IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лордов уникален си с незнанието си.А тоя лаф когенерация изобщо не ти е ясно за какви далавери става въпрос.Не бери грижа за моите коли.Казвал съм ти много пъти че имотите ти движими и недвижими нямат колкото една сеялка.Само в болната ти глава имат някаква стойност.Като си ербап изкарай ги на пазара за да отрезнееш по рано

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Доста смешно звучи
      Всеки ден минавам пеш през комплекс "Редута ин" който скоро се върза с топлофикация. Ми не видях никой да е изпукал и никой да не кара кола за под 30 000лв.
      Истината е, че новодомците ще се избият кой по-бързо да се включи към мрежата на топлофикация, а едни мои съседи в нов блок които са на климатици тази зима реваха доста горко.
      Мале, Лорде, и ти ли си се набутал в Редута Ин - е, сега разбирам терзанията ти. Да не си в прословутия 3-ти блок, че тогава наистина си за съжаление. А тец знаеш ли га шъ им пущат баш там - точно нивгаш, щото строителя си е оставил ръчичките и нямат станция А че парното е един от най-добрите варианти е безспорен факт, но климите са в пъти по-евтини като консумация (е, по-скъпи са като начална инвестиция), а и лятото дават хлад, плюс че нямаш ежедневните разправии с вмирисаните съседи по панеляците, където ти би трябвало също да имаш опит, нали????

А когенерацията е уникална простотия, но това си е легално ограбване на тези, киоито не ползват тец, за да могат пък тези, дето го позлват, да не го плащат - хората с парно (в голямата си част) са по-мангали и от циганите....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Лордов в Редута е пълно с клошари а колите са до 5000 лева.Стига с тая пещерска щото е пълно менте.А за чилийската червена вода нямам думи.Ако искаш може да ти пратя сланина за мезе с чесън и червен пипер.
        Знам, че на село набивате само сланина, за чилийски води, пещерски и евтини коли няма какво да коментирам. Отдавам го като плод на болната ти селска фантазия
        Иначе по-скоро очаквах да кажеш нещо за линковете които съм дал по-долу, щото нали се бараш и енергетик, може на младини дае имало и някоя турбина у ваше село.

Коментар

• Лордов в Редута е пълно с клошари а колите са до 5000 лева.Стига с тая пещерска щото е пълно менте.А за чилийската червена вода нямам думи.Ако искаш може да ти пратя сланина за мезе с чесън и червен пипер.

Коментар

• Колата ли е критерйй.Топлофикация за 50 кв 300лв.В Лондон.....400кв 100 лири.Закакво да говорим....нямам думи.
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
              Обяснението е много просто - за включване към Топлофикация ти искат някаква смешна такса, а за изграждане на самостоятелно отопление, било то на газ или с климатици и бойлер, трябва да кихнеш още няколко хилядарки. И понеже новодомците в общия случай са изпукали всичките спестявания на родата за първоначалната вноска и са се набълбукали с ипотечен кредит на границата на възможностите си, просто няма как да отделят още пари за качествена отоплителна система и скачат в капана на Топлофикация
              Доста смешно звучи
              Всеки ден минавам пеш през комплекс "Редута ин" който скоро се върза с топлофикация. Ми не видях никой да е изпукал и никой да не кара кола за под 30 000лв.
              Истината е, че новодомците ще се избият кой по-бързо да се включи към мрежата на топлофикация, а едни мои съседи в нов блок които са на климатици тази зима реваха доста горко.
              Още по осезаема ще стане разликата с все по-.скъпия с 13% ток и новите системи за когенерация на топлофикация, които ще поевтинеят още парното.
              http://sofia.dir.bg/news.php?id=11092045
              Това е истината! А тия дето ги е страх да не се минат /да си купят жилище и да заживеят нормално най-сетне/ ще има да си броят жълтите стотинки от лихвички в селските кочини с външни тоалетни, ще греят вода в коритото, ще режат дърва, ще ринат въглища с почернели от кюмура ръце и лица, ще стават в 5 сутрин да палят камината или кюмбето посиняли от студ и оскотели като тяхните прадеди, ще броят сутрин в банята 8-12 четки за зъби и ще пишат по форумите с изкривени от злоба лица срещу новодомците-гражданя, които отдавна са постигнали качество на живот и хич не ги брига за първите, които не искат или могат да си го позволят и затова плюят по колективните сгради.
              ВИЖ БЪДЕЩЕТО!
              http://www.focus-news.net/?id=n1641632
              Last edited by LANDLORD 31; 02.07.2012, 13:21.

Коментар

А факта, че Топлофикация- София всяка година връзва по нови 200 нови блока за абонати как ще обясниш, ако вида на отоплението не е атрактивно?!
                Обяснението е много просто - за включване към Топлофикация ти искат някаква смешна такса, а за изграждане на самостоятелно отопление, било то на газ или с климатици и бойлер, трябва да кихнеш още няколко хилядарки. И понеже новодомците в общия случай са изпукали всичките спестявания на родата за първоначалната вноска и са се набълбукали с ипотечен кредит на границата на възможностите си, просто няма как да отделят още пари за качествена отоплителна система и скачат в капана на Топлофикация
                Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                  Сега се сетих, че си търсеше кемпер за да смениш панелката. Паметта ми е започнала да изневерява. Ако не си завършил Симеоново значи си ниш полицейски каър и кемпера е за теб, но с топлофикация ще имаш проблем, че не е недвижим имот , а движим.
                  Само веселушко кръстил се с 4 цифри от миналия век, може да направи такива съждения!
                  Кемпера е разновидност на ВИ не на градски имот, който не си виждал като селянин.
                  Нито съм завършил симеоново, нито съм нисш полицейски кадър, обаче много вероятно е ти да имаш няколко гънки само
                  Last edited by LANDLORD 31; 02.07.2012, 11:45.

Коментар

• Сега се сетих, че си търсеше кемпер за да смениш панелката. Паметта ми е започнала да изневерява. Ако не си завършил Симеоново значи си ниш полицейски каър и кемпера е за теб, но с топлофикация ще имаш проблем, че не е недвижим имот , а движим.

Коментар

Имах предвид да краднеш фургон с пари (в Симеоново нали така са ви учили да докарвате някой лев отгоре). Съжалявам, но не се сетих , че ще имаш желание да живееш в него.
                      Няма да го разбера този свят и до смърта си......
                      Да открадне фургон с пари може да помисли само сиромахче-охранителче като Вальо.
                      Аз съм друга бира, не бих си и помислил да съм охранителче на заплатка като тебе.
                      Комплексите и бедността личат, въпреки умелите опити за прикриването им с фалшиви изхвърляния за пасивни къщи, слагане на 2 нули зад сумата която си готов да вложиш за ремонт и прочее.
                      Валюви работи.
                      И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА КАЖА ЗА РАЗНИ ВЕСЕЛЯЦИ- НЕ СЪМ ЗАВЪРШИЛ СИМЕОНОВО БЕ КЛОУНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
                      Аз съм свободен човек като Жорж Ганчев! Не провинциален инвестор с претенции!
                      Last edited by LANDLORD 31; 02.07.2012, 08:06.

Коментар

За твоята още по-малко. Живей си във фургона сам, но мен не ме замесвай с твоята сиромашка същност
                        Имах предвид да краднеш фургон с пари (в Симеоново нали така са ви учили да докарвате някой лев отгоре). Съжалявам, но не се сетих , че ще имаш желание да живееш в него.
                        Няма да го разбера този свят и до смърта си......
                        Last edited by valio1900; 01.07.2012, 22:18.

Коментар

Това понятие пасивна сграда не е за твоята главица. Там топлофикация няма и не може да има. Виж там дали не са останали фургони с пари за охраняване, че иначе все панелката ще гледаш.
                          За твоята още по-малко. Живей си във фургона сам, но мен не ме замесвай с твоята сиромашка същност

Коментар

Е, това вече няма как да подмина. Пълен смях! Да казваш, че не разбирам от пари за строителство, като няма ден да не купя строителен материал!?!
                            Тези приказки за пасивните къщи на село са една утопия и мираж за повечето селски бекове. Такива много рядко могат да се видят и изпълнени в съвършенни пропорции.Има ги нерядко във Великобритания, но да не забравяме, че там процента на селяндурите е доста малък!
                            Това понятие пасивна сграда не е за твоята главица. Там топлофикация няма и не може да има. Виж там дали не са останали фургони с пари за охраняване, че иначе все панелката ще гледаш.

Коментар

• Чудесна новина от НОИ, която несъмнено показва увеличение на "потенциалните купувачи" на жилища:
                              1)
                              - в края на 1989г. броят на пенсионерите в България беше 2,209,019 души
                              2)
                              - в края на юни 2012г. броят на пенсионерите в България беше 2,218,608 души
                              Тоест за 22 години и 6 месеца са се повишили с над 9 хиляди души.

http://www.noi.bg/aboutbg/st/statistic/153-index2011

Коментар

Не ти ли омръзна все това да повтаряш. Нямаш си понятие от цени за строителство, а тръгнал недвижими имоти да коментира. Когато направиш пасивна сграда 800кв.м и я обзаведеш ще те питам 400 бона много ли са или малко. Но това в този живот няма да ти се случи така, че продължавай да биеш тъпъна за бутката от 10кв.м, която гордо си нарекъл магазин.
                                Е, това вече няма как да подмина. Пълен смях! Да казваш, че не разбирам от пари за строителство, като няма ден да не купя строителен материал!?!
                                Тези приказки за пасивните къщи на село са една утопия и мираж за повечето селски бекове. Такива много рядко могат да се видят и изпълнени в съвършенни пропорции.Има ги нерядко във Великобритания, но да не забравяме, че там процента на селяндурите е доста малък!

Коментар

Working...
                                X