If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бота до 2022-ра твърдеше че цените от 2017-та падали и той бил на далавера - Как точно да реагираш на това ???
Берти обяви БАЛОН 2017-та и явно сбърка главоломно, но това не му пречи да продължи да се изживява на пророк - Как точно трябва да реагираш на ова???
Кавръка вижда срив на всеки 2 месеца - Как точно да реагираш на това ???
Лаконика продал преди 15 месеца и твърди че има СРИВ - Как точно да реагираш на това ???
Бай Ганъо пак в чуждата паничка гледа
А що не им каза,че ТИ на 18лв твърдеше уверено,че Алтерко влиза под водата и да чакаме ново дъно ,а той взе ,че ми напълни гушата над 50% от тогава
Защо не каза,че ТИ фалира няколко акуната опитвайки да шортваш УК100 на върха
Нямаш ли срам да казваш кой какво бил,като ти си пълен аматъор !
точно така - котура им е вечно техен. Е това вечно е 2039г (дано са живи до тогаз и да си смятат виртуални печалби).
И не че тогава ще могат да го продадат - тогава котура ще се самосрути
Трайчо ето го и следващият пример - Продал е имот в София който е отдавал под наем и е купил имот в Солун който вече над 5г не може да отдава и говори за котури
Ето за това ниво на инвеститори става въпрос и после се чудиш защо ги иронизираме
Аз друго не мога да разбера, уж всичките повишители се кълнат, че никога няма да продават имот и даже ще се радват ако цените паднат за да купят още и още имоти, но като си кажеш мнението за цените и почват първо с ироничните подмятания, после с обиди и накрая със заплахи...
Кой е тоя дето ги твърди тези работи??? Ето аз мислех да продавам
Сега ми кажи относно цените и реакцията на хората които визираш
Бота до 2022-ра твърдеше че цените от 2017-та падали и той бил на далавера - Как точно да реагираш на това ???
Берти обяви БАЛОН 2017-та и явно сбърка главоломно, но това не му пречи да продължи да се изживява на пророк - Как точно трябва да реагираш на това???
Кавръка вижда срив на всеки 2 месеца - Как точно да реагираш на това ???
Лаконика продал преди 15 месеца и твърди че има СРИВ - Как точно да реагираш на това ???
Погледни безпристрастно и ще видиш че си има причина да се използват въпросните иронични подмятания
Относно грубият език съотношението е поне 1 към 10 - и почти винаги е провокирано от понижителите щото толкова си им е нивото
Не е проблем да смяташ че имотите са надценени и аз го мисля но да им подържаваш не е повод за гордост
Много си нервен бе, Адроле! Уж всичко върви по план, а постваш само измислени факти и обиди. Държа да те успокоя, че средствата от моята продажба са непокътнати и дори увеличени. На световното по футбол бях с печалбата от тях, ако чаках само на наемите от продадените имоти, нямаше да мога да посетя Катар! Доволен съм, че ги продадох през 2022, защото сега нямаше да мога да продам!
Успокой малко топката, че ще се поболееш от толкова злоба и нерви...с излияния във форума цените няма да можеш да повдигнеш![/QUOTE]
Аз друго не мога да разбера, уж всичките повишители се кълнат, че никога няма да продават имот и даже ще се радват ако цените паднат за да купят още и още имоти, но като си кажеш мнението за цените и почват първо с ироничните подмятания, после с обиди и накрая със заплахи...
Много си нервен бе, Адроле! Уж всичко върви по план, а постваш само измислени факти и обиди. Държа да те успокоя, че средствата от моята продажба са непокътнати и дори увеличени. На световното по футбол бях с печалбата от тях, ако чаках само на наемите от продадените имоти, нямаше да мога да посетя Катар! Доволен съм, че ги продадох през 2022, защото сега нямаше да мога да продам!
Успокой малко топката, че ще се поболееш от толкова злоба и нерви...с излияния във форума цените няма да можеш да повдигнеш!
точно така - котура им е вечно техен. Е това вечно е 2039г (дано са живи до тогаз и да си смятат виртуални печалби).
И не че тогава ще могат да го продадат - тогава котура ще се самосрути
И след като продал имот, изхарчил част от парата за да гледа световното в Катар, и според Бертрам, това гледане струвало 80К €. Абе, страхотни понижители си имаме тука, вълшебници...
Успокой малко топката, че ще се поболееш от толкова злоба и нерви...с излияния във форума цените няма да можеш да повдигнеш!
Всъщност е повече от 10 месеца сега се сетих че всъщност Лаконика разправяше как бил продал миналата година Март на върха и след това почнали да падат
Явно 15 месеца чакане на прословутото Мяу му се отразява негативно на нервите не ми се мисли какво ще стане като натрупа стаж на перона, като на Бота
Аз го обърках с Трайчо но и той е тръгнал по неговият път
И след като продал имот, изхарчил част от парата за да гледа световното в Катар, и според Бертрам, това гледане струвало 80К €. Абе, страхотни понижители си имаме тука, вълшебници...
Това го прочети утре сутринта и ще разбереш, че "лъжите" на експертите съвпадат с моите!
Няма мозък да го осмисли.
И какво им се обясняваш.
Единия е Манго Джери ,другия берач на ягоди в Англия
Прости хора общаци,10 нива под теб.Не виждаш ли,че ги тресе паниката от предстоящата катастрофа и огромните загуби които ще инкасират.Само памперси им трябват
Бутай в игнора и не се занимавай със Сулъо и Пулъо.Ще си ми благодарен после
Коментар