Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЛордов казах ти вече.Изкарай си имотите на пазара да видим колко ще ти дадат.Другото са бръмбари в главата ти.И внимавай с вноската в Пощенска банка щото наистина ще ти нося сланина и истинско вино.
Вино и аз си произвеждам в градски условия. Миналата година с тъста такова червено извъртяхме от хамбургски мискет, че ум да ти зайде. А чилийското си е много прилично, сега гледам токайско бяло продават пак за 5 кинта бутилчето, ама не знам и то ли е вода, само щото е купешко
Пощенска скоро може да отиде до небитието още преди да съм договорил намаляване на срока с още 2 години.Last edited by LANDLORD 31; 03.07.2012, 22:01.
Коментар
-
Crux
Централното парно няма как да не е скъпо , загубите на топлина са много по големи отколкото парното ако е локално и на природен газ , а то и централното е на газ. Монополиста може да намери схема да го направи по евтино , но впоследствие ще им го изкара през носа на зависимите си клиенти.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеВ интерес на истината при новите кооперации с ТЕЦ, където всеки апартамент има собствен централен топломер на входа, кражбите са доста по-трудни и сметките за топло не са много високи. Но в дъртите панеляци, натъпкани с всякаква мизерна паплач, положението е трагично.
Иначе няма по-хубаво от това да имаш ТЕЦ... Ако съседите са читави нямаш проблеми , а и сметките не са високи. А това, че отоплението на ток е по-евтино е някаква масова заблуда... Не знам защо и от къде е тръгнала. Единственото предимство на отоплението с ток е, че ако не искаш да се топлиш просто не пускаш ел. радиатора... Докато с ТЕЦ все си плащаш... Аз радиаторите винаги ги държа почти на максимум и ми е по-евтино с ТЕЦ отколкото с ток....Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПешков, с кое незнание съм уникален?За какви далавери незнам , знам, че топлото ще ми струва и даже в момента струва колкото твоите дървье, а не посинявам от студ рано сутрин преди да метна поредната порция дърва като теб, нито целият съм в сажди като миньор Имотите ми се намират в най-скъпия и голям град в БГ, в уредени откъм инфраструктура квартали, където не живеят представители на твоя етнос. Един парцел, който имам от 400м2, се равнява на 400 декара у ваше село. Така, че за какви сеялки ми говориш аз не разбирам, но имотите си ми носят достатъчен текущ доход за да не ми се наложи никога през живота си да посея и едно зрънце. Защо ще ги продавам тогава. Особено на такива като тебе, дето си мислят, че нямат стойност. Задава се нов цикъл на Кондратиев, ама как да ти го обясня с по-прости думи по селски, подскажи?
Коментар
-
В интерес на истината при новите кооперации с ТЕЦ, където всеки апартамент има собствен централен топломер на входа, кражбите са доста по-трудни и сметките за топло не са много високи. Но в дъртите панеляци, натъпкани с всякаква мизерна паплач, положението е трагично.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Централното парно генерира топлинни и финасови съответно загуби , няма какво да се когенерира от топлинна централа. Ел.централите са с възможност да се използва топлината която се отделя при производството на ток , но при производство на топлина няма нищо за когенериране , що за измама е това нямам идея.Безсмислено е да се пренася топлина , защото топлинните загуби по тръбопроводите са много сериозни ..а да се произвежда топлината с изгаряне на синьо гориво и да се пренася си е загуба. Много по добре е да се пренася метана и на място да се изгаря и превръща в топлина. Как ще стане това с възраждането на топлофикациите , защото били много удачни за отопление нямам идея , явно за София може но това си е игра с цените и някой да плаща вместо друг , за да оцеляват монополчетата.
Вероятността никой в бъдеще да не ползва ток от централи и да не се топли от монополни структури е много голяма и накрая този цирк очевидно трябва да се уреди по този начин и да приключи.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеМисля, че го бъркаш с mArandi, а и на кого и какво всъщност доказваш толкова бурно
Хората са го казали: който е прост - диверсифицира!
Относно диверсификацията си прав, но не разбрах към мен ли беше това който е прост.
Аз не съм диверсифицирал и инвестициите ми в НИ се изплащат много добре до момента.
Когато започне двуцифрена инфлация , ще се почувства още по-добре факта , че парите нямат стойност и който факт много люде удобно забравиха заривайки си главата в пясъка.
Коментар
-
mirandi
Няма да паднат повече цените , според мен още 6 месеца пазара ще е в летаргия. Тези пари от фонда за спасяване на южните , ще им стигнат за 5 месеца а не вярвам да наверят още донори за фонда..това че ще го пълнят от някакъв данък са фантазии.Ще ударят едновременно и двата фактора - изчерпване на ситуацията с кризата с дълговете в Европа , чувала с хитринките ще се окаже празен и само ЕЦБ да я направят кредитор от последна инстанция , ще им остане като вариант. Другия удар ще дойде от война с Иран и стоп на доставките на петрол , рязък скок на цената му и еврото няма да я следва както досега нагоре , а надолу - то ще пада , петрола ще поскъпва.Трети удар се заформя - Китай от зор , да си освободи юана , те вече усещат че износа на дрънкулки отива на зле и за да не падат ще се ориентират към износ на пари.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЩом така бурно реагираш, значи гаранция са ти паднали комисионните! За широката публика да съобщя, че си брокер на недвижими имоти и през свободното време недоказал се и провален финансист.
Хората са го казали: който е прост - диверсифицира!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеАбе профан....!!!
ИНТЕРЕСНО Е КАКВИ ПАРИ ИЗКАРВАШ ОТ ДРУГИЯ БИЗНЕС КАТО Н. Радев те изобличи, че не можеш да смяташ елементарна формула за лихвите!Last edited by LANDLORD 31; 03.07.2012, 09:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеАбе профан....не разчитам на комисионни от близо 5 години!!!!
Имам си и друг бизнес, ако си забравил....
Хайде марш при Ева, докато не е избагала в леглото на някой от наемателите ти!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеГоркия, значи са ти паднали комисионните!
Имам си и друг бизнес, ако си забравил....
Хайде марш при Ева, докато не е избагала в леглото на някой от наемателите ти!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе си се набутал.. Пловдив е доста подценен от 12 г., а в сравнение със София е доста по-удобен град, стига човек да има кинти.
За момента кинтите не са проблем, ипотеката за 10 годинки ще ми е около 20% от месечните ми доходи и малко над наема, който плащам в момента, та....да сме живи и здрави, останалото все ще се нареди....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеАбе ти що не вкараш още две мастики, та като тигър на 9 морета да се почустваш....
Ай лека, че оспамихме темата....
Иначе...по темата....във Филибето вече могат да се пазаруват имотки, дето през 2008 им искаха по 1000 евро квадрата, а сега са на по 480 еврака...
Сигурно и още ще паднат, ама на мен повече не ми се чака...та се набутах днеска....
Коментар
Коментар