Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДоходите ще скочат много бързо и наемите след тях.Цените на имотите няма да могат да скочат бързо.
точно това казвам - значи имотите ще паднат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЩе ти разкажа и осветля, винаги съм помагал на бедните.......
Една стая до преди кризата вървеше около 100лв. По време на кризата не знам какво е ставало щото не съм отдавал стаи. Днес довърших една стая с обзавеждане - готова за живот. Направих справка в голямите сайтове за средна цена- Е80
Мислех, че в кризата наемите са намалели , а пък се оказа, че са се увеличили!!!
Така, че за RE само не ми говори, щото си напълно бос. Що ми се струва че ю ар хънгри?
Бъх, стая под наем...ти нормален ли си ве...сигурно само манговци са ти клиенти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеИес, аи ъндерстанд ю, ама ти не разбираш, че при каквато и да е инфлация наемодателите са тези, които са най-губещи - няма да ти обяснявам защо.
Мен ми е интересно ти защо си мислиш, че ще спечелиш нещо, за втори път те питам - не отговаряш - това значи, че само си плямпаш...
Една стая до преди кризата вървеше около 100лв. По време на кризата не знам какво е ставало щото не съм отдавал стаи. Днес довърших една стая с обзавеждане - готова за живот. Направих справка в голямите сайтове за средна цена- Е80
Мислех, че в кризата наемите са намалели , а пък се оказа, че са се увеличили!!!
Така, че за RE само не ми говори, щото си напълно бос. Що ми се струва че ю ар хънгри?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе ще има хиперинфлация , парите ще се обезценят 100 пъти , в противен случай няма да могат да жънат това което посяха в Азия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВеселко, както казах, няма да има хиперинфлация а само двуцифрена. Достатъчна за да вдигне цените на всички истински активи имотите, и да насере всички мизерни пасиви - влоговете. Ду ю ъндерстенд ми?
Мен ми е интересно ти защо си мислиш, че ще спечелиш нещо, за втори път те питам - не отговаряш - това значи, че само си плямпаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеХа ха ха,
бре Лорде, я ни кажи какво ще спечелиш, ако петролът стане 500$, еврото 0,2$, наема ти стане 200 000 лева, ама хлябът ти е 50 000 лева? Демек наемът ти, който го вземаш е 4 хляба за 1 месец - сеир голяяяяямммм
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМани ги последните защитници на запазващи се или намаляващи цени. Те ще търсят много кладенци за да докажат че меко казано смешната им "инвестиция влог" има някакъв смисъл. Егати балъците на куб
бре Лорде, я ни кажи какво ще спечелиш, ако петролът стане 500$, еврото 0,2$, наема ти стане 200 000 лева, ама хлябът ти е 50 000 лева? Демек наемът ти, който го вземаш е 4 хляба за 1 месец - сеир голяяяяямммм
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВъобще не е детски и наивно , в момента се обезпечава еврото и то с имоти. Разправяй ми че има с какво друго , ще последва удар по петрола и той трябва да стане доста скъп преди това и ще стане.В съвременния Свят парите ще се обезпечават с имоти , това е новия стандарт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВъобще не е детски и наивно , в момента се обезпечава еврото и то с имоти. Разправяй ми че има с какво друго , ще последва удар по петрола и той трябва да стане доста скъп преди това и ще стане.В съвременния Свят парите ще се обезпечават с имоти , това е новия стандарт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНяма балониране ..ако ти си банкер и се занимаваш с финанси при напечатването - емитирането на нови пари , какво друго би сторил освен да вложиш парите в нещо от което винаги , ще имат нужда хората и което не може да се мултиплицира във фабрика. Обаче няма как да тръгнеш да купуваш къщи , оказва се че те са това което е най сигурно, строят се на ръка и не са фабрично производство , трудоемко е независимо колко са усъвършенствани технологиите. Просто раздаваш пари в заем и прибираш къщите , бутваш им едни за много години договори и на 3 - тата година почваш да ги притискаш. Така с чужди ръце и крака си вкарваш парите в нещо което в дългосрочен план е сигурно , докато една нова валута за да се стабилизира трябва да има зад гърба си банка , която да може да изтегля напечатани пари от пазара без да блокира икономиката , а не както изтеглят евро сега посредством бондове и блокират икономиките , защото не могат да го дозират.На банкерите им е ясно това и то още в момента в който се започва с надуването на балона и те знаят добре че ще се стигне до този момент в който сме днес. Ясно им е също какво ще се случи в бъдеще.Хиперинфлационната обезценка на еврото е заложена , още в момента на емитирането му за първи път.САЩ също ще си обезценят долара , те инвестираха толкова много хартийки в Азия и там са собственици на инвестициите , а от хартийките са се оттървали. Всичко това е тяхно , само трябва да съобщят по подходящ начин на собствениците на хартийките добрата новина.Имотите не били ценни ????
Супере, много ми е смешно понякога като почнеш да обясняваш по някакъв детско-наивно аргументиран начин. Нещата не са толкова прости и плитки както се мъчиш да ги изкараш. Това за 500$ барел и обезценката на еврото ги пееш от 3 години, ако не и от повече.
Проблемът в световната икономика не е че петролът бил свършвал, а че от цената на горивото, което си купуваш от бензиностанцията над 50% са акцизи и данъци, които нямат нищо общо с пазарната икономика. Демек пазарната икономика отдавна не съществува. А и като се замислиш, че 50% от парите ти за гориво отиват да храниш държавни хрантутници...
Коментар
Коментар