмисти (бичат кодове и те не знаят защо ... ) това си е като да циментираш пода ама малко по-изтънчено звучи, иначе работата си е къртовски труд. Хващат някакви студентчета и давай - програмисти били - друг път.
                        Айде да не вадим повече кирливи ризи че тука половината се пишат програмисти
                        Всички се ловят за програмистите, защото те са едни от малкото професии, където всичко е черно на бяло - официална заплата 2К лева (примерно), осигуряване на пълната сума, бонуси, социални придобивки... Иначе си абсолютно прав, един добър майстор (електротехник, плочкаджия, водопроводчик, автомонтьор) с лекота си докарва същите кинти, само че никъде нищо не декларира. Пък и някак си "програмист" звучи сложно и възвишено, а плочкаджия - долнопробно и плебейско. Нищо, че програмирането в 99% от случаите си е чиста проба занаят.

Коментар

• Tо хубу ХОРтуваш за бачкаторите по строежите,
                          на строителството падна поне с 2-3 пъти и
                          няма работа, а надниците също паднаха доста !!!
                          Трудно некои плаща повече от 50 лефа надник веке !!!
                          Има изключения , но са малко като процент
                          и ония с 50-те лефа не всеки ден имат работа !!!!
                          Айде пак им смятай по 2000-3000 лефа месечно!!!!
                          Гладна кокошка ПРОСО сънува !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                            За подробности, към Импето и Маранди. Пак ще ти излезе по-евтино а и няма ремонти
                            А ако си ново строителство, не е ясно до кога ще стоят тухлите и бетона.
                            Що ме "гъбаркаш", като ти си Маранди!? Кой ще се кръсти "господарят на седемте морета, ако не безработен корабостроител?
                            Ти моите тухли и бетонища не ги мисли, може да се окажат доста по-дълготрайни и от еврото и от Алианц и цялата финансова система. Плюс това застраховките не са ми чужди. Имам такава спестовна на щерката.

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                              на глупави ли се правите......в софия ще има панелки и за 100 евро......ще има и балъци ,които са тъпи и необразовани и не чрез професия,за която много се учи са искарали пари ,а чрез наследсврен имот от дядо и кат нищо някой ще ги излъгондри да дадат и 1000 евро /м2 за панелка

ще има ново строителство за 200 евро/м2 това без озеленяване пред блока и асфалтови улици

ще има ново строителство и за 1000 евро/м2 с хубаво инфраструктура има кой да ги дава -програмистите и още няколко професии

криза има само за ниско образованите...справка имам познати програмисти и т.н. с по 3000 лева на месец доход.......ко се карата не може в един град всичко да е една цена на м2 и какво е това цена на м2....еми то има стаи по 2,60 м високи има и стаи по 5 метра-----един и същ ли е да м2 цената на като се гледа пода

ебахти глупаците сте ко ги коментирате имотите 5 години..........балъци винаги ще има

КАКТО КАЗВА ДОНАЛТ ТРЪМ.......НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЪСМЕТ В ЖИВОТА НА ЧОВЕК Е ДА СЕ РОДИ УМЕН,ЗАЩОТО УМЕН НЕ СЕ СТАВА ,А ОТ МЕН ДА ПОПЪЛНЯ ДА СЕ РОДИ ЧОВЕК ЖИВ И ЗДРАВ И БЕЗ ВРОДЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЕ БОГ ДА ПАРИ
                              Vabo стига с тези програмисти бе маййто момче. Виждал съм програмисти и програмисти, има на 500 лв. и са супер умни и на 3000 супер загубени и нищо не разбират.
                              Ти да не мислиш че един шпакловчик в момента не докарва повече от 3 000 лв и то без да плаща данъци?

А електротехниците какви пари смъкват?

Оляхте се с тези програмисти (бичат кодове и те не знаят защо ... ) това си е като да циментираш пода ама малко по-изтънчено звучи, иначе работата си е къртовски труд. Хващат някакви студентчета и давай - програмисти били - друг път.
                              Айде да не вадим повече кирливи ризи че тука половината се пишат програмисти

Коментар

Почти си прав, като изключим факта, че общо взето имотите съм ги придобил на 1/3 от посочената от теб актуална цена в момента и сега само ги ремонтирам и подговям за бъдещи наемчета. А пенсионна застраховка няма да си направя никога защото след 25 години бетона, тухлите и панелите ще си стоят, а откраднатото и изяденото от частната пенсионна компанийка няма кой да ми върне. Справка темата за пенсионните фондове
                                Не пенсионна компания. Застраховател, като Алианц, Граве и други компании с над 100г. история. Като искаш си прави застраховките в централата в Австрия. За подробности, към Импето и Маранди. Пак ще ти излезе по-евтино а и няма ремонти
                                А ако си ново строителство, не е ясно до кога ще стоят тухлите и бетона.

Коментар

Working...
                                X