IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    .Ще спя като къпан, тенкс
    Знаех си че като , а не къпан наистина. Под мостовете където вечно проспивате момента няма монтирани мокри помещения Най-голямия враг на такива като теб е времето. Времето цъка неумолимо и изтича като пясък между пръстите. В това време хората рискували да купят са осигурили дом и семейство, а останалите става просто едни злозбни дърти ергени или разведени старчета, които няма кой да намери и приюти по улиците като ги хване склерозата от забравата къде живеят като са сменили многобройни квартири. Прочети за старческата деменция и смяната на квартири и ще ти светне червената лампичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Виж ся Маслен, аз си служа с факти за разлика от такива шамани като тебе.
      1.Лихвите падат. От есента с 1%-
      http://paper.standartnews.com/bg/art...article=415647
      2. Имотите в област Столична и област Перник са в растеж през първото тримесечие според НСИ /не според наблюдения на разни шамани като 1900, маслен нос, маринчо и група роми/
      3Според Гари Елдрид /голям капацитет в НИ/, който аз чета в оригинал, а ти никога не си го чувал всяко падане на лихвата по ипотеки с 1% води до 25% покачване на сделките и 12% покачване на цените на годишна база. Разбирам, че това за теб е висш пилотаж и доста неразбираема материя за която ти понеже сричаш ще ти отнеме половин век за да я вденеш.
      4.Влога се доказа, че е инвестиция за некадърници и неудачници или за мизерни наемателчета, понеже за пореден път влогарите ще реват горко като инфлацията стане двуцифрена на годишна база, а влога се обезцени допълнително от смъкнатата лихва.
      Заключение:- актива имот става сигурен пристан за вложените средства, а дарението за банките наречено влог са просто един обезценяващ се дребен актив /дребен защото средния влогар е с под 5000лв. на влог!!!/
      Хи хи хи,
      знаех си че седиш и се услушваш тука
      Та от всичко, което си изброил не може се пребори с желанието на продавачите да се оттърват от панелята на 300 еврака.
      Това е, просто и ясно...
      Много се смея, когато кажа на някой балък как цените падат, а той се наежи и почне да реве как влогът бил за некадърници...Ще спя като къпан, тенкс

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Ей, Лорде,

що тъй панелята вървят вече за по 300-400 евра, а епк-то за по 500 и то в "топ" кварталите?

Малий, те цените толкова паднали бре...
        Де са джоанка и другите имотни босове бре - ако чуят какви са цените сигурно удар ще получат. Най-ме кефи Афтъра Дарка - най-върлия ъпър, сигурно гледа в една точка и си цъка ли цъка...
        Виж ся Маслен, аз си служа с факти за разлика от такива шамани като тебе.
        1.Лихвите падат. От есента с 1%-
        http://paper.standartnews.com/bg/art...article=415647
        2. Имотите в област Столична и област Перник са в растеж през първото тримесечие според НСИ /не според наблюдения на разни шамани като 1900, маслен нос, маринчо и група роми/
        3Според Гари Елдрид /голям капацитет в НИ/, който аз чета в оригинал, а ти никога не си го чувал всяко падане на лихвата по ипотеки с 1% води до 25% покачване на сделките и 12% покачване на цените на годишна база. Разбирам, че това за теб е висш пилотаж и доста неразбираема материя за която ти понеже сричаш ще ти отнеме половин век за да я вденеш.
        4.Влога се доказа, че е инвестиция за некадърници и неудачници или за мизерни наемателчета, понеже за пореден път влогарите ще реват горко като инфлацията стане двуцифрена на годишна база, а влога се обезцени допълнително от смъкнатата лихва.
        Заключение:- актива имот става сигурен пристан за вложените средства, а дарението за банките наречено влог са просто един обезценяващ се дребен актив /дребен защото средния влогар е с под 5000лв. на влог!!!/

Коментар

• Ей, Лорде,

що тъй панелята вървят вече за по 300-400 евра, а епк-то за по 500 и то в "топ" кварталите?

Малий, те цените толкова паднали бре...
          Де са джоанка и другите имотни босове бре - ако чуят какви са цените сигурно удар ще получат. Най-ме кефи Афтъра Дарка - най-върлия ъпър, сигурно гледа в една точка и си цъка ли цъка...

Коментар

• Малиййййй,

то до НДК цените паднали до 714 еврака, и то ново.

http://www.topimot.com/index.php?go=showad&id=307125

Де са онези цени от по 2500 еврака до НДК-то?

Вярно, че последната година малко по-малко съм в нещата, ама какво да се чудя, щом и до Спортната зала във Варна (според мен най-скъпия район) цените са паднали до 500 евра, както показах на Въсил от Варна. И това не е измислица, а реално, видяно, пипнато...
            Та ще падат ли още цените?

Ъмммм - да, определено още ще си падат - моята твърда прогноза е поне 30% за 2-3 години. Ако го има еврото де...

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
              А аз предлагам на наемодателите да не им се дават социални помощи (защото повечето чакат на такива) докато имат имот различен от първи.
              Я па тоя

Как си представяш баба ти на село с една схлупена къщурка и 2 ниви от по декар, с 100 лева годишна рента

Коментар

Ето защо смятам, че кандидат наемателите трябва да се водят на отчет в психодиспансеран, полицията и НАП.
                А аз предлагам на наемодателите да не им се дават социални помощи (защото повечето чакат на такива) докато имат имот различен от първи.

Коментар

То бива гладни наематели, бива ама да затриеш три човешки живота
                  Ето защо смятам, че кандидат наемателите трябва да се водят на отчет в психодиспансеран, полицията и НАП.
                  Сигурно си е казвал на предсмъртния одър "МИЗЕРЕН НАЕМАТЕЛ СЪМ, ТАКА И НЕ МОЖАХ ДА СЪЗДАМ НОРМАЛЕН ЖИВОТ И СЕМЕЙСТВО, НЕУДАЧНИК СЪМ И НЕ МОЖАХ ДА СИ КУПЯ ЖИЛИЩЕ, ДАЙ ПОНЕ ДА ЗАТРИЯ ТРИМА ОТ ДРУГИТЕ!

Това звучи познато, като някой от твоите мургави наематели

Коментар

• То бива гладни наематели, бива ама да затриеш три човешки живота
                    Сигурно си е казвал на предсмъртния одър "МИЗЕРЕН НАЕМАТЕЛ СЪМ, ТАКА И НЕ МОЖАХ ДА СЪЗДАМ НОРМАЛЕН ЖИВОТ И СЕМЕЙСТВО, НЕУДАЧНИК СЪМ И НЕ МОЖАХ ДА СИ КУПЯ ЖИЛИЩЕ, ДАЙ ПОНЕ ДА ЗАТРИЯ ТРИМА ОТ ДРУГИТЕ!

Last edited by LANDLORD 31; 05.07.2012, 17:58.

Коментар

Вие от тема за цени на имотите я превърнахте в цени на вината
                      Я да ви върна малко в мача:
                      http://www.sofia.imotibg.com/news/view_news/38/59529
                      Вече не е въпроса дали ще поскъпват имотите , а с колко?
                      Хи хи хи,

на теб в главата само мушморони

Я виж к'во става в Германия с Ландлордовете:

Кървава драма със заложници се разигра в Германия (ОБНОВЕНА)

Убити са съдия-изпълнител, ключар, собственикът на апартамента и жената, която трябвало да се нанесе в него след изгонването на неизрядния наемател.

Мале, мале, цял куп съзвездия...

Новината е от нова тв, за да не крада интелектуална собственост:
                      http://novatv.bg/news/view/2012/07/0...НОВЕНА/

Коментар

• вино или имоти

Вие от тема за цени на имотите я превърнахте в цени на вината
                        Я да ви върна малко в мача:
                        http://www.sofia.imotibg.com/news/view_news/38/59529
                        Вече не е въпроса дали ще поскъпват имотите , а с колко?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          В бутилочка за 15 кинта българско винце може на 100% да се намери
                          Верно е.
                          Моето домашно винце ми излезе 2.50 кинта бутилката, не включвам труда,
                          оборудването и бутилките. От което съдя че истинско вино, с акциз, ддс, печалба
                          за производителя и търговците не може да е по-евтино от 8-10 лева на магазина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                            Tуй го знаем, ама въпроса е във бутилката за 15 лв, колко е виното. Ако имаш някакво инфо може да драснеш в едноименната тема
                            Ако е българско и струва над 10 лева, има доста голяма вероятност да е от грозде. За чуждите не знам. Само ще ти кажа, че един познат, който е женен за италианка и от 10 години живее в Милано, наскоро си беше в София и ни покани на италиански ресторант. Поръча от винената листа бутилка бяло вино за 40 лева и като го донесоха за дегустация, започна да се хили. "Това вино", вика, "в супермаркета до нас в Милано струва 2 (ДВЕ!) Евро". И го върна. Та затуй избягвам да пия вносни вина. Пък и аз съм си бираджия и вино/твърд алкохол пия много, много рядко - по някое малко узо вечер през лятото и туйто.
                            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                              Tуй го знаем, ама въпроса е във бутилката за 15 лв, колко е виното. Ако имаш някакво инфо може да драснеш в едноименната тема
                              В бутилочка за 15 кинта българско винце може на 100% да се намери

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                                Във вино за 5 лева бутилката, особено пък ако е купешко и то внос, няма нито грам грозде. Ма ти си го пий, де - щом те кефи....

Коментар

Working...
                                X