IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и ти си прав
    Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Прав си, но има 1 уловка - защото промените се случват след време
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      батка, нали затова ти казах, че уважавам мнението ти. Само дето си има зависимости, ти нали беше инджинерин, та си наясно с тези неща - колкото повече са кинтите, толкова по-голяма е веорятността да е сравнително висока и липсата на лешария, просто защото като имаш кинти, не ти се занимава да се циганявиш за дребни пари. А парите купуват и по-д-бро образование, парите дават и повече възможности, парите ти позволяват да обиколиш света и поне малко да се клултивираш и т.н. и т.н. Това е истината, а че има и бедни и много културни хора, както и боагти и абсолютни прошляци - да, абсолютно си прав, но това не променя правилото, описано по-горе.
      Прав си, но има 1 уловка - защото промените се случват след време
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

и какво ще ми се обади? 99% от жителите на тази държава са абсолютни женски полови органи и колкото повече ги биеш, толкова повече те обичат - прмери искаш ли?
        Има закони , самоуправството не е начин за справяне с проблем .

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
          Ти ще го проснеш , ама после - каквото повикало , такова се обадило .
          и какво ще ми се обади? 99% от жителите на тази държава са абсолютни женски полови органи и колкото повече ги биеш, толкова повече те обичат - прмери искаш ли?
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

мадам Шъ, за кучетата имам особено мнение, което не много добре да изказвам тук, само ще ти кажа, че ако подобно псе скочи на детето ми (примерно), щото "ама то си играе" не само ще го просна пред входа, ами и кожата му ще закача пред вратата на собственика му. Това е единствения начин за действие с подобни "отговорни" хора
            А наличието на пари, почти винаги означава по-добра култура, това даже комунистическия идол другаря маркс го е прозрял преди толкова години - количествените натрупвания, водят до качествени преобразувания....
            Ти ще го проснеш , ама после - каквото повикало , такова се обадило .

Коментар

• батка, нали затова ти казах, че уважавам мнението ти. Само дето си има зависимости, ти нали беше инджинерин, та си наясно с тези неща - колкото повече са кинтите, толкова по-голяма е веорятността да е сравнително висока и липсата на лешария, просто защото като имаш кинти, не ти се занимава да се циганявиш за дребни пари. А парите купуват и по-д-бро образование, парите дават и повече възможности, парите ти позволяват да обиколиш света и поне малко да се клултивираш и т.н. и т.н. Това е истината, а че има и бедни и много културни хора, както и боагти и абсолютни прошляци - да, абсолютно си прав, но това не променя правилото, описано по-горе.

Коментар

батка, принципно уважавам мнението ти, но дългото отсъствие от София и говоренето ти с мучащи и блеещи субекти, явно е пообъркало представите ти. А и ти си типичния българин - като му кажеш някоя болезнена истина и той ти скача на нож, без никакви аргументи.Сега знаеш ли как ми звучиш, точно като блондинката дето и задали въпроса: какъв е шансът да видиш динизавър, като излезеш на улицата и тя оговорил: ами 50/50- или ще го видя, или няма да го видя. та и твоята логика е същата - хората или са идиоти, или не са, ама че могат да извадят 100К еврарки едните, а пък другите за2 лева вход се циганят, ами не, това няма нищо общо с лешарството, ама грам. Ок всяко правило си има изключения ( и аз съм виждал S класа,, от която се вадят мотики за копане на лозето на село), ама наличието на хубаво жилище (освен ако не е обезщетение) е почти 100% гаранция, че човека е читав и обратното - панеляка е гаранция за мизерия. пак казвам това е в общия случай и винаги има изключения
                Груйчи коя болезнена истина ми казваш?Да не би че колкото повече пари имаш си по възпитан???!!!!!!!!Или че колкото по голям е градът толкова по възпитани са хората?????!!!!!!!!!Моята логика не е такава каквато ти си разбрал а друга.Ще ти напиша пак простичко че навсякъде има и идиоти и възпитани.Нито големината на града нито на държавата имат отношение.Няма място на света без идиоти.Лошото е че в България те са модел на поведение.И по селата има идиоти има и възпитани и културни хора.Осъзнай го.Може да имаш милиони евра и да си простак и да нямаш пари и да си възпитан.Построил съм тухлен апартамент 130 квадрата заедно с още 11 човека.Познавам семействата им родата им.И твърдя че има доста идиоти.Именно те ме отвратиха да не живея там.

Коментар

• Last edited by Данни; 22.11.2012, 13:26.

Коментар

• Аз също съм с особено мнение, но в никакъв случай не бих стигнала до такива крайности, но... човекът заплаши..и реализира заканата.
                    А това с компаньонките си е проблем лятно време.

Коментар

• а за Бояна и други подобни квартали - може. Аз живея с нормален, полуцентрален столичен квартал, на парк и мога да ти кажа, че почти всички са около моето ниво - някои повече, други по-малко. А и съседите (рашъни) са си на късмет, пък и си зависи - много анематели обикновено значат проблеми, макар че и при нас имаме 3 семейства наематели и тези под нас и срещу нас са страхотни млади хора - никакви проблеми с тях, един купон не са всигнали, всеки се съобразява, а вечере толкова тихо, че чак се плаша....
                      Първоначално изпратено от Данни Разгледай мнение
                      Дипломатически квартал в София,няма да кажа кой,че тогава по-добре направо да напиша и адреса.За събиране на таксите проблеми няма,но усещането да живееш с такива идиоти не е приятно.

Коментар

• мадам Шъ, за кучетата имам особено мнение, което не много добре да изказвам тук, само ще ти кажа, че ако подобно псе скочи на детето ми (примерно), щото "ама то си играе" не само ще го просна пред входа, ами и кожата му ще закача пред вратата на собственика му. Това е единствения начин за действие с подобни "отговорни" хора
                        А наличието на пари, почти винаги означава по-добра култура, това даже комунистическия идол другаря маркс го е прозрял преди толкова години - количествените натрупвания, водят до качествени преобразувания....

Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Грую.изхождате от позицията, че наличието на пари е релевантно на добро възпитание и отговорност. Ами не е така. Да не говоря до какви изкривявания в междусъседските отношения може да се стигне, като например да застреляш кучето, което съседа ти гледа, с пистолет със заглушител и да го проснеш пред входа..така..за назидание. (това е реален пример в блок с достатъчно платежоспособни обитатели)

Коментар

• Last edited by Данни; 22.11.2012, 13:26.

Коментар

• Грую, изхождате от позицията, че наличието на пари е релевантно на добро възпитание и отговорност. Ами не е така. Да не говоря до какви изкривявания в междусъседските отношения може да се стигне, като например да застреляш кучето, което съседът ти гледа, с пистолет със заглушител и да го проснеш пред входа..така..за назидание. (това е реален пример в блок с достатъчно платежоспособни обитатели)
                            Last edited by val/she; 20.03.2012, 15:02.

Коментар

• Last edited by Данни; 22.11.2012, 13:27.

Коментар

• това в софия или по морето?
                                Първоначално изпратено от Данни Разгледай мнение
                                Изобщо не мога да се съглася с това.Живея в нов блок ( сграда на годината ) .Истината е 20 % нормални ( собствениците на земята са в този % ) 80 % пълни идиоти ( застрахователи,пълни селяци,руснаци и т.н.),но всички откровенни пияници.

Коментар

Working...
                                X