Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Има противоречие в това което пишеш. Първо казваш, че покупката на имот винаги е инвестиция, а пък после,че ако се купи сега ще съм на загуба после. Въпроса е кога е това после, след 2, 5, 10, 20 години
С география винаги съм се занимавал, занимавам се и сега, щото помагам на жена ми с контролните. Само не мога да се справя с географията на английски много добре. Тя там си се занимава, щото е и филолог.
С имоти активно се занимавам от 2002-ра. Тогава направих удара на живота си.
От тогава и не престанах да се интересувам от имоти, да купувам литература за недвижимостите, да не пропускам статия за тях. Може да се каже, че това ми е трето непризнато висше.
Пасивния доход който ми носят ме направи техен доживотен фен. Днес довърших една стая с обзавеждане с всичко. Просто е готова за живеене. Чукнах за инфо колко струва една стая във всички квартали наоколо около моя. Такива с по-добър статус и такива с малко по-лош. Средно една стая струва Е80 на месец.
Тоест днес довърших работа която ми качва дохода средно с около 160лв. месечно, ако реша да я отдам сега. Но аз няма да я отдам, до нея почвам ремонт на друга стая и евентуални наематели само биха ми пречили. Най-ми е кеф като мога да си позволя да се лишавам от доход. Тогава се чувствам най-голям баровец.
Коментар