Първоначално изпратено от mirandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНе тя бе балък, аз спя в многото легла, щото ремонтирам и отдавам навсякъде в 7-те ми имота. Чувствам се като тигъра на седемте морета!
Радвам се , че все пак си взел мерки за да не те изгони твоята, дори да купиш селска къща с външна тоалетна.
Ай лека, че оспамихме темата....
Иначе...по темата....във Филибето вече могат да се пазаруват имотки, дето през 2008 им искаха по 1000 евро квадрата, а сега са на по 480 еврака...
Сигурно и още ще паднат, ама на мен повече не ми се чака...та се набутах днеска....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеЯ опитай отново, щото нещо не разбрах в кой ден, в кое легло спи жена ти....
То верно, че всички жени са курви,ама тая твоята требе е пълна отличничка, щом в толкова къщи и спални успява да преспи....
Ама ся и разбирам, що винаги имаш наематели и защо са толкова щастливи...то с такава жена.....отличничка....
А мен не ме мисли, днес капарирах едно имотче, та жената няма как да ме остави...
И не е панелен кимизарник, в краен квартал....това само за протокола....
Радвам се , че все пак си взел мерки за да не те изгони твоята, дори да купиш селска къща с външна тоалетна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеХхааааааахааааааааааааахааааааааааааааааааааахахах ххаххахахахаххахаххахах
Ти не беше ли провинциалния наемател? ха, ха ха ха , жена ми не спи на тераса, а в спалня от общо 2 спални в един от 3-те ми апартамента и трите ми къщи. Кажи лузъре има ли дье да спинка ? Твойта женска няма де да спи, та ако искаш я прати при мен, щото да ми стана 2. И без това ще те изгони скоро, щото и е писнало да живее по квартири
На мен толкова ми идва нанагорно от имотите, че се чудя дали да не си направя един график в коя къща кога да спя, щото сутрин и аз си се изненадвам. Сега едната я стягам за наемателчета. В момента дохода ми е -400 само заради дето се мотая, а има хора за тез пари убиват и разчленяват. Това са гладните пловдивски бекове. Да не се числиш между тях?
То верно, че всички жени са курви,ама тая твоята требе е пълна отличничка, щом в толкова къщи и спални успява да преспи....
Ама ся и разбирам, що винаги имаш наематели и защо са толкова щастливи...то с такава жена.....отличничка....
А мен не ме мисли, днес капарирах едно имотче, та жената няма как да ме остави...
И не е панелен кимизарник, в краен квартал....това само за протокола....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеХа,ха,хааааааааааааааааааа
Имал качество на живот....
Ти съвсем си изтрещял бря....
Самия ти си споделял, че месечните ти разходи варират между 1000 и 1300 лева според сезона...
Пиеш пещерска мастика и чилийско вино от 3 лева...
Замезваш със салата Цезар от марули и пилешки кожи...
Дъщеря ти спи на приобщената панелна тераса, защото стаичката твърде малка....
На това ли му викаш качествен живот, бре Лорде ????
Ти не беше ли провинциалния наемател? ха, ха ха ха , жена ми не спи на тераса, а в спалня от общо 2 спални в един от 3-те ми апартамента и трите ми къщи. Кажи лузъре има ли дье да спинка ? Твойта женска няма де да спи, та ако искаш я прати при мен, щото да ми стана 2. И без това ще те изгони скоро, щото и е писнало да живее по квартири
На мен толкова ми идва нанагорно от имотите, че се чудя дали да не си направя един график в коя къща кога да спя, щото сутрин и аз си се изненадвам. Сега едната я стягам за наемателчета. В момента дохода ми е -400 само заради дето се мотая, а има хора за тез пари убиват и разчленяват. Това са гладните пловдивски бекове. Да не се числиш между тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМале , мале, охо бохо тра ла лала. , общо взето. Ти само щуротии дрънкаш бре. Сопри се малко! Все непроверени, недоказани и неподплатени твърдения.
Както написах, не съм се набутал в "Редута ин", а всеки ден минавам през него транзит. Затова ЗНАМ, че се вързаха с топлофикация, затова ЗНАМ, какви коли карат, затова ЗНАМ, че климатика е за охлаждане , не за отопление както мислят лаици като теб, затова имам и качество на живот каквито селските бекове желаете но нямате, затова пишете само глупости и общи приказки в темата, правите се на такива каквито не сте и други подобни прийоми на типичния завистлив българин. Е добър вечер типични булгури!
Имал качество на живот....
Ти съвсем си изтрещял бря....
Самия ти си споделял, че месечните ти разходи варират между 1000 и 1300 лева според сезона...
Пиеш пещерска мастика и чилийско вино от 3 лева...
Замезваш със салата Цезар от марули и пилешки кожи...
Дъщеря ти спи на приобщената панелна тераса, защото стаичката твърде малка....
На това ли му викаш качествен живот, бре Лорде ????
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеХмммм, не съм съгласен. Както София не е България, така Европа на е София, така централното отопление в Европа не е топлофикация...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЗащото малко изкривяваш нарочно и изопачаваш нека обобщя:
НАЙ-ВИСОКОТО КАЧЕСТВО В СГРАДИТЕ Е ЦЕНТРАЛНО ОТОПЛЕНИЕ ПРЕЗ ЗИМАТА И КЛИМАТИК ПРЕЗ ЛЯТОТО
Всичко друго е ТА..Ш ..К
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕми за туй ти говорят ората тука...
В Нигерия е едно, в Мурманск е друго - не че си одил там, а старото е бил - в БГ е трето. Тука и топлото се търси и прохладата.
Май само панялата предлагат и топло през лятото и студено през зимата...
НАЙ-ВИСОКОТО КАЧЕСТВО В СГРАДИТЕ Е ЦЕНТРАЛНО ОТОПЛЕНИЕ ПРЕЗ ЗИМАТА И КЛИМАТИК ПРЕЗ ЛЯТОТО
Всичко друго е ТА..Ш ..К
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНе вярвам в Нигерия да имат централно парно за отопление, както и във Финландия за охлаждане, но да речем , че си прав. Аз говоря обаче за климатици не за центро.
А климатиците в Мурманск са изгубили авторитет. Както и тръбите на тецовете в Нигерия
В Нигерия е едно, в Мурманск е друго - не че си одил там, а старото е бил - в БГ е трето. Тука и топлото се търси и прохладата.
Май само панялата предлагат и топло през лятото и студено през зимата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАзи де съм одил по белия свет ( а вервй ми мноу сам одил ), дето има центро - то е и за топло и за студено, не е само за топло или само за студено...
А климатиците в Мурманск са изгубили авторитет. Както и тръбите на тецовете в Нигерия
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМале , мале, охо бохо тра ла лала. , общо взето. Ти само щуротии дрънкаш бре. Сопри се малко! Все непроверени, недоказани и неподплатени твърдения.
Както написах, не съм се набутал в "Редута ин", а всеки ден минавам през него транзит. Затова ЗНАМ, че се вързаха с топлофикация, затова ЗНАМ, какви коли карат, затова ЗНАМ, че климатика е за охлаждане , не за отопление както мислят лаици като теб, затова имам и качество на живот каквито селските бекове желаете но нямате, затова пишете само глупости и общи приказки в темата, правите се на такива каквито не сте и други подобни прийоми на типичния завистлив българин. Е добър вечер типични булгури!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМале, Лорде, и ти ли си се набутал в Редута Ин - е, сега разбирам терзанията ти. Да не си в прословутия 3-ти блок, че тогава наистина си за съжаление. А тец знаеш ли га шъ им пущат баш там - точно нивгаш, щото строителя си е оставил ръчичките и нямат станция А че парното е един от най-добрите варианти е безспорен факт, но климите са в пъти по-евтини като консумация (е, по-скъпи са като начална инвестиция), а и лятото дават хлад, плюс че нямаш ежедневните разправии с вмирисаните съседи по панеляците, където ти би трябвало също да имаш опит, нали????
А когенерацията е уникална простотия, но това си е легално ограбване на тези, киоито не ползват тец, за да могат пък тези, дето го позлват, да не го плащат - хората с парно (в голямата си част) са по-мангали и от циганите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПешков, с кое незнание съм уникален?За какви далавери незнам , знам, че топлото ще ми струва и даже в момента струва колкото твоите дървье, а не посинявам от студ рано сутрин преди да метна поредната порция дърва като теб, нито целият съм в сажди като миньор Имотите ми се намират в най-скъпия и голям град в БГ, в уредени откъм инфраструктура квартали, където не живеят представители на твоя етнос. Един парцел, който имам от 400м2, се равнява на 400 декара у ваше село. Така, че за какви сеялки ми говориш аз не разбирам, но имотите си ми носят достатъчен текущ доход за да не ми се наложи никога през живота си да посея и едно зрънце. Защо ще ги продавам тогава. Особено на такива като тебе, дето си мислят, че нямат стойност. Задава се нов цикъл на Кондратиев, ама как да ти го обясня с по-прости думи по селски, подскажи?
Време е за жътва..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛордов уникален си с незнанието си.А тоя лаф когенерация изобщо не ти е ясно за какви далавери става въпрос.Не бери грижа за моите коли.Казвал съм ти много пъти че имотите ти движими и недвижими нямат колкото една сеялка.Само в болната ти глава имат някаква стойност.Като си ербап изкарай ги на пазара за да отрезнееш по рано
Коментар
Коментар